אכזבה גדולה מאוד מ-LG SJ950
·bomba90 כתב:פניתי עכשיו למוקד שירות לקוחות של ח.י: ביקשו שאצלם וידאו של המסך כדי להציג את הטענות שלי ולבדוק האם יש תקלה במסך....
אין תקלה במסך. זו התמונה שלו. יש כאלו שזה נראה טוב עבורם ויש כאלו שלא. אם יש אנשים שמבסוטיפ מתמונה המתקבלת מטלויזיה מאסימו או היסנס, אז מן הסתם שגם ל LG יהיו מעריצים... נסה לבטל עסקה בתענה שאתה לא מסופק מהמוצר. אם יסכימו לשדרג לך ל OLED תקח, אחרת תדרוש ביטול עסקה ותעבור לחברה אחרת...
מפליא אותי שעדין IPS הוא שם נרדף לאיכות.
הטכנולוגיה של IPS מוציאה קונטראסט שנחשב היום נמוך מדי- באיזור 1:1000, מה שמתבטא באיכות תמונה ירודה.
הייתרון היחידי זה זויות צפיה טיפה יותר טובות, ברוב היישומים אעדיף את הקונטראסט.
להשואה הפאנלים של סמסונג מוציאים 1:5000.
אם לקנות LG אז רק אולד.
הטכנולוגיה של IPS מוציאה קונטראסט שנחשב היום נמוך מדי- באיזור 1:1000, מה שמתבטא באיכות תמונה ירודה.
הייתרון היחידי זה זויות צפיה טיפה יותר טובות, ברוב היישומים אעדיף את הקונטראסט.
להשואה הפאנלים של סמסונג מוציאים 1:5000.
אם לקנות LG אז רק אולד.
עדכון
שלחתי לח.י. שני סרטונים שמציגים את המצב, התשובה היתה: זאת הטכנולוגיה.
ביקשתי להחזיר, הפנו אותי לאולסייל, אולסייל דורשים 100 שקלים דמי ביטול או לבצע הזמנה אחרת.
השאלה מה לעשות? להזמין כבר את הסמסונג (שאני לא משתגע על הרעיון בגלל סיפורי הזוועה מאלקטרוניקס פרו) או לשלם את דמי הביטול ולראות מה ח.י. יציעו.
ביקשתי להחזיר, הפנו אותי לאולסייל, אולסייל דורשים 100 שקלים דמי ביטול או לבצע הזמנה אחרת.
השאלה מה לעשות? להזמין כבר את הסמסונג (שאני לא משתגע על הרעיון בגלל סיפורי הזוועה מאלקטרוניקס פרו) או לשלם את דמי הביטול ולראות מה ח.י. יציעו.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ח.י הצהירו (מספר פעמים) שהם מאשרים החזרה של מוצר, גם משומש, במידה ונרכש מאתרי סחר אינטרנטים מורשים שלהם. דרוש את זה מולם. נאמר כאן גם על דפי הפורום שהם ינחו את נציגי השירות שלהם בהתאם וגם יתאמו את כל הפרטים והמידע עם אתרי הסחר - זה הכיוון שלך.
עריכה - זה גם מוצהר בשיא השקיפות באתר החברה, תחת "הטבות לרוכשים דרך אתרי סחר מורשים" אז לא ממש צריך לפשפש בפורום ולחפש ציטוטים והצהרות.
http://www.hye.co.il/distributors/
"60 ימי זכות החזרה מלאה! גם לאחר פתיחה ושימוש במוצר"
עריכה - זה גם מוצהר בשיא השקיפות באתר החברה, תחת "הטבות לרוכשים דרך אתרי סחר מורשים" אז לא ממש צריך לפשפש בפורום ולחפש ציטוטים והצהרות.
http://www.hye.co.il/distributors/
"60 ימי זכות החזרה מלאה! גם לאחר פתיחה ושימוש במוצר"
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·איך כוונת אותה?michanisani כתב:קניתי אותה לפני כ4 חודשים
טלויזיה מדהימה אחרי הכוונון...
Re: עדכון
·bomba90 כתב:שלחתי לח.י. שני סרטונים שמציגים את המצב, התשובה היתה: זאת הטכנולוגיה.
השאלה מה לעשות? להזמין כבר את הסמסונג (שאני לא משתגע על הרעיון בגלל סיפורי הזוועה מאלקטרוניקס פרו) או לשלם את דמי הביטול ולראות מה ח.י. יציעו....
לך על סוני 930E אם עדיין במלאי. אתה תרגיש הבדלים של שמיים וארץ ולא תתאכזב. עדיף פרללי כמובן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·Nemesis כתב:הוא כתב שהסכימו להחזיר......
צודק. איכשהו פספסתי בקריאה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
יש לי עוד כמה ימים להתחרט במסגרת המבצע החלפה תוך 60 יום
משגע אותי
- Black Uniformity אם הלוקל דימינג סגור. אם הוא מופעל אז זליגת האור האנכית מסביב לאובייקט מואר כשהמסך די חשוך
(רואים פה יפה את התופעה)
לא נורא
- הקונטרסט. לא ממש מרגיש שחסר לי
הטוב
- צבעים (לא זרחני כמו MU9000)
- זוויות צפייה
יש פה בעלי SJ9500 שממש מרוצים או התלבטו והחליטו להשאר? יש כאלה שיש להם טיפים קטלניים בשבילי?
ממש ממש מתלבט. לא בטוח שאני רוצה להוסיף ל FLAD או Q או להתפשר עם בעיות אחרות על MU9000.
אני יודע ש SK8100 בדרך, אין לי מושג מה LG יציעו אם בכלל. כרגע הם לא ממש עונים במייל או בטלפון.
משגע אותי
- Black Uniformity אם הלוקל דימינג סגור. אם הוא מופעל אז זליגת האור האנכית מסביב לאובייקט מואר כשהמסך די חשוך
(רואים פה יפה את התופעה)
לא נורא
- הקונטרסט. לא ממש מרגיש שחסר לי
הטוב
- צבעים (לא זרחני כמו MU9000)
- זוויות צפייה
יש פה בעלי SJ9500 שממש מרוצים או התלבטו והחליטו להשאר? יש כאלה שיש להם טיפים קטלניים בשבילי?
ממש ממש מתלבט. לא בטוח שאני רוצה להוסיף ל FLAD או Q או להתפשר עם בעיות אחרות על MU9000.
אני יודע ש SK8100 בדרך, אין לי מושג מה LG יציעו אם בכלל. כרגע הם לא ממש עונים במייל או בטלפון.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@שח_מט
מבצע ההחלפה הזה תקף לכל המסכים של LG ?
הסיבה שאני שואל --- גיסי רכש לפני מספר ימים את ה SK7900 65 (עדיין לא הותקנה) חרף נסיונותיי ל"דחוף" אותו לכיוון ה B7...
מוזר ככל שישמע -- הוא אפילו לא ראה את המסך אלא פשוט נסמך על המלצות של "קולגה לעבודה".
יתכן כמובן שמבחינתו המסך יהיה שוס נהדר אבל לי יש משום מה תחושה שהוא מצפה לתמונה (כמו) של ה OLED מדי פעם מזדמן לו לראות אצלי בבית
הסיבה שאני שואל --- גיסי רכש לפני מספר ימים את ה SK7900 65 (עדיין לא הותקנה) חרף נסיונותיי ל"דחוף" אותו לכיוון ה B7...
מוזר ככל שישמע -- הוא אפילו לא ראה את המסך אלא פשוט נסמך על המלצות של "קולגה לעבודה".
יתכן כמובן שמבחינתו המסך יהיה שוס נהדר אבל לי יש משום מה תחושה שהוא מצפה לתמונה (כמו) של ה OLED מדי פעם מזדמן לו לראות אצלי בבית
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·תקף לרכישה בחנויות און ליין מאושרות על ידם. התקנון ורשימת החנויות פה (אני קיבלתי את זה עם הרכישה):sigamore כתב:@שח_מט
יתכן כמובן שמבחינתו המסך יהיה שוס נהדר אבל לי יש משום מה תחושה שהוא מצפה לתמונה (כמו) של ה OLED מדי פעם מזדמן לו לראות אצלי בבית...
https://media.olsale.co.il/assets/produ ... LG2018.pdf