אז מסתבר שהכי משתלם לקנות את הdune hd 4k pro בארץ...
ערב טוב ...
גם חושב להחליף לדגם החדש הזה או ל4k ultra במידה ויגיע לארץ.
כרגע יש לי Dune solo 4k (תומך 4k30p)
בהשוואה לדגם החדש 4k pro, האם יהיה שיפור בתמונה או שלא כל כך?
רואה סרטים בפורמט 4k remux
האם המכשיר יראה ב- HDR ו/או - DOLBY VISION?
גם חושב להחליף לדגם החדש הזה או ל4k ultra במידה ויגיע לארץ.
כרגע יש לי Dune solo 4k (תומך 4k30p)
בהשוואה לדגם החדש 4k pro, האם יהיה שיפור בתמונה או שלא כל כך?
רואה סרטים בפורמט 4k remux
האם המכשיר יראה ב- HDR ו/או - DOLBY VISION?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·בוקר טוב חבר בבקשה: https://rarbgproxy.org/torrent/gj8ndy3Eliran15 כתב:@FastandFurious
·תכתוב לנו את הקישור...
עדיף שתכנס לפה זה Hide mediaInfo של הריפ:
https://rarbgproxy.org/torrent/gj8ndy3
אגב הסתכלתי שם ב color primaries כתוב שזה BT.2020..
לא מבין למה לדגמא בטורנטליץ ה מילה HDR מופיע כ חלק משם הריפ
וב RARBG זה לא מופיע כ חלק משם הריפ ורק כאשר נכנסים ל Hide mediaInfo זה מופיע, מה ההבדלים ולמה? אני מדבר רק על ריפים מלאים
של HIVC REMUX או HIVC בלבד שזה כולל את כל התפריטים ותכלס מה שמשתמש כמוני לא צריך....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·איך הגעת למסכנה הלא נכונה הזאת? 4K זאת רזולוציה ולא פורמט ואין קשר ביני לבין HDR. בכל מקרה, Dolby vision זה סוג של HDR.slavisr כתב:@FastandFurious
·זה משנה איפה זה רשום?
כל סרט שיוצא בפורמט 4k הוא HDR או Dolby vision...
@FastandFurious יש HDR בrarbg כבר חצי שנה לפחות. האתר שנתת הוא בעצם rarbg. שים לב לשם הקובץ, כל המידע שאתה צריך שם.
https://rarbgto.org/torrents.php?search=HDR
@slavisr
·
לפי מה שאני רואה בrarbg כל הסרטים בקטגוריה "Movies/BD Remux" שהם 2160P הם גם HDR למרות שזה לא מצוין בשם הסרט, אני מניח שגם בקטגוריה "Movies/Full BD" זה כך, אני לא יודע אם זה חיב להיות כך אבל לא ראיתי שם סרט 2160P שהוא לא HDR,
בשאר קטגוריות ה4K כתוב בשם בסרט SDR או HDR.
·
לפי מה שאני רואה בrarbg כל הסרטים בקטגוריה "Movies/BD Remux" שהם 2160P הם גם HDR למרות שזה לא מצוין בשם הסרט, אני מניח שגם בקטגוריה "Movies/Full BD" זה כך, אני לא יודע אם זה חיב להיות כך אבל לא ראיתי שם סרט 2160P שהוא לא HDR,
בשאר קטגוריות ה4K כתוב בשם בסרט SDR או HDR.
- BUGY
- חבר מכור קשה

· למה אתה מניח שכל הסרטים כך? לרוב אם זה לא מצויין בשם הסרט אז זה לא מחייב. יש הרבה סרטים ישנים אשר עושים להם ריפ מחודש ל4K בלי HDR. יש סרטים חדשים שהם לא HDR. שוב, אין קשר בין הרזולוציה לHDR.a_yaron כתב:@slavisr
·
בשאר קטגוריות ה4K כתוב בשם בסרט SDR או HDR....
לא תמיד הסרטים מקושרים לקטגוריות המתאימות ומרוב הקטגוריות יש סרטים שלא במקום הנכון או מקורשים לשני קטגוריות...
@BUGY
·כתבתי "אני לא יודע אם זה חיב להיות כך אבל לא ראיתי שם סרט 2160P שהוא לא HDR," (ב"Movies/BD Remux")
יש לך דוגמא לסרט חדש שיצא בלורי מלא ללא HDR ?
לגבי סרטים ישנים:
Saving.Private.Ryan.1998.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGTBraveheart.1995.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT
Grease.1978.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.TrueHD.5.1-FGT
בשלושתם יש HDR, האם זה חיב להיות כך, אין לי מוסג.
·כתבתי "אני לא יודע אם זה חיב להיות כך אבל לא ראיתי שם סרט 2160P שהוא לא HDR," (ב"Movies/BD Remux")
לגבי סרטים ישנים:
Saving.Private.Ryan.1998.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGTBraveheart.1995.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT
בשלושתם יש HDR, האם זה חיב להיות כך, אין לי מוסג.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אני אומר:a_yaron כתב:@BUGY
לגבי סרטים ישנים:
בשלושתם יש HDR, האם זה חיב להיות כך, אין לי מוסג....
אין צורך להכליל כי תמיד יש יוצא מהן הכלל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
··בוגי בקישור שנתת כל הסרטים שם מכילים במבנה הריפ את המספר × 265, אני לא מוריד סרטים באיכות הזאת, למשל עד אתמול שלא ידעתי שיש פריצות הייתי מוריד 1080 בגירסת REMUX (לצורך העניין אני מוריד רק ריפים שהם REMUX ולא ריפים שהם AVC ללא REMUX בגלל שזה תופס לי יותר מקום בהארדיסק ותכלס אין לי צורך בתוספות האלה כי זה נותן לי מעבר לסרט כל מיני רעיונות עם השחקנים פספוסים ותפריטים ששוב פעם אין לי צורך בהם וגם לא לך כפי שאני מכיר אותך)BUGY כתב:·איך הגעת למסכנה הלא נכונה הזאת? 4K זאת רזולוציה ולא פורמט ואין קשר ביני לבין HDR. בכל מקרה, Dolby vision זה סוג של HDR.......
@FastandFurious יש HDR בrarbg כבר חצי שנה לפחות. האתר שנתת הוא בעצם rarbg. שים לב לשם הקובץ, כל המידע שאתה צריך שם.
https://rarbgto.org/torrents.php?search=HDR...
לא הבנתי מה המטרה בקישור שנתת?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מה?FastandFurious כתב:··בוגי בקישור שנתת כל הסרטים שם מכילים במבנה הריפ את המספר × 265, אני לא מוריד סרטים באיכות הזאת, למשל עד אתמול שלא ידעתי שיש פריצות הייתי מוריד 1080 בגירסת REMUX (לצורך העניין אני מוריד רק ריפים שהם REMUX ולא ריפים שהם AVC ללא REMUX בגלל שזה תופס לי יותר מקום בהארדיסק ותכלס אין לי צורך בתוספות האלה כי זה נותן לי מעבר לסרט כל מיני רעיונות עם השחקנים פספוסים ותפריטים ששוב פעם אין לי צורך בהם וגם לא לך כפי שאני מכיר אותך)......
לא הבנתי מה המטרה בקישור שנתת?...
הבאתי לך קישור פשוט, מילת חיפוש HDR ואתה מקבל את כל מה שיש באתר עם HDR בשם, כי אמרת שלא ראית HDR באתר.... יש שם לא רק ריפים, יש גם REMUX. לא הבנתי מה הכוונה שלך לגבי ה265? מה זה משנה לך סוג הקיקוד? זאת לא איכות, זה קידוד. אין עדיין פריצות. יש קומבינה של הרוסים ויש דליפות לרשת. אבל בפועל יש מספיק סרטים באיכות מעולה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
חשוב לומר כי הנגן שמנגן בסופו של דבר את הוידאו כברירת מחדל הוא הנגן המובנה של Realtek עם מעט מאוד תוספות של Dune. אם אתם רגילים לנגן של Kodi למשל, לא ניתן להפעיל אותו, גם לא עם קליק ימני או שינוי תצורה כפי שיש בנגנים אחרים.
קיימת תמיכה לא רק ב- Play Store, אלא גם ב- Aptoide.
ניתן להוריד ולהשתמש באפליקצית Netflix ישירות מאתר Play Store ותתקיים תמיכה ב- 4K & HDR.
תמיכת Bitstream לכל הפורמטים קיימת.
קיימת תמיכה לא רק ב- Play Store, אלא גם ב- Aptoide.
ניתן להוריד ולהשתמש באפליקצית Netflix ישירות מאתר Play Store ותתקיים תמיכה ב- 4K & HDR.
תמיכת Bitstream לכל הפורמטים קיימת.