·איציק זה בדיוק מה שאני מנסה להבין בעצמי, ניסיתי כמה אופציות אהל עדיין לא הגעתי לתוצאה מספקת...itzikrh כתב:·על איזה מצב כדאי לשים אותה?.........
בלתי נסבל בצפיה בספורט mu9000 `65
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
מצב כבוי.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
אותה בעיה
@itzikrh
·התחדשתי אתמול במסך 65MU9000 מחובר לממיר יס אולטרא
חוויית ספורט נוראית, ממש כאב עיניים
חוץ משינוי רזולוציה חזרה ל 1080 וכיבוי auto-motion יש עוד הגדרות שיכולות לשפר את המצב?
אפשר לינק להגדרות מומלצות ב- rtings?
מעבר לזה לא ניתן להקרין תכני 4K, מתכנן להחליף כבלי HDMI מיר-רסיבר-מסך עפ"י המלצת יס
·התחדשתי אתמול במסך 65MU9000 מחובר לממיר יס אולטרא
חוויית ספורט נוראית, ממש כאב עיניים
חוץ משינוי רזולוציה חזרה ל 1080 וכיבוי auto-motion יש עוד הגדרות שיכולות לשפר את המצב?
אפשר לינק להגדרות מומלצות ב- rtings?
מעבר לזה לא ניתן להקרין תכני 4K, מתכנן להחליף כבלי HDMI מיר-רסיבר-מסך עפ"י המלצת יס
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לחבר מחשב ולבדוק עם תכנים באיכות גבוהה.
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
רכשתי מסך - SONY X900F
במה שמוגדר כמסך הכי טוב וזכה בפרס כמסך המצטיין לראות את המונדיאל של רוסיה ושידורי ספורט בכלל - ראה ביוטיוב .
ונחש מה - גם בטלויזיה הזו שידורי הכדרוגל לא רואים חלק כמו שציפתי או לפחות כמו שרואים אצלי בבית בסוני W828B שנקנתה לפני 4 שנים
טכנולוגיות ה4K לצערי לא עושה חסד עם איכות השידורים בארץ ששוה לפח - ואפילו שקניתי סוני שיכולות האפסקייל שלה מעולות עם המעבד החדש עדין מתבאס לצפות בכדורגל
בחלק מהערוצי הספורט .
לפחות במונדיאל נזכה אני מקווה לראות כמה שיותר טוב עם 4K והבנתי שערוץ הספורט ועוד ערוצים נוספים עובדים כבר על שידורי 4K לעונה הקרובה של הכדורגל והכדורסל .
עוד לא זכיתי לראות מישהו אחד שרכש 4K והיה מרוצה עד הגג משדיורי הכדורגל דרך חברת הכבלים .
בוא נחכה בסבלנות למונדיאל ונקווה שהכל ירוץ חלק ונהיה מרוצים מההשקעה.
במה שמוגדר כמסך הכי טוב וזכה בפרס כמסך המצטיין לראות את המונדיאל של רוסיה ושידורי ספורט בכלל - ראה ביוטיוב .
ונחש מה - גם בטלויזיה הזו שידורי הכדרוגל לא רואים חלק כמו שציפתי או לפחות כמו שרואים אצלי בבית בסוני W828B שנקנתה לפני 4 שנים
טכנולוגיות ה4K לצערי לא עושה חסד עם איכות השידורים בארץ ששוה לפח - ואפילו שקניתי סוני שיכולות האפסקייל שלה מעולות עם המעבד החדש עדין מתבאס לצפות בכדורגל
בחלק מהערוצי הספורט .
לפחות במונדיאל נזכה אני מקווה לראות כמה שיותר טוב עם 4K והבנתי שערוץ הספורט ועוד ערוצים נוספים עובדים כבר על שידורי 4K לעונה הקרובה של הכדורגל והכדורסל .
עוד לא זכיתי לראות מישהו אחד שרכש 4K והיה מרוצה עד הגג משדיורי הכדורגל דרך חברת הכבלים .
בוא נחכה בסבלנות למונדיאל ונקווה שהכל ירוץ חלק ונהיה מרוצים מההשקעה.
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
רציתי לשדרג לאולד - רק שהסלון של ההורים שלי עם 2 חלונות גדולים ווטרינה והאולד לא תראה את יכולותיה - לכן ויתרתי על התענוג והעדפתי לקבל טלויזיה חדשה מאותו דגם שהגיעה והכל בנתיים נראה בסדר .
מצטער על זה שלא עברתי לאולד - לא ממש - כי גם באולד לא רואים כדורגל ברמה שציפיתי לקבל אם אני משקיע .
דרך אגב גם באולד יש DSE - אני כבר הגעתי למסקנה שאיכות השידורים בארץ זו הבעיה האמיתית והעיקרית ולא המסך .
מצטער על זה שלא עברתי לאולד - לא ממש - כי גם באולד לא רואים כדורגל ברמה שציפיתי לקבל אם אני משקיע .
דרך אגב גם באולד יש DSE - אני כבר הגעתי למסקנה שאיכות השידורים בארץ זו הבעיה האמיתית והעיקרית ולא המסך .
@TheCoolest
·שמתי ביוטיוב ( באפליקציה המובנת במסך ) משחק כדורגל ב4k ראו פגזזז! גם כשהורדתי את האיכות של הסרטון ל 1080p ראו מדהים !!
מה שאומר שהבעיה היא בממיר? בהגדרות הממיר? בכבל hdmi או פשוט איכות שידור כל כך רעה??
רק אציין שבטלוויזיה הקודמת שלי samsung 48 h6400 ראו פגז גם שידורי כדורגל של הכבלים ( גם הוט ) !
בקיצור משהו לא מסתדר לי פה
·שמתי ביוטיוב ( באפליקציה המובנת במסך ) משחק כדורגל ב4k ראו פגזזז! גם כשהורדתי את האיכות של הסרטון ל 1080p ראו מדהים !!
מה שאומר שהבעיה היא בממיר? בהגדרות הממיר? בכבל hdmi או פשוט איכות שידור כל כך רעה??
רק אציין שבטלוויזיה הקודמת שלי samsung 48 h6400 ראו פגז גם שידורי כדורגל של הכבלים ( גם הוט ) !
בקיצור משהו לא מסתדר לי פה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי הוט ויס כמעט שנתיים, כך שאני לא יודע.
יכולה להיות כל אחת או שילוב של כמה מהאפשרויות שציינת. סביר להניח שכבל HDMI לא יגרום לזה.
יכולה להיות כל אחת או שילוב של כמה מהאפשרויות שציינת. סביר להניח שכבל HDMI לא יגרום לזה.
· כך בחשבון שהכיולים של המסך הם שונים בכל כניסה, כך שיכול להיות שיש שוני בהגדרות בין HDMI שאליו מחבר הממיר לבין הגדרות של היוטיוב הפנימי.dav44 כתב:@TheCoolest
בקיצור משהו לא מסתדר לי פה...
·יש מצב שאתה מפרט קצת יותר... ואיך אני יכול לשנות או לראות את ההגדרות הקיימות נאמר ביוטיוב?edy כתב:· כך בחשבון שהכיולים של המסך הם שונים בכל כניסה, כך שיכול להיות שיש שוני בהגדרות בין HDMI שאליו מחבר הממיר לבין הגדרות של היוטיוב הפנימי..........
בדיקת איכות תמונה
@TheCoolest
·
ביצעתי את הבדיקות הבאות:
צפייה דרך אפליקציית כאן:
תכנים רגילים ו- 4K - תמונה מצויינת
צפייה דרך מימיר יס אולטרה
הגדרת ממיר HD תכנים SD/HD - איכות טובה (כמו במסך הקודם סמסונג 55F6400
הגדרת ממיר 4K תכני 4K - איכות מצויינת
הגדרת ממיר 4K תכני SD/HD - איכות גרועה (אפילו התפריט מרצד\מרוח)
האם משמעות הדבר שצריך להשאיר את הממיר על רזולוציית HD ובכל פעם שרוצים לצפות ב- 4K יש צורך בשינוי הגדרות? או שפשוט צריך לערב את יס שיפתרו בעיה כלשהי?
·
ביצעתי את הבדיקות הבאות:
צפייה דרך אפליקציית כאן:
האם משמעות הדבר שצריך להשאיר את הממיר על רזולוציית HD ובכל פעם שרוצים לצפות ב- 4K יש צורך בשינוי הגדרות? או שפשוט צריך לערב את יס שיפתרו בעיה כלשהי?
Re: בדיקת איכות תמונה
·שים שידור על אוטמט...alonsh10 כתב:@TheCoolest
·
ביצעתי את הבדיקות הבאות:
צפייה דרך אפליקציית כאן:
האם משמעות הדבר שצריך להשאיר את הממיר על רזולוציית HD ובכל פעם שרוצים לצפות ב- 4K יש צורך בשינוי הגדרות? או שפשוט צריך לערב את יס שיפתרו בעיה כלשהי?...
גם אצלי זה ככה.
Re: בדיקת איכות תמונה
@itzikrh
·
הבעיה שבמצב auto, בכל מעבר ל 4k אני חוטף 'הגנת העתקה נכשלה'
איך פתרת את זה?
אתה מחובר דרך רסיבר?
·
הבעיה שבמצב auto, בכל מעבר ל 4k אני חוטף 'הגנת העתקה נכשלה'
איך פתרת את זה?
אתה מחובר דרך רסיבר?