·Huber כתב:razserv2010 - ראיתי את זה, אני די בטוח שזה לא יעיל נגד יתושים....
יש לבני כזה.
לא יעיל נגד יתושים, וגם לא מי יודע מה נגד חרקים אחרים. זה בעיקר משחק. טוענים, דורכים, מכוונים.

·הורג זבובים? בהחלטCatskinner כתב:@razserv2010
·יש לי אחד כזה. הייתי אחד הממנים של הפרוייקט.
עובד מעולה על זבובים, לא ממש יעיל על יתושים....

Catskinner כתב:זה עובד מעולה כי זה לא דורש ממני להתרוצץ. הרובה טעון בצד, הזבוב מגיע וטראח! ממרחק של עד 2.5 מטר אני מוריד לו את הראש ביריה אחת. לאחר מכן אני מרים את המבט מהקצף באמבט, מסתכל על moco שמתרוצץ עם המחבט כמו פדרר על מגרש הטניס ומפטיר: if you have to shoot, shoot, don't swing....
·Catskinner כתב: עופר, הבעיה עם החרקים זה שהם התקיימו 250 מיליון שנה לפנינו וכנראה ישרדו 250 מיליון שנה נוספות אחרינו. בתחרות בין חוש ההמצאה האנושי והאבולוציה אני מהמר על האבולוציה....

·גמאני מהוד השרון ומחכה לפתרון!Catskinner כתב:מאז שהוד השרון אימצה את היתוש בתור הציפור הלאומית שלה(*), מה שכמובן גם גרר חוסר רצון מצד העיריה בריסוס מונע, אנחנו פשוט מוצפים ביתושים. זה כבר הפך מסתם מטרד לרעה חולה שאין מוצא ממנה.
מה שאני צריך בבית זה מערכת כיפת ברזל נגד המעופפים, לא איזה לייזר חנוני שילטף אותם.
* למי שלא יודע, עיריית הוד השרון מתגאה שאחרי 7 שנים של עבודות בסתר והשקעה של כנראה הרבה מעל ל 80 מיליון ש"ח (שאין לה), היא הצליחה להפוך פרוייקט צנוע של תעלה של מים מטוהרים אל מקורות הירקון לפארק האקולוגי הגדול ביותר במזה"ת. אותו פארק מהווה חממה ליתושים היוצאים בלילה לפשיטות והתפרעויות עד פרווריה של פתח תקווה....

·Nemesis כתב:אצלי בפ"ת היתושים מגיעים בכיף לקומה 12. אלוהים יודע מאיפה הם מגיעים.
עשינו מסגרות עץ + רשתות. מספר היתושים צנח דרסטית, רק מדי פעם אפשר לתפוס איזה אחד, אולי נכנס מדלת המרפסת או מפתח המייבש במרפסת השירות....
·moco כתב:·......
אז אתה במצב שלי ואני לא חושב שריאלי לשאוף ליותר מכך.
את המעטים שהרשתות לא עוצרות, אפשר להרוג ידני או בידיים (אתגרי) או בעזרת מחבט חשמלי שזה גם קל בהרבה מבידיים, גם משעשע וגם מקנה סיפוק רב...

·Nemesis כתב:·......
יש לי מחבט רגיל כזה שמחסל אותם אם תופסים אותו נחים על איזה משטח.
הבעיה שהממזרים כבר יודעים שמסוכן לנוח על קיר לבן, ומעדיפים לנוח על משטח פחות בולט....