המלצה לאוזניות סגורות עד 500$
@ChesterYonany
·
בדיוק טייל מinnerfidelity העלה ראיון שערך לגבי האוזניות האלה, בהחלט נראות שמפוצצות בטכנלוגיה
אגב, הוא הזכיר בסוף הראיון שניתן לכבות את כל הפיצ'רים של התלת מימד, ואז הן יהיו כמו אוזניות סגורות למוזיקה רגילות
עוד משהו מעניין, זה שבשיחות ועידה האנשים שאיתם אתה מדבר ממוקמים במקומות שונים במרחב הוירטואלי, מה שגורם לתחושה די יוצאת דופן שאתם יושבים מול שולחן ביחד.
·
בדיוק טייל מinnerfidelity העלה ראיון שערך לגבי האוזניות האלה, בהחלט נראות שמפוצצות בטכנלוגיה
אגב, הוא הזכיר בסוף הראיון שניתן לכבות את כל הפיצ'רים של התלת מימד, ואז הן יהיו כמו אוזניות סגורות למוזיקה רגילות
עוד משהו מעניין, זה שבשיחות ועידה האנשים שאיתם אתה מדבר ממוקמים במקומות שונים במרחב הוירטואלי, מה שגורם לתחושה די יוצאת דופן שאתם יושבים מול שולחן ביחד.
·JDx כתב:@ChesterYonany
·
לגבי מה שRoy אמר , שהן אוזניות גיימינג עם סראונד מובנה בהן , ועל כן פחות מתאימות להאזנה קריטית של מוזיקה. תשמע, אני מניח שאתה שומע מוזיקה להנאה ולכיף, ולא עובד בתחום הסאונד,
https://www.indiegogo.com/projects/mobi ... #/comments...
שאמרתי האזנה קריטית ממש לא התכוונתי לעבודה בתחום האודיו.
אין קשר.
ובגדול אך ורק בגלל שזה אודיזי אני יוצא מנקודת הנחה שזו תיהיה אוזניה מעולה, אם כי בעיקר לגיימינג. אם היה מדובר באיזו חברה חדשה ולא מוכרת הייתי מתרחק מהן כמו מאש לפחות עד להופעת מספר ביקורות רציניות.
-
ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
@Roy.T
·
בדיוק.
יותר מזה, גם אם היה מדובר בסנהייזר או לוג'יטק למשל, לא הייתי קונה.
·
בדיוק.
יותר מזה, גם אם היה מדובר בסנהייזר או לוג'יטק למשל, לא הייתי קונה.
גם אודיזי לא בדיוק הימור בטוח, יש להם ברקורד כבר פלופ שנקרא EL-8 (הסגורות וגם הפתוחות אאל"ט). אבל בהחלט מדובר על אוזניות מסקרנות, המוביוס, עפ"י התיאור הן בחוד החנית של האוזניות ה"חכמות". מקווה שהן יהיו מה שאתה מחפש.
באמת לא אהבת את ה-EL8? גרסת ה-REV2 שיצאה כבר ממזמן לטעמי לא רעה בכלל.
לא בר השוואה כמובן לליין ה-LCD אבל ביחס למחיר לא חושב שזו נפילה.
ה-EL8 זה סוג של גרסה ניידת לאודיזי עם ניחוח של חתימת הסאונד של שלהן, הגרסה הסגורה
ד"א הרבה יותר טובה מהפתוחה משום מה.
אהבתי באופן אישי את ה-EL8 יותר מה-SINE בלא מעט.
לא בר השוואה כמובן לליין ה-LCD אבל ביחס למחיר לא חושב שזו נפילה.
ה-EL8 זה סוג של גרסה ניידת לאודיזי עם ניחוח של חתימת הסאונד של שלהן, הגרסה הסגורה
ד"א הרבה יותר טובה מהפתוחה משום מה.
אהבתי באופן אישי את ה-EL8 יותר מה-SINE בלא מעט.
לא שמעתי בעצמי, מהרשמים שקראתי הרוב היו בדעה שלילית לגבי הסגורות והפתוחות הבנתי שהיו קצת יותר טובות אבל בינוניות לכל היותר. לא ידעתי שיצא להן עדכון REV2 אבל לא מפתיע.
את הSINE שמעתי ואהבתי... אפילו מאוד, אם רק היו יותר נצילות.
את הSINE שמעתי ואהבתי... אפילו מאוד, אם רק היו יותר נצילות.
הטעתי קצת זה לא היה בדיוק REV 2, אלא הם קראו לזה עדכון RE-TUNED. בכל מקרה עבר
אאל"ט לפחות שנתיים מאז אותו עדכון, והזוג הפתוח שהיה ברשותי היה אחרי העדכון ונשמע מצויין
מצויין למחירן. אם כי הסגורות פשוט טובות יותר (לפחות בגרסת הטיטניום).
יכול להיות שהציפייה של מי שביקר אותן הייתה גבוהה מידי, הן לא מתחרות ב-LCD, לא במחיר ולא
בסאונד, אבל כאוזנייה ניידת אלגנטית וקלה לדחיפה, הן בהחלט מתחרות ראויות לשאר המתחרות בשוק
לדעתי ושומעים בבירור שהן באות מאותו ה-DNA של אודיזי.
ה-SINA מעולות ובהחלט גם כן מרגישות שהן ממשפחת האודיזי, אבל בהשוואה ישירה עם ה-EL8 הן לא
באותה הליגה לדעתי. ה-EL8 נשמעות הרבה יותר "גדולות" ועם באס יותר עמוק. בכללי הן הרבה יותר
קרובות לליין הבכיר של אודיזי מאשר ה-SINE. גם עניין הנוחות מאוד הפריע לי ב-SINE.
דווקא השתעשעתי עם הרעיון שבטח הדרייבר של המוביוס הגיע מה-EL8 או מה-SINE.
אאל"ט לפחות שנתיים מאז אותו עדכון, והזוג הפתוח שהיה ברשותי היה אחרי העדכון ונשמע מצויין
מצויין למחירן. אם כי הסגורות פשוט טובות יותר (לפחות בגרסת הטיטניום).
יכול להיות שהציפייה של מי שביקר אותן הייתה גבוהה מידי, הן לא מתחרות ב-LCD, לא במחיר ולא
בסאונד, אבל כאוזנייה ניידת אלגנטית וקלה לדחיפה, הן בהחלט מתחרות ראויות לשאר המתחרות בשוק
לדעתי ושומעים בבירור שהן באות מאותו ה-DNA של אודיזי.
ה-SINA מעולות ובהחלט גם כן מרגישות שהן ממשפחת האודיזי, אבל בהשוואה ישירה עם ה-EL8 הן לא
באותה הליגה לדעתי. ה-EL8 נשמעות הרבה יותר "גדולות" ועם באס יותר עמוק. בכללי הן הרבה יותר
קרובות לליין הבכיר של אודיזי מאשר ה-SINE. גם עניין הנוחות מאוד הפריע לי ב-SINE.
דווקא השתעשעתי עם הרעיון שבטח הדרייבר של המוביוס הגיע מה-EL8 או מה-SINE.
REV2 או Retuned זה סמנטיקה, המשמעות היא שהם עדכנו את אופי הצליל באופן משמעותית בהתייחס ככל הנראה לפידבק הדי שלילי מהקהילה.
ורועי, אתה כאילו מתעלם מהעובדה שבין הSINE לEL8, רק אחת מהן היא אוזנייה ניידת אמיתית, אז ברור למי יהיה סאונד יותר קרוב לפול-סייז... מבחינתי כל מה שהוא לא on-ear לא ראוי להיקרא אוזניות ניידות אבל בלי ההגדרה המחמירה הזו, עצם העובדה שלסדרת הLCD יש קפסולות פשוט עצומות לא בדיק הופך את הEL8 לאוזניות ניידות כי שלהן כבר בגודל יותר הגיוני....
והגיוני באמת שהדרייבר של המוביוס יהיה איזה אדפטציה ממה שיש להם כבר בארסנל, הרי עיקר התקציב פה הולך על כל מה שהופך אותן ליותר מרק זוג אוזניות פלאנריות. אם זה יהיה הדרייבר של הEL8 באוזניות של 300-400$ זה שוס רציני כמובן.
ורועי, אתה כאילו מתעלם מהעובדה שבין הSINE לEL8, רק אחת מהן היא אוזנייה ניידת אמיתית, אז ברור למי יהיה סאונד יותר קרוב לפול-סייז... מבחינתי כל מה שהוא לא on-ear לא ראוי להיקרא אוזניות ניידות אבל בלי ההגדרה המחמירה הזו, עצם העובדה שלסדרת הLCD יש קפסולות פשוט עצומות לא בדיק הופך את הEL8 לאוזניות ניידות כי שלהן כבר בגודל יותר הגיוני....
והגיוני באמת שהדרייבר של המוביוס יהיה איזה אדפטציה ממה שיש להם כבר בארסנל, הרי עיקר התקציב פה הולך על כל מה שהופך אותן ליותר מרק זוג אוזניות פלאנריות. אם זה יהיה הדרייבר של הEL8 באוזניות של 300-400$ זה שוס רציני כמובן.
נערך לאחרונה על ידי Ilyan ב 14/04/2018 21:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בתכלס כן, פשוט הן לא הוצגו כ- MARK2, REV2 וכ', ככה שבפועל הן נשארו פשוט EL-8 רק שאי שם ב-2016
הן עברו שינוי בסאונד שלהן. בהחלט צודק שזה כנראה בגלל פידבק לא מעודד מהצרכנים.
אין ספק שה-EL8 גדולות יחסית וה-SINE הרבה יותר קרובות לקטגוריה מהן, אבל אם תבחן אותן מקרוב, תראה
שלמרות הגודל ההיקפי שלהן הן יחסית מאוד שטוחות ויש להן רצועת ראש שיושבת בצמוד לראש. כך שהן מבחינתי
יכולות "לעבור" מהבחינה הזו, כמובן שזה שהן גם קלות לדחיפה זה פרמטר מאוד חשוב.
ברור שלפני כמה שנים כנראה שלא הייתי מעיז לומר זאת..
אבל היום אנשים מסתובבים חופשי עם
מפלצות בלי בושה, ככה שרף הטרוליות עלה משמעותית מאז שביטס הפכו ללהיט.
אז למה לא מהינות מסאונד איכותי יותר ON THE GO אם ניתן, מה גם שמבחינתי אוזניות ON EAR זו
בכלל לא אופציה אלא אם זו KOSS או משהו בסגנון כי אני לא מסוגל לסבול את חוסר הנוחות
ואני מעדיף אפילו IN EAR על פני ON EAR.
הן עברו שינוי בסאונד שלהן. בהחלט צודק שזה כנראה בגלל פידבק לא מעודד מהצרכנים.
אין ספק שה-EL8 גדולות יחסית וה-SINE הרבה יותר קרובות לקטגוריה מהן, אבל אם תבחן אותן מקרוב, תראה
שלמרות הגודל ההיקפי שלהן הן יחסית מאוד שטוחות ויש להן רצועת ראש שיושבת בצמוד לראש. כך שהן מבחינתי
יכולות "לעבור" מהבחינה הזו, כמובן שזה שהן גם קלות לדחיפה זה פרמטר מאוד חשוב.
ברור שלפני כמה שנים כנראה שלא הייתי מעיז לומר זאת..
מפלצות בלי בושה, ככה שרף הטרוליות עלה משמעותית מאז שביטס הפכו ללהיט.
אז למה לא מהינות מסאונד איכותי יותר ON THE GO אם ניתן, מה גם שמבחינתי אוזניות ON EAR זו
בכלל לא אופציה אלא אם זו KOSS או משהו בסגנון כי אני לא מסוגל לסבול את חוסר הנוחות
ואני מעדיף אפילו IN EAR על פני ON EAR.
אני גם מעדיף in-ear אבל לצערי זה לא מסתדר לי כל כך עם נטייה לדלקות אוזניים. הפילוסופיה שלי עם אוזניות ניידות היא שהן צריכות להיות מספיק קומפקטיות כדי שאוכל להסתובב איתן בלי בעייה על הצוואר כאר הן לא על הראש. ושאוכל לדחוף אותן בקלות למשל לתיק לימודים בלי לדאוג שאולי אצטרך להחליט בין האוזניות לקופסת האוכל...
אגב רף טרוליות של אוזניות גדולות בחוץ, מזכיר לי את השרשור ההזוי ההוא בהד-פיי של הבחור שלקח את הK1000 שלו לסיבוב ברחוב עם סטאפ DIY נייד... וזה היה הרבה לפני הביטס.
אגב רף טרוליות של אוזניות גדולות בחוץ, מזכיר לי את השרשור ההזוי ההוא בהד-פיי של הבחור שלקח את הK1000 שלו לסיבוב ברחוב עם סטאפ DIY נייד... וזה היה הרבה לפני הביטס.
@ChesterYonany
·
וואלה תהנה אח יקר.
אל תשליכנו לעת זקנה.
תזרוק כאן איזה ביקורת שלך עליהם, שיהיה משהו לקרוא בעברית.
עצם זה שיש אוזניות עם דרייבר של פלאנר בלוטוס. ועוד לא דיברתי על טכנולוגיית הגיימינג, שתסייע רבות לחוויות המשחק במציאות מדומה ורבודה.
פשוט מהלך גאוני של auduze.
מקווה שאין כאן פלופ.
·
וואלה תהנה אח יקר.
אל תשליכנו לעת זקנה.
תזרוק כאן איזה ביקורת שלך עליהם, שיהיה משהו לקרוא בעברית.
עצם זה שיש אוזניות עם דרייבר של פלאנר בלוטוס. ועוד לא דיברתי על טכנולוגיית הגיימינג, שתסייע רבות לחוויות המשחק במציאות מדומה ורבודה.
פשוט מהלך גאוני של auduze.
מקווה שאין כאן פלופ.
-
ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
וואו, עברו כבר 4 חודשים
עדיין לא קבלתי את האוזניות, אבל מסיבות טובות.
הם התחילו לשלוח חלק מהאוזניות אבל אנשים התלוננו על רעשי רצפה (אוזניות אקטיביות) אז הם החליטו לעצור את המשלוחים, להחזיר את האוזניות למפעל ולתקן את כולן כדי לנטרל את הרעשים.
המשלוחים יתחילו לצאת באמצע החודש בערך, לפי תאריך הקניה, אין לי מושג מתי יגיעו אליי
עדיין לא קבלתי את האוזניות, אבל מסיבות טובות.
הם התחילו לשלוח חלק מהאוזניות אבל אנשים התלוננו על רעשי רצפה (אוזניות אקטיביות) אז הם החליטו לעצור את המשלוחים, להחזיר את האוזניות למפעל ולתקן את כולן כדי לנטרל את הרעשים.
המשלוחים יתחילו לצאת באמצע החודש בערך, לפי תאריך הקניה, אין לי מושג מתי יגיעו אליי