שרשור תגובות: AppleTV 4K מול Chromecast Ultra - לא כל ה- 4K זהה
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
@dondi
·בגדול הרעיון הוא לעבוד עם bt709 ב 10 ביט. זה משהו שכל מכשיר היה יכול לעשות אם המעבד שלו היה מספיק חזק. האפל tv עושה את זה כברירת מחדל.
·בגדול הרעיון הוא לעבוד עם bt709 ב 10 ביט. זה משהו שכל מכשיר היה יכול לעשות אם המעבד שלו היה מספיק חזק. האפל tv עושה את זה כברירת מחדל.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
תודה. וזה לא פוגע באיכות הסאונד?oferlaor כתב:@oris74
·אין איבוד של פורמטים. כסטרימר infuse יודע לעבוד איתם לאחר פיענוח ל pcm.
...
-
oferlaor
-
- מנהל

- eizen5
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
·oferlaor כתב:@oris74
בנטפליקס יש רק חיסרון שאין תמיכה באטמוס....
אין אטמוס באפל Tv?
כלומר לניגון נטפליקס עם אטמוס+hdr+4k למקרן ( נניח את דולבי ויז'ן בצד כרגע),
איזה אלטרנטיבות יש כיום מלבד כרומכאסט אולטרה?
- levyr7
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
מה עדיף? הinfuse או plex להזרמת וידאו המקינטוש?itamarl כתב:סקירה מעניינת וממצה - תודה.
אני מזמן משתמש ב Apple TV 4K כסטרימר הראשי שלי, בנוסף לנטפליקס - בעזרת תוכנת infuse Pro המכשיר מנגן כל פורמט מהרשת המקומית באיכות תמונה וקול מעולות ! שם בכיס הקטן שורה ארוכה של סטרימרי אנדרואיד שאפסנתי במגירה. מומלץ לנסות למי שיציבות ואיכות חשובות לו (על אף שהמחיר לא זול)...
- oris74
-
- חבר במועדון HT

שילדטלHD כתב:·......
אין אטמוס באפל Tv?
כלומר לניגון נטפליקס עם אטמוס+hdr+4k למקרן ( נניח את דולבי ויז'ן בצד כרגע),
איזה אלטרנטיבות יש כיום מלבד כרומכאסט אולטרה?...
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
·Rekcuf כתב:טיפ קטן, לכלל הפורום הזה בכלל, ולעורכי כתבות ווידאופילים בפרט: ארבע קיי נכתב באות קטנה: 4k ולא 4K כמו שרשות בטעות משוכפלת ברשת (אלא אם כן זה הפך לסוג של לוגו מסחרי נכתב כך בכוונה או בעקבות טעות במקור..). ה k זה קיצור של קילו או אלף (פקסלים, אם כי בקירוב), ובהנדסה רושמים קיצור כזה רק באות קטנה. אגב הטעות המביכה הזאת מופיעה גם בכיתובי מידע בשלטים בפארק המדע קראסו בבאר שבע. ויותר גרוע, הם רושמים הרץ באות קטנה דווקא. אני כמרצה מוריד 10 נקודות לכל סטודנט שעושה טעות כזאת בבחינה או עבודת הגשה......
סלח לי, אבל מה שאתה אומר זו שטות גמורה. k בשימוש בהנדסה מסמל 1000, אבל השימוש ב-K במחשבים מסמל 1024:
https://www.sweetwater.com/insync/kilo- ... upper-case
בכל מקרה, על זה אתה מוריד לסטודנט 10 נקודות?! אם זה מה שחשוב למרצה אז אין פלא שהחינוך בארץ במצב כזה...
Batnun
.
-
oferlaor
-
- מנהל

- Rekcuf
-
- טרול

- תגובות: 1098
·Batnun כתב:·......
סלח לי, אבל מה שאתה אומר זו שטות גמורה. k בשימוש בהנדסה מסמל 1000, אבל השימוש ב-K במחשבים מסמל 1024:
https://www.sweetwater.com/insync/kilo- ... upper-case
בכל מקרה, על זה אתה מוריד לסטודנט 10 נקודות?! אם זה מה שחשוב למרצה אז אין פלא שהחינוך בארץ במצב כזה...
Batnun
....
מה הקשר? קודם כל הפקסלים במסך הם ממש לא כפולות פי בסיס בינארי כמו בכימות זכרון מחשב. שנית לפי תקן מטרי או תקן IEC גם קילו בייטים 1024 רושמים באות קטנה. רק תקן JDEC עושה שימוש באות גדוה K בכדי להבדיל בין 1000 מטרי לאלף בנארי 1024...
המושג Kilobyte במחשבים משמש יותר כמילת תואר ולא כסימון הנדסי כמותי
https://en.wikipedia.org/wiki/Kilobyte
בכל מאמר אקדמי מכובד, מקפידים על סימון נכון של קילו באות קטנה בלבד. לגבי 4k אכן מקובל לרשום 4K בכדי להמחיש את הגודל באות גדולה. זה כבר הפך לסימון טכני מקובל ולא סימון הנדסי, מה שגם כך לא מדובר ב 4000 פקסלים....
-
oferlaor
-
- מנהל

- itamarl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
@oris74
·
Plex מבצע את הפענוח והעיבוד במחשב עצמו ומזרים ל-apple TV את התוצר המוגמר.
infuxe משתמש במחשב רק כמקור לקובץ ובכוח העיבוד והיכולות של ה-apple TV לפענוח - אני מעדיף את הפתרון הזה.
נוסף - כל הממשק של infuse מרשים ביותר ונוח - לדעתי סיכומי הסרטים, המידע עליהם, הפוסטרים והתמונות מהווים תחליף מעולה לקודי (ולדעתי אפילו נוח יותר).
במחיר של 30 ש"ח להתקנת Infuse (פחות מארוחה במקדונלדס
) - אני מציע שתבדוק אותו בעצמך ותראה - כאמור איכות הוידאו והאודיו מעולות !
·
infuxe משתמש במחשב רק כמקור לקובץ ובכוח העיבוד והיכולות של ה-apple TV לפענוח - אני מעדיף את הפתרון הזה.
נוסף - כל הממשק של infuse מרשים ביותר ונוח - לדעתי סיכומי הסרטים, המידע עליהם, הפוסטרים והתמונות מהווים תחליף מעולה לקודי (ולדעתי אפילו נוח יותר).
במחיר של 30 ש"ח להתקנת Infuse (פחות מארוחה במקדונלדס
- levyr7
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
·תודה על התשובה.itamarl כתב:@oris74
·
במחיר של 30 ש"ח להתקנת Infuse (פחות מארוחה במקדונלדס) - אני מציע שתבדוק אותו בעצמך ותראה - כאמור איכות הוידאו והאודיו מעולות !
...
בהחלט אבדוק את הinfuse את plex כבר יש לי עושה עבודה לא רעה וגם נראה די טוב
אבל תמיד טוב לנסות למצות את כל האופציות.
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
עופר תודה על הכתבה.
יש לי כמה מכשירי אפל טיוי בבית (החל מהדור הראשון עד ל 4K) .
איכות התמונה באפל טיוי ( SD, FHD, 4K ) מדהימה לעומת הזרמה דרך XIOMI או ANDROID TV על המסך של סוני !!
דבר אחד מפריע לי באפל טיוי: השליטה דרך ה TOUCH ובמיוחד בפונקציות של סלקום טי וי מעצבנת ולא מדויקת !! עד כדי כך שחזרתי להפעיל את השלט דור קודם על IR. אבל אז פונקציות FF ו RW לא עובדות.
האם מישהו ניסה ללמד שלט HARMONY HUB לשליטה יפה על 24/7 בסלקום טיוי ?
יש לי כמה מכשירי אפל טיוי בבית (החל מהדור הראשון עד ל 4K) .
איכות התמונה באפל טיוי ( SD, FHD, 4K ) מדהימה לעומת הזרמה דרך XIOMI או ANDROID TV על המסך של סוני !!
דבר אחד מפריע לי באפל טיוי: השליטה דרך ה TOUCH ובמיוחד בפונקציות של סלקום טי וי מעצבנת ולא מדויקת !! עד כדי כך שחזרתי להפעיל את השלט דור קודם על IR. אבל אז פונקציות FF ו RW לא עובדות.
האם מישהו ניסה ללמד שלט HARMONY HUB לשליטה יפה על 24/7 בסלקום טיוי ?
-
oferlaor
-
- מנהל

אצלי זה דווקא עובד עם שליטה בטאץ' אבל זה באמת מאוד לא אינטואיטיבי. צריך לעשות לעיתים קרובות pause ואז לגרור ימינה או שמאלה ורק אז play מחדש.
לא נוח בכלל.
אגב, משום מה סלקום הפסיק לעבוד בכלל על AppleTV (אף תוכנית או סרט לא התנגנו כראוי) ואתמול חזר לעבוד לחלוטין לאחר השדרוג ל-11.4
לא נוח בכלל.
אגב, משום מה סלקום הפסיק לעבוד בכלל על AppleTV (אף תוכנית או סרט לא התנגנו כראוי) ואתמול חזר לעבוד לחלוטין לאחר השדרוג ל-11.4
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
האם STINGTV יקבל גרסה ל APPLE TV?
אם כן, אין ספק שזהו השילוב המושלם.
אם כן, אין ספק שזהו השילוב המושלם.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

לפי מה שכתוב באתר של סטינג זה בתכנוןesloan כתב:האם STINGTV יקבל גרסה ל APPLE TV?
אם כן, אין ספק שזהו השילוב המושלם....
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
·hm32hm כתב:אם מישהו ניסה ללמד שלט HARMONY HUB לשליטה יפה על 24/7 בסלקום טיוי ?...
לא יודע ספציפית לגבי אפל טיוי, אבל ההרמוני עובד מצויין ועם השלט המקורי זה היה די מעצבן אפילו רק עם נטפליקס...
Batnun
.
- Audemars
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
מאמר מעולה!
ברשותי שאלה קטנה, לצפייה בנטפליקס אני כרגע צופה דרך ה- xbox one x (שלפי העין שלי הוא נותן תמונה טובה יותר מאשר הנטפליקס המובנה בטלוויזיה החכמה).
האם דרך האפל טי וי 4k אני אמור לקבל איכות טובה יותר מאשר האקס בוקס?
ברשותי שאלה קטנה, לצפייה בנטפליקס אני כרגע צופה דרך ה- xbox one x (שלפי העין שלי הוא נותן תמונה טובה יותר מאשר הנטפליקס המובנה בטלוויזיה החכמה).
האם דרך האפל טי וי 4k אני אמור לקבל איכות טובה יותר מאשר האקס בוקס?
-
oferlaor
-
- מנהל

שאלה טובה, לא עשיתי השוואת A-B ואין לי XBOX לבדוק.
האפל TV נראה טוב לפחות כמו האפליקציה המובנית במסך החכם שלי (שניהם נראים מדהים), אבל הממשק רץ טוב יותר על ה-appleTV...
האפל TV נראה טוב לפחות כמו האפליקציה המובנית במסך החכם שלי (שניהם נראים מדהים), אבל הממשק רץ טוב יותר על ה-appleTV...