התייעצות לגבי בחירת אוזניות - מתוך 4 דגמים

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #21 

Roy.T כתב:
...
...
·

ה-9500 ממש לא נשמעות פחות טוב מה-CB1 ( לא כתבת "לדעתי"), הן אוזניות הרבה יותר מאוזנות טונאלית, עם במה יותר טובה, הפרדה, עומק, ופירוט יותר טובים. ה-CB1 יותר עבה וחמימה בסאונד, עם פחות דגש על הפרמטרים הללו, שזו חתימה שלרוב יותר מתאימה למיינסטרים שיודע בעיקר מה זה ביטס.
כמובן שאין לקשור בין אוזניה חמימה כמו הCB1 לאוזניה חמימה כמו LCD2.
הכל יחסי.

זו עדיין אוזניה מצויינת שלא תבין לא נכון, מאוד מפתיעה ביחס למחירה.
...
זה פאק אצלי במוח, אני תמיד קובע דברים כעובדות למרות שזה רק הדעה שלי . מקבל את התיקון .

שלומי44 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

כנראה שבאמת קצת ננעלתי על הדגמים מהרשימה. לפי מה שאני מבין אותם דגמים שבחרתי הם יותר נטרליים, וזה דווקא מה שקנה אותי, עצם האמירות (לא כאן) שהאוזניות האלה ישקפו בדיוק את מה שהיה בהקלטה, כלומר הכי קרוב למקור ,זה מה שאני רוצה, אני לא צריך אוזנייה שתצבע את הסאונד בצבע משלה, אלא דווקא כן יותר מתחבר למשהו יותר שקוף, אם הבאס במקור הוא לא מודגש אז אין לי בעיה שהאוזניה תשקף אותו כמו שהוא, לשמוע את הצליל כפי שהוא.

מנקודת המוצא הזו:

1. ה-K240 כל כך גרועות מאז שמיוצרות בסין?
2. מה לגבי הסמסון בהשוואה ל-AKG?
3. מה דעתכם על ATH-M30x בהשוואה לדגמים שציינתי?
4. מה ההבדל בין ה-K220 ל K240?
נערך לאחרונה על ידי שלומי44 ב 20/04/2018 16:04, נערך 3 פעמים בסך הכל.

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #23 

@שלומי44
לגבי הATH-m30x , אם הן דומות לath-m40x , אז לדעתי הן לא ניטרליות בכלל וגם לא נוחות במיוחד ולא קרובות למה שאתה מחפש

שלומי44 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

JDx כתב:@שלומי44
לגבי הATH-m30x , אם הן דומות לath-m40x , אז לדעתי הן לא ניטרליות בכלל וגם לא נוחות במיוחד ולא קרובות למה שאתה מחפש
...
אוקי, ברגע שנפלו בקריטריון של הנוחות הם ירדו מהרשימה. תודה :)

prolol
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 954
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 62 פעמים

שליחה #25 

אל תתקרב לAKG K240 של היום. מאז שHARMAN קנתה את AKG, אלה אוזניות אחרות לחלוטין כאילו גרב מכסה אותן בסאונד!! הליין של הAKG 240 / M / DF של אז עם התנגדות של 600 OHM זה סאונד AKG אמיתי. יש ברשותי AKG 240DF, אין יותר ניטלריות מהן, אפילו HD800 נשמעות צבועות לידן. אם אין ברשותך מגבר חזק אז מה שאיליה הציע לך נראה ממש טוב.

https://www.ebay.com/itm/302641968355?s ... 1555.l2649

שלומי44 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #26 

prolol כתב:אל תתקרב לAKG K240 של היום. מאז שHARMAN קנתה את AKG, אלה אוזניות אחרות לחלוטין כאילו גרב מכסה אותן בסאונד!! הליין של הAKG 240 / M / DF של אז עם התנגדות של 600 OHM זה סאונד AKG אמיתי. יש ברשותי AKG 240DF, אין יותר ניטלריות מהן, אפילו HD800 נשמעות צבועות לידן. אם אין ברשותך מגבר חזק אז מה שאיליה הציע לך נראה ממש טוב.

https://www.ebay.com/itm/302641968355?s ... 1555.l2649
...
הבנתי. חוות הדעת שלך עזרה לי להבין באופן סופי שאני יורד מהאפשרות של ה-K240. לא במקרה יש מקבץ של תגובות שליליות עליהם. הדגמים שציינת (DF/M) באמת נראים מעניינים אבל לא לשלב שבו אני נמצא, אבל תודה שהארת את עיניי. לגבי מגבר יהיה בהמשך, אין לי בעיה לקנות גם עכשיו אבל אני רוצה לסיים את הרכישה של האוזניות ולאחר מכן בהמשך להתחיל להתעניין בנושא המגברים.

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”