סוני מול lg
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@Droripr
.
לא באותה ליגה.
.
לא באותה ליגה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
@Droripr
·
אם מראש אתה לא ממש רוצה LG ולא אוהב את המותג (שזו בחירה שלך ולגמרי לגיטימי) אז למה בכלל להעלות את השאלות שאתה שואל? מה מטרת השאלות?
ושוב כדי לחדד - אין כאן העדפה למותג. סוני אחלה חברה ובדרך כלל יש להם גם מוצרים די טובים. אני פשוט חושב שספציפית ה- XE90 מסך נהדר אבל פשוט לא מסך ברמה של ה- OLED ושהוא מתומחר מעט יקר ביחס למה שהוא נותן. זה לא שאין לו יתרונות על OLED, פשוט בעיניי זה לא מצדיק את המחיר והם גם לא הופכים אותו לעדיף על ה- OLED.
אבל תכל'ס, מן הסתם לא ממש משנה לי על מה תלך בסוף, העיקר שתהנה מהבחירה שלך, לא רוצה שזה יראה כאילו אני "מנסה לדחוף לך" משהו שאתה לא רוצה. שאלת לדעה וקבלת תשובות.
·
אם מראש אתה לא ממש רוצה LG ולא אוהב את המותג (שזו בחירה שלך ולגמרי לגיטימי) אז למה בכלל להעלות את השאלות שאתה שואל? מה מטרת השאלות?
ושוב כדי לחדד - אין כאן העדפה למותג. סוני אחלה חברה ובדרך כלל יש להם גם מוצרים די טובים. אני פשוט חושב שספציפית ה- XE90 מסך נהדר אבל פשוט לא מסך ברמה של ה- OLED ושהוא מתומחר מעט יקר ביחס למה שהוא נותן. זה לא שאין לו יתרונות על OLED, פשוט בעיניי זה לא מצדיק את המחיר והם גם לא הופכים אותו לעדיף על ה- OLED.
אבל תכל'ס, מן הסתם לא ממש משנה לי על מה תלך בסוף, העיקר שתהנה מהבחירה שלך, לא רוצה שזה יראה כאילו אני "מנסה לדחוף לך" משהו שאתה לא רוצה. שאלת לדעה וקבלת תשובות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Droripr
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
זו ההלבטות
האם לשלם על הסוני יותר
אולי ללכת על הסמסונג שגם להם יש דגמים טובים
האם לשלם על הסוני יותר
אולי ללכת על הסמסונג שגם להם יש דגמים טובים
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בסמסונג רק ספינות הדגל שוות התייחסות (וגם זה לא תמיד נכון איתם) אם מדברים על השוואה מול OLED.
לדעתי, אין לסמסונג דגמים מתחרים ל- OLED בדגמים הקודמים בשנים האחרונות. רק השנה, עם ה- Q9FN, נראה שהם הצליחו לתת מוצר ששווה התייחסות בהיי-אנד. שוב, רק דעתי האישית. יש רבים שלגמרי לא יסכימו איתי וזה סבבה.
לדעתי, אין לסמסונג דגמים מתחרים ל- OLED בדגמים הקודמים בשנים האחרונות. רק השנה, עם ה- Q9FN, נראה שהם הצליחו לתת מוצר ששווה התייחסות בהיי-אנד. שוב, רק דעתי האישית. יש רבים שלגמרי לא יסכימו איתי וזה סבבה.
-
Droripr
-
- חבר פעיל

תודה על התייחסות
אני נשארתי בהתלבטות שלי😩😩
אני נשארתי בהתלבטות שלי😩😩
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3006
Droripr,
אני אישית ממליץ לכל מי ששואל אותי רק על LG מ-2 סיבות:
1. היא לא נופלת מהותית ממסך של כל חברה אחרת לכל תקציב.
2. היחידה שניתנת עם 3 שנות אחריות מלאות של היבואן.
לדעתי לרכוש מסך של חברה כלשהי שמחליטה לזרוק את הלקוח אחרי הרכישה לא הגיונית.
אולי אם יותר אנשים ירכשו במקרה כזה מיבואן מקביל המצב ישתנה.
בשורה התחתונה אם אכן לא בא לך טוב LG מציע לך לרכוש כל חברה אחרת ביבואן מקביל. כך לפחות תשלם פחות (ואני בכלל לא בטוח שלא תקבל שירות יותר טוב).
אני אישית ממליץ לכל מי ששואל אותי רק על LG מ-2 סיבות:
1. היא לא נופלת מהותית ממסך של כל חברה אחרת לכל תקציב.
2. היחידה שניתנת עם 3 שנות אחריות מלאות של היבואן.
לדעתי לרכוש מסך של חברה כלשהי שמחליטה לזרוק את הלקוח אחרי הרכישה לא הגיונית.
אולי אם יותר אנשים ירכשו במקרה כזה מיבואן מקביל המצב ישתנה.
בשורה התחתונה אם אכן לא בא לך טוב LG מציע לך לרכוש כל חברה אחרת ביבואן מקביל. כך לפחות תשלם פחות (ואני בכלל לא בטוח שלא תקבל שירות יותר טוב).
-
Droripr
-
- חבר פעיל

זו גם אפשרות שאני שוקל
קראתי עכשיו שח.י קנו מיורןקום את
הייבוא של מסכי פנסןניק
אוךי עכשיו יתחילו לדחוף
אותם כי הם מסכים מעולים
קראתי עכשיו שח.י קנו מיורןקום את
הייבוא של מסכי פנסןניק
אוךי עכשיו יתחילו לדחוף
אותם כי הם מסכים מעולים
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@Droripr
·
ח.י לא קנו את תחום המסכים של פנסוניק מיורוקום. הם קנו סל של פעילות אחרת, אך לא את המסכים.
מסתמן דווקא שברימאג היא זו שתרכוש את התחום הזה.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001235520
ובכל מקרה פנסוניק העולמית כבר לא ממש חזקה בתחום כיום. היו להם פה ושם יציאות מעולות (מבחינת איכות תמונה לפחות) במסכי העילית אבל זה מעט מידי ומאוחר מידי. לדעתי האישית לא ייקח עוד הרבה זמן עד שהם יצאו מהעסק סופית בדומה למה שקרה למגוון שמות אחרים בענף.
·
ח.י לא קנו את תחום המסכים של פנסוניק מיורוקום. הם קנו סל של פעילות אחרת, אך לא את המסכים.
מסתמן דווקא שברימאג היא זו שתרכוש את התחום הזה.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001235520
ובכל מקרה פנסוניק העולמית כבר לא ממש חזקה בתחום כיום. היו להם פה ושם יציאות מעולות (מבחינת איכות תמונה לפחות) במסכי העילית אבל זה מעט מידי ומאוחר מידי. לדעתי האישית לא ייקח עוד הרבה זמן עד שהם יצאו מהעסק סופית בדומה למה שקרה למגוון שמות אחרים בענף.
-
Droripr
-
- חבר פעיל

תודה