cambridge audio

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shahar07 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 606

שליחה

אוריאל כתב:הלו חביבי . . .במחיר שלך אין מגברים לקולנוע , רק רסיברים . . . חוצמזה ההבדל זה כולה שאין טיונר . . .
ועזוב אותך לנגן מהמחשב . . .אתה תשמע הרבה יותר טוב ב CDP ובשביל לנגן ממחשב לא צריך BNW :roll: (b)
...
סליחה אבך אני ממש חולק עליך, קודם כל אני יכול להשיג מגבר טוב של cambridge audio
במחיר הזה ושנית אשמח לשמוע את ההבדל ה'גדול' בין חיבור למחשב לבין CDP

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

דבר ראשון , אתה מוזמן אלי ,אין בעיה.אוריאל 0548130318 .
דבר שני , במחיר הזה אתה יכול להשיג יותר מ"מגבר טוב"
דבר שלישי , שמעת מגברים והגעת למסקנה מסוימת בלי שבדקת את מה שאמרתי , לפחות תבדוק לפני שאתה מחליט
דבר רביעי , אתה צריך לכוון את עצמך ולהחליט לאן אתה יותר נוטה - מוסיקה/קולנוע?

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290

שליחה

אז אתה מחפש מגבר, או מכשיר AVR שעושה גם סטריאו טוב ?
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

shahar07 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני מחפש כלי טוב שיעשה את העבודה זה לא חשוב אם זה מגבר או AVR למרות שאין לי צורך ב TUNER
אוריאל הייתי מגיע אליך בשמחה, אבל קודם אשמח לשמוע למה הסאונד מ CDP אצלך יהיה טוב יותר מאשר אצלי דרך המחשב,
ולגבי החשיבות לסטיארו או לרב ערוצי, אמרתי כבר שאני אשמע יותר רב ערוצי, אך איני מתפשר על איכות בסטיארו, תפיסתי אומרת שמע שנשמע טוב בסטיארו ישמע טוב גם ברב ערוצי

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה

shahar07 כתב:אני מחפש כלי טוב שיעשה את העבודה זה לא חשוב אם זה מגבר או AVR למרות שאין לי צורך ב TUNER
אוריאל הייתי מגיע אליך בשמחה, אבל קודם אשמח לשמוע למה הסאונד מ CDP אצלך יהיה טוב יותר מאשר אצלי דרך המחשב,
ולגבי החשיבות לסטיארו או לרב ערוצי, אמרתי כבר שאני אשמע יותר רב ערוצי, אך איני מתפשר על איכות בסטיארו, תפיסתי אומרת שמע שנשמע טוב בסטיארו ישמע טוב גם ברב ערוצי
...
התפיסה הזו לא בהכרח נכונה.
מגבר שישמע באמת טוב גם כך וגם כך מגרד מלמטה את 10K.

אין מה לעשות אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.

מגברי דנון , ימאהה, אונקיו , הרמן קרדון (שלדעתי יזיזו לך את הרמקולים מאוד יפה) , וכו..
יעשו עבודה מאוד מאוד טובה בתחום הסרטים , ועבודה לא רעה בתחום האודיו הסטריאופוני.

בסה"כ זה לא שאנו מדברים פה על רמקולים בעשרות אלפי שקלים אלא רמקול טוב מאוד אבל לא היי אנד מטורף , סה"כ סדרה 600 של BNW בנויה לעבוד עם מגברי בייניים והאמת נשמעת לא רע בכלל איתם.
אין לך מה לחשוש.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

אורי צודק 100% , בהצלחה (Y) .
ולגבי השאלה שלך למה CDP קריטי זה פשוט . לדעתי אם מלחתחילה המקור שלך לא מספיק טוב , אז נקודת ההתחלה שממנה מגבירים / מעבדים וכן הלאה היא כבר מעוותת קצת ועד היום עדיין לא המציאו מנגנון תיקון עיוותים במגברים ככה שלא משנה כמה טוב המגבר שלך , אם הוא מקבל מקור מעוות , אתה תקבל בסוף תוצאה מעוותת

shahar07 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אוריאל כתב:אורי צודק 100% , בהצלחה (Y) .
ולגבי השאלה שלך למה CDP קריטי זה פשוט . לדעתי אם מלחתחילה המקור שלך לא מספיק טוב , אז נקודת ההתחלה שממנה מגבירים / מעבדים וכן הלאה היא כבר מעוותת קצת ועד היום עדיין לא המציאו מנגנון תיקון עיוותים במגברים ככה שלא משנה כמה טוב המגבר שלך , אם הוא מקבל מקור מעוות , אתה תקבל בסוף תוצאה מעוותת
...
בעקרון אני מסכים עם מה שאתה אומר רק שנקודת ההנחה שלך לא נכונה,
מי אמר שהמקור שלי, או בכלל של מעבדים וכרטיסים, המיעודים לתחום לא מספיק טוב.

shahar07 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אוריאל כתב:1.אודיולאב
2.מיריאד
3.רוטל

יש לי גם BNW מסדרה 600 , לפני שבועיים קניתי מגבר ואלו המגברים שהכי התרשמתי מהם , וגם לפי סדר עדיפויות שלי (למרות שהיה קרב צמוד מאוד בין מקומות 1 ו 2).
שמעתי בנוסף דנון 2000 ומרנץ סדרה 7 (נראה לי 7200) וימהה והרמן קרדון וקיימברידג' אודיו ונאד והם לא היו קרובים אפילו לשלישיה זו . . .תנסה גם שינדק . ..

עוד דבר :
אני לא יודע מה בדיוק אתה מחפש אבל אני גם רציתי מגבר ובסוף שמתי לב שCDP נותן לי שינוי יותר דומה למה שרציתי מאשר מגבר ...אז תחשוב על זה. . ..לא משנה כמה ה די וי די שלך טוב ,CDP בחצי מחיר יהיה יותר טוב (לדעתי)

אה .. .ועוד דבר. . .. נראה לי שכדאי שתעביר את השרשור לפורום אודיו דו ערוצי
...
בהמשך להודעה הייתי שמח לשמוע על איזה דגם של רסיבר אודיולאב מדובר כי לא מצאתי
איזה שהוא חומר על רסיבר שלהם, ובאיזה חנות אוכל לבחון את הרסיברים הנ"ל

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”