ממיר 4K של הוט מחובר לדנון אני לא יודע אם זה לפה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

mickeyar כתב:@FastandFurious
אז אסור לתקן אותך שאתה טועה????
יש לי בדיוק את אותה הבעיה, גם לי יש פייבר 4K, טלווזיה HD LG 1080 ומגבר של דנון, וברגע שמחברים דרך המגבר יוצאת הודעה שהטלויזיה לא תומכת HDCP 2.2, אבל בחיבור ישיר זה כן עובד, זה הכל.
הפייבר תומך טלווזיות HD 1080 גם, לא מחייב 4K
...
· bariko- את זה כתב לי mickeyar Mickey, בנוסף לאי ההבנה שנוצרה לי בתחילת הפוסט של GMTK....

הוא פשוט הטע אותי בנוסף כי תסתכל מה הוא כותב לי בתגובה למשהו שכתבתי.... כאמור שיש ל GMTK מסך 1080 ושיש להם את אותו הבעייה..
קצת בעייתי נהיה פה הפורום הזה, אנשים שואלים שאלות רוצים עזרה ולא מספקים את הפרטים הנכונים, גם כאשר מספקים את הפרטים אז תיאור הבעייה שגוי ומשתנה מפוסט לפוסט... הזוי מבחינתי,

בכלל בשירשור אחר מישהו כותב שאלה לעזרה ובסופה מכניס עוד שאלה ומכניס את אלמנט ה ARC בזמן שלא ברור בכלל מה הוא מתכוון לשאול או לעשות בחיבורים בין ה רסיבר למסך וכל הבלאגן.. שוב הזויי, בכול אופן גמרו אותי היום.. אני פורש דברו איתי ב- מוצאי שבתת בבוקר :)
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

FastandFurious
לא נורא.
אולי העניין כבר הסתדר.
ואם לא, אז בטוח שאחד המומחים של הפורום, יוכל לסייע בפתרון הבעיה, בצורה קצת יותר מקצועית מאיתנו :)

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

@bariko
·לא צריך מומחים
צריך לקרוא חומר טכני וליישם את הלימוד בעשייה, נקודה ברקו יקירי לילה מושלם חבר חלומות פז
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973

שליחה

הטלוויזיה כן 4K הרסיבר גם הוא 4K...
תודה על העזרה.
בכל מקרה לא הצלחתי לסדר את זה ושחקתי הרבה בהגדרות אין לי מושג למה זה עושה את זה.
הבנתי שלהרבה אנשים בממיר החדש קורה אותו הדבר בחיבור לרסיבר אולי לא מעביר מתח נכון?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

בסוף תגלה שהכבל לא תקין או החיבורים ... :lol:
ניסיתי להחליף כבל ?
להחזיר הגדרות יצרן לרסיבר ואז לנסות לקנפג מחדש ?
לחבר לכינסה אחרת של הרסיבר (אולי יש כניסות שמוגדרות באופן שונה ..

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973

שליחה

movieman כתב:בסוף תגלה שהכבל לא תקין או החיבורים ... :lol:
ניסיתי להחליף כבל ?
להחזיר הגדרות יצרן לרסיבר ואז לנסות לקנפג מחדש ?
לחבר לכינסה אחרת של הרסיבר (אולי יש כניסות שמוגדרות באופן שונה ..
...
·
כה כבר נדבק כבל שונה יציאות שונות כלום לא עוזר

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”