שרשור תמונות: איך משלבים אקוסטיקה אסתטית עם קולנוע ביתי !!
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
יאללה, תענוג !!
אם אתה יכול להתאפק ולבדוק "לפני ואחרי" זה יהיה מצוין ככה תראה אם יש שינוי. ולא לשכוח לשים לנו תמונות של מה יצא.
אם אתה יכול להתאפק ולבדוק "לפני ואחרי" זה יהיה מצוין ככה תראה אם יש שינוי. ולא לשכוח לשים לנו תמונות של מה יצא.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

למי שפספס מצרף תמונות של @טלHD שפרסם בשרשור אחר קמצוץ מהפרויקט שלו ואגב בגללו או שמא בזכותו יותר נכון, נפתח השרשור הנ"ל.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אז עשיתי בירור לגבי סדר גודל פלוס / מינוס לעלויות, תלוי פרויקט כמובן ותכולה.
להלן בכללי עבור פלטות אורגניק, טבעי - מחיר של 75 ש"ח למ"ר.
במידה ורוצים לקבל צבוע מראש (לפי כל צבע ממניפת נירלט), בתוספת של 45 ש"ח למ"ר.
חיתוכים - מניח שגם ניתן לקבל בהזמנה.
לגבי עניין הבידוד האקוסטי, ההמלצה היא להשתמש בבידוד שהמשקל המרחבי שלו לא ירד מ-36 ק"ג למ"ק.
המחיר כ-20 ש"ח למ"ר.
יש גם תמונות אקוסטיות שניתן להדפיס עליהן כל דבר כמובן על בד אקוסטי, כ-600 ש"ח ליחידה.
להבנתי זה משהו כרגע סופר נישתי, שיכול לתפוס מאוד חזק...
להלן בכללי עבור פלטות אורגניק, טבעי - מחיר של 75 ש"ח למ"ר.
במידה ורוצים לקבל צבוע מראש (לפי כל צבע ממניפת נירלט), בתוספת של 45 ש"ח למ"ר.
חיתוכים - מניח שגם ניתן לקבל בהזמנה.
לגבי עניין הבידוד האקוסטי, ההמלצה היא להשתמש בבידוד שהמשקל המרחבי שלו לא ירד מ-36 ק"ג למ"ק.
המחיר כ-20 ש"ח למ"ר.
יש גם תמונות אקוסטיות שניתן להדפיס עליהן כל דבר כמובן על בד אקוסטי, כ-600 ש"ח ליחידה.
להבנתי זה משהו כרגע סופר נישתי, שיכול לתפוס מאוד חזק...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- RobotCop
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
הייתי מעורב בפרוייקט פעם שבו בעל הבית רצה טיפול אקוסטי בכל מיני חללים מרכזיים. מכיוון שלא היה שום סיכוי לתלות ציוד אקוסטיקה על הקירות, התקרה צופתה בצמר סלעים ומתחתיה נמתחה תקרת בריסול חדירה אקוסטית.
הטיפול הזה נעשה בסלון, במטבח, חדר העבודה ובחדר ההקרנה, נשמע מעולה ונראה סופר-נקי.
כמובן שמתאים רק לאנשים במהלך שיפוץ או בניה אבל מומלץ אם אפשר.
הטיפול הזה נעשה בסלון, במטבח, חדר העבודה ובחדר ההקרנה, נשמע מעולה ונראה סופר-נקי.
כמובן שמתאים רק לאנשים במהלך שיפוץ או בניה אבל מומלץ אם אפשר.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
@avihuli
נראה יפה מאוד, רק נראה לי שזה היה עושה לי ריצודים בעיניים לפחות לפני התמונה. מניח שכאשר החדר חשוך יותר זה פחות מפריע.
נראה יפה מאוד, רק נראה לי שזה היה עושה לי ריצודים בעיניים לפחות לפני התמונה. מניח שכאשר החדר חשוך יותר זה פחות מפריע.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4951
אני מאוד אהבתי את הרעיון שאם חדר המדרגות מרעיש אז להרכיב בידוד על הקירות שלו ולא בהכרח של החדר שלך.
בכל מקרה, העיצובים של כולם פשוט מדהימים.
אצלי אין עיצובים או שיטות אקוסטיות כאלו ואחרות,
אני דווקה דיי מאמין בקירות הבטון, שיותר חשוב לי שיהיו יציבים ויחזיקו את המבנה, ולא לחורר אותן שלא לצור.
גם כל עניין הבידוד בטח מעלה אבק, קשה לניקוי, מחורר ומסתיר את הקיר מעבודות עתידיות עליו.
או אולי מרוב היופי והאיכות שמוצגת כאן אני סתם מקנא
(לא בושה, לפחות יש במה D= )
בכל מקרה, העיצובים של כולם פשוט מדהימים.
אצלי אין עיצובים או שיטות אקוסטיות כאלו ואחרות,
אני דווקה דיי מאמין בקירות הבטון, שיותר חשוב לי שיהיו יציבים ויחזיקו את המבנה, ולא לחורר אותן שלא לצור.
גם כל עניין הבידוד בטח מעלה אבק, קשה לניקוי, מחורר ומסתיר את הקיר מעבודות עתידיות עליו.
או אולי מרוב היופי והאיכות שמוצגת כאן אני סתם מקנא
- eliad2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
החדר ממשיך להתקדם. יש כבר פרקט ושכבת בידוד אחת על הדלת. תמונות להנאתכם.
מבדיקת שמיעה שעשיתי לפני הפרקט עולה שהאקוסטיקה מזעזעת , יכול להיות שאלך בכיוון של ציפוי התקרה בפאנלים אקוסטיים דקורטיביים או ציפוי החלק העליון (הלבן) של כל הקירות , או פיזור תמונות אקוסטיות.
מבדיקת שמיעה שעשיתי לפני הפרקט עולה שהאקוסטיקה מזעזעת , יכול להיות שאלך בכיוון של ציפוי התקרה בפאנלים אקוסטיים דקורטיביים או ציפוי החלק העליון (הלבן) של כל הקירות , או פיזור תמונות אקוסטיות.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
לא עדיף שטיח על הרצפה?
- eliad2
-
- חבר פעיל במיוחד

יש גם שטיח אבל זה ממש לא מספיק, אני רוצה להגיע לאקוסטיקה טובה והרמונית כמו בחדר סאונד ייעודי.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
הגיוני שהסאונד "משתולל" ויהיה מזעזע כי אין כלום בחדר.
תכניס ספה או כורסאות, כוננית או שתיים עם ספרים/סרטים. במקום פאנלים אקוסטיים דקורטיביים שהם יקרים (ותזדקק לכמות לחדר כזה) , פתרון אחר יכול להיות וילונות עבים וכהים, כך שתרויח גם מבחינת החזרי אור מהקירות אם יש מקרן.
אגב, אלה רמקולי pro של JBL אם אני לא טועה? הם לא ממש בתוך האוזניים (מילולית) ?
תכניס ספה או כורסאות, כוננית או שתיים עם ספרים/סרטים. במקום פאנלים אקוסטיים דקורטיביים שהם יקרים (ותזדקק לכמות לחדר כזה) , פתרון אחר יכול להיות וילונות עבים וכהים, כך שתרויח גם מבחינת החזרי אור מהקירות אם יש מקרן.
אגב, אלה רמקולי pro של JBL אם אני לא טועה? הם לא ממש בתוך האוזניים (מילולית) ?
- eliad2
-
- חבר פעיל במיוחד

אני אכניס בקרוב שטיח,ספה וכוננית וכמובן את המערכת עצמה , ואז קודם כל אתרשם מהתוצאה לפני הכנסת עוד אלמנטים, אבל אני כבר מכיר את החדר הזה ויודע שהוא בעייתי , משהו בפרופורציות שלו.. גם בימים שהוא היה מלא היה קשה למצוא את הסוויט ספוט.
הרמקולים הם אכן JBL PRO והם מאסיביים.. אני מרשה לעצמי להתפרע עם הסראונד למרות שהחדר לא גדול וזה בגלל שאני נשאר עם 5.1 ולא משתגע עם כמות הרמקולים כמו שנהוג היום.
הרמקולים הם אכן JBL PRO והם מאסיביים.. אני מרשה לעצמי להתפרע עם הסראונד למרות שהחדר לא גדול וזה בגלל שאני נשאר עם 5.1 ולא משתגע עם כמות הרמקולים כמו שנהוג היום.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מצרף פה לינק עבור הדמייה של 360 בחדר הדרכה שכולל את כל הפתרונות הקיימים ועוד שניתן להשתמש בהם, כולל דוגמאות והסברים בצורה נוחה ואינטואיטיבית: https://my.matterport.com/show/?model=2 ... m_source=4
שווה כניסה...
** ערכתי גם בהודעה הראשונה בשרשור.
שווה כניסה...
** ערכתי גם בהודעה הראשונה בשרשור.
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תמונה רלוונטית משיפוץ בית.
בנוסף לעיצוב הפנים, בעת התכנון האדריכלי, נלקחו בחשבון בקשות ורצונות של הלקוח הקשורים בהיבטים האקוסטיים ששדרגו את איכות החיים בבית באופן משמעותי. לפני התכנון והביצוע, סבלו דיירי הבית מבעיות אקוסטיקה קשות עד כדי כך שלא שמעו טלוויזיה בקומת הקרקע בזמן שעלו במדרגות לקומה השנייה.
כמענה ופתרון לבעיות האקוסטיקה, נעשה שימוש בלוחות אורגניק - אורבונד אקוסטיים במראה הטבעי שלהם. בנוסף לשיפור האקוסטי ומניעת ההדים בגרם המדרגות, נעשה שילוב של הלוח האקוסטי כאלמנט עיצובי לחיפוי קירות בבית.
בנוסף לעיצוב הפנים, בעת התכנון האדריכלי, נלקחו בחשבון בקשות ורצונות של הלקוח הקשורים בהיבטים האקוסטיים ששדרגו את איכות החיים בבית באופן משמעותי. לפני התכנון והביצוע, סבלו דיירי הבית מבעיות אקוסטיקה קשות עד כדי כך שלא שמעו טלוויזיה בקומת הקרקע בזמן שעלו במדרגות לקומה השנייה.
כמענה ופתרון לבעיות האקוסטיקה, נעשה שימוש בלוחות אורגניק - אורבונד אקוסטיים במראה הטבעי שלהם. בנוסף לשיפור האקוסטי ומניעת ההדים בגרם המדרגות, נעשה שילוב של הלוח האקוסטי כאלמנט עיצובי לחיפוי קירות בבית.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד קצת תמונות, תרתי משמע - והפעם תמונות אקוסטיות.
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
מדהים, באמת רמה גבוהה, אפשר קישור לשרשור?avihuli כתב:למי שפספס מצרף תמונות של @טלHD שפרסם בשרשור אחר קמצוץ מהפרויקט שלו ואגב בגללו או שמא בזכותו יותר נכון, נפתח השרשור הנ"ל....
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@shapin
בבקשה: https://www.hometheater.co.il/vp2801741#2801741
בבקשה: https://www.hometheater.co.il/vp2801741#2801741
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
תודה, מחכה לשרשור שייפתח, אם זה רק טיזר אז כנראה הלסת שלי הולכת ליפול 😉
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הייתי חייב להקפיץ.
@זמר, בשבילך לקראת השיפוץ המתוכנן...
@זמר, בשבילך לקראת השיפוץ המתוכנן...
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד כמה חדשות בהקשר לשרשור אחר מהיומיים האחרונים שאנו דנים בו על נושא לוכדי באסים.
והפעם פאנלים.
תיהנו, קחו רעיונות ויאללה להתחיל לשכנע את האישה...
והפעם פאנלים.
תיהנו, קחו רעיונות ויאללה להתחיל לשכנע את האישה...
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד כמה סטריאו.
.
.