לאחר ניסיון לא מוצלח עם HE400I מחפש אוזניות אחרות בתקציב של 150-250 דולר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@eran256
·קח בחשבון שלאוזניות שיש לך ה ATH-M50 יש חתימת צליל די משונה. לדעתי, אם זה סוג הצליל שאתה אוהב אין לך בכלל מה לחפש ב Sennheiser או HiFiMan כי הן יאכזבו אותך מאוד.
ספציפית ל HE400I אז הבעיה היא ללא ספק הגברה. אתה תמיד תשמע כמה קשה "לדחוף" את ה Sennheiser HD600 אבל אלו ממש קלות יחסית לHE400. אצלי הפלאנריות נשמעו רזות, לא מעניינות וללא במה עד שהחלפתי מגבר והעברתי אותן לכבל מאוזן. אבל זה פתרון מאוד יקר.
·קח בחשבון שלאוזניות שיש לך ה ATH-M50 יש חתימת צליל די משונה. לדעתי, אם זה סוג הצליל שאתה אוהב אין לך בכלל מה לחפש ב Sennheiser או HiFiMan כי הן יאכזבו אותך מאוד.
ספציפית ל HE400I אז הבעיה היא ללא ספק הגברה. אתה תמיד תשמע כמה קשה "לדחוף" את ה Sennheiser HD600 אבל אלו ממש קלות יחסית לHE400. אצלי הפלאנריות נשמעו רזות, לא מעניינות וללא במה עד שהחלפתי מגבר והעברתי אותן לכבל מאוזן. אבל זה פתרון מאוד יקר.
כנראה שאתם צודקים ואולי באמת לא השתמשתי בהגברה ראויה,
בכל מקרה עבורי להשקיע באוזניות 200$ ובהגברה שלהם להשקיע מעל 50% ממחיר האוזניות נראה לי מוזר
בנוסף שאין להן התנגדות מטורפת (32)
ומזכיר לכם שוב, הסיבה שהחזרתי אותן לאמאזון זה כי הן נשברו לא בגלל הסאונד.
ערן.
בכל מקרה עבורי להשקיע באוזניות 200$ ובהגברה שלהם להשקיע מעל 50% ממחיר האוזניות נראה לי מוזר
בנוסף שאין להן התנגדות מטורפת (32)
ומזכיר לכם שוב, הסיבה שהחזרתי אותן לאמאזון זה כי הן נשברו לא בגלל הסאונד.
ערן.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל HiFiMAN יש בעיה ידועה של בקרת איכות לא אחידה והרבה תלונות על מוצרים שמתפרקים או נסדקים כך שטוב שרכשת דרך אמזון כי מדיניות השירות שלהם טובה בהרבה מזו של היצרן.
הסיבה לדרישת ההגברה היא לא בגלל העיכבה שלהן אלא בגלל השימוש בדרייברים פלנאריים. מבנה הדרייבר והטכנולוגיה גורמות לכך שהן זקוקות להגברה מאוד בריאה כדי להתחיל להישמע טוב. אצלי עד שלא חיברתי אותן עם כבל balanced להגברה של Vioelectric הן נשמעו רזות, ללא נוכחות ומשעממות. הבעיה כמובן שאם תבדוק כמה עולה ההגברה שלי אתה כנראה תתעלף.
הסיבה לדרישת ההגברה היא לא בגלל העיכבה שלהן אלא בגלל השימוש בדרייברים פלנאריים. מבנה הדרייבר והטכנולוגיה גורמות לכך שהן זקוקות להגברה מאוד בריאה כדי להתחיל להישמע טוב. אצלי עד שלא חיברתי אותן עם כבל balanced להגברה של Vioelectric הן נשמעו רזות, ללא נוכחות ומשעממות. הבעיה כמובן שאם תבדוק כמה עולה ההגברה שלי אתה כנראה תתעלף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·תוסיף את זה לעגלה, תראה את ה-Import charges ואז אולי תשנה את דעתך.yossi126 כתב:לא רואה משהו משתלם יותר עד 200$
https://www.ebay.com/itm/BeyerDynamic-D ... 1438.l2649...
אמריקאים באי ביי החליטו שהם לא רוצים לשלוח יותר לארץ.