הגבלות תעבורה בהוט
@jzakay ידידי, זה שאתה פרנואידי לא אומר שלא רודפים אחריך . . .
ובכל זאת, אתה היחידי שבא עם טענה של "הגבלה" ושל "שתילת תקלה בקו" - אז אולי כדאי שתבדוק אפשרויות אחרות, לא ?!
וכמו שאומר הפתגם: " אם כולם אומרים לך שאתה שיכור - לך תשכב ותתפכח !!! " .
·
ובכל זאת, אתה היחידי שבא עם טענה של "הגבלה" ושל "שתילת תקלה בקו" - אז אולי כדאי שתבדוק אפשרויות אחרות, לא ?!
וכמו שאומר הפתגם: " אם כולם אומרים לך שאתה שיכור - לך תשכב ותתפכח !!! " .
·
תקלה שהוט לא רואים? מאיפה צצה התקלה הזאת בדיוק ב1 לחודש
אם אתה כ"כ בטוח שזאת תקלה אתה מוזמן להציע פתרון,אם לך שום פתרון
"לך תשכב ותתפכח"
לגבי הגבלות התעבורה אני פתוח לכול הצעה מחברי הפורום להציע איך להוכיח
לאלה שלא מאמינים שאכן הגבלות תעבורה ונפח אכן נאכפות
אם אתה כ"כ בטוח שזאת תקלה אתה מוזמן להציע פתרון,אם לך שום פתרון
"לך תשכב ותתפכח"
לגבי הגבלות התעבורה אני פתוח לכול הצעה מחברי הפורום להציע איך להוכיח
לאלה שלא מאמינים שאכן הגבלות תעבורה ונפח אכן נאכפות
@jzakay
·
סה"כ מנסים לעזור לך לפתור את הבעיה שיש לך (כי אתה פניתי כאן בפורום לעזרה). הגבלת נפח של 2 גיגה לא הגיונית כי המון אנשים כבר ענו לך שהם לקוחות של הוט ומשתמשים בהרבה יותר מ-2 גיגה ואין אצלהם שום הגבלת תעבורה. למיטב ההבנה של כל מי שמנסה לעזור לך זו פשוט בעיה בתשתית של הוט ואתה צריך לפעול מול הוט לפתור את התקלה. לא שווה לך לפחות לנסות גם את הכיוון הזה?
לגבי "אני פתוח לכול הצעה מחברי הפורום להציע איך להוכיח לאלה שלא מאמינים שאכן הגבלות תעבורה ונפח אכן נאכפות", מאד פשוט:
א. תביא מספר רב של אנשים שחווים את הגבלת התעבורה ולא רק אתה. כרגע כל מי שלקוח של הוט כאן אין לו הגבלת תעבורה ורק לך יש (או יותר מדויק רק לך יש האטה בגלישה שיכולה להיות בגלל תקלה בתשתית של הוט שזה דבר נפוץ יחסית או בגלל הגבלת תעבורה שעד היום לא קרה אף פעם שחברת תקשורת כלשהי בישראל אכפה הגבלת תעבורה על חיבורי אינטרנט ביתיים - איזה יותר הגיוני לדעתך?).
ב. תביא הסבר למה דווקא לך ולאנשים שהבאת בא' יש הגבלת תעבורה ולכל האחרים אין.
·
סה"כ מנסים לעזור לך לפתור את הבעיה שיש לך (כי אתה פניתי כאן בפורום לעזרה). הגבלת נפח של 2 גיגה לא הגיונית כי המון אנשים כבר ענו לך שהם לקוחות של הוט ומשתמשים בהרבה יותר מ-2 גיגה ואין אצלהם שום הגבלת תעבורה. למיטב ההבנה של כל מי שמנסה לעזור לך זו פשוט בעיה בתשתית של הוט ואתה צריך לפעול מול הוט לפתור את התקלה. לא שווה לך לפחות לנסות גם את הכיוון הזה?
לגבי "אני פתוח לכול הצעה מחברי הפורום להציע איך להוכיח לאלה שלא מאמינים שאכן הגבלות תעבורה ונפח אכן נאכפות", מאד פשוט:
א. תביא מספר רב של אנשים שחווים את הגבלת התעבורה ולא רק אתה. כרגע כל מי שלקוח של הוט כאן אין לו הגבלת תעבורה ורק לך יש (או יותר מדויק רק לך יש האטה בגלישה שיכולה להיות בגלל תקלה בתשתית של הוט שזה דבר נפוץ יחסית או בגלל הגבלת תעבורה שעד היום לא קרה אף פעם שחברת תקשורת כלשהי בישראל אכפה הגבלת תעבורה על חיבורי אינטרנט ביתיים - איזה יותר הגיוני לדעתך?).
ב. תביא הסבר למה דווקא לך ולאנשים שהבאת בא' יש הגבלת תעבורה ולכל האחרים אין.
אני מודה לכול אלה שמנסים לעזור אבל הבעיה לא אצלי היא כראה בספק או בהוט,תמיכה של הוט הצחקת אותי
זה הולך ככה "אתה מחובר באלחוטי או קווי,כמה מחשבים מחוברים,אתה מצליח לגלוש,אני מריצה בדיקה על הקו,הכול בסדר אני לא רואה שום בעיה"
אם אני יקח מישהו מהרחוב הסיכוי שאני יקבל תמיכה יותר טובה יותר גבוהה ממה שאני מקבל מהנציגים שלהם פשוט עצוב
http://www.blogtechtips.com/2017/04/23/ ... et-access/
לגבי ההגבלות תעבורה תרשה לי לפרט לך מה קורה .מהירות ההורדה המקסימאלית צונח משמעותית ל30 מגה
זה לא משנה כמה סיישנים תפתח ,הגלישה איטית עד כדי טירוף 20 שניות עד שעולה האתר הפינג קופץ לאיזור ה200 באירופה
הטרייסים מתארכים לאיזור +20 הופים בדרך אתה רואה הרבה מאוד שרתים שלא מגיבים לפינג פשוט סיוט
זה קורה תמיד אחרי הורדה כבדה ,קרה לך פעם דבר כזה? את זה אני יכול להראות ולהוכיח למי שרק שרוצה
כמובן שהגבלה מוסרת לאחר שאתה מתאפס לפי 50G חודשית אתה לא חייב להאמין ככה זה אצלי
לגבי ההגבלות מי שלא מתלונן כנראה שזה לא מפריע לו ,לי זה מפריע מאוד שחונקים לי תפס ומגבילים לי תנפח
שלא מתאים למציאות של היום 50 G זה עצום לדברי הוט מה שמראה מה הם חושבים על התעבורה של היום שהיא הוכפלה משנת 2011
לכן הם יעשו הכול בכדי להגביל ולחנוק בשביל שיהיה מספיק רוחב פס בכדי שיוכלו למכור 200 מגה שלא תוכל לנצל
זה הולך ככה "אתה מחובר באלחוטי או קווי,כמה מחשבים מחוברים,אתה מצליח לגלוש,אני מריצה בדיקה על הקו,הכול בסדר אני לא רואה שום בעיה"
אם אני יקח מישהו מהרחוב הסיכוי שאני יקבל תמיכה יותר טובה יותר גבוהה ממה שאני מקבל מהנציגים שלהם פשוט עצוב
http://www.blogtechtips.com/2017/04/23/ ... et-access/
לגבי ההגבלות תעבורה תרשה לי לפרט לך מה קורה .מהירות ההורדה המקסימאלית צונח משמעותית ל30 מגה
זה לא משנה כמה סיישנים תפתח ,הגלישה איטית עד כדי טירוף 20 שניות עד שעולה האתר הפינג קופץ לאיזור ה200 באירופה
הטרייסים מתארכים לאיזור +20 הופים בדרך אתה רואה הרבה מאוד שרתים שלא מגיבים לפינג פשוט סיוט
זה קורה תמיד אחרי הורדה כבדה ,קרה לך פעם דבר כזה? את זה אני יכול להראות ולהוכיח למי שרק שרוצה
כמובן שהגבלה מוסרת לאחר שאתה מתאפס לפי 50G חודשית אתה לא חייב להאמין ככה זה אצלי
לגבי ההגבלות מי שלא מתלונן כנראה שזה לא מפריע לו ,לי זה מפריע מאוד שחונקים לי תפס ומגבילים לי תנפח
שלא מתאים למציאות של היום 50 G זה עצום לדברי הוט מה שמראה מה הם חושבים על התעבורה של היום שהיא הוכפלה משנת 2011
לכן הם יעשו הכול בכדי להגביל ולחנוק בשביל שיהיה מספיק רוחב פס בכדי שיוכלו למכור 200 מגה שלא תוכל לנצל
אתה מדבר שטויות אין שום הגבלה
גם אני בהוטנט והוט
הנה גרף שימוש קל לחודש שעבר באינטרנט רק ממחשב אחד
שום אטיות ושום דבר
IPTV ב 3 TV שדורשים מהירות גבוהה שום בעיות ושום נעליים
[img2=1100x856][imgurpng]mDmxjuq[/imgurpng][/img2]
גם אני בהוטנט והוט
הנה גרף שימוש קל לחודש שעבר באינטרנט רק ממחשב אחד
שום אטיות ושום דבר
IPTV ב 3 TV שדורשים מהירות גבוהה שום בעיות ושום נעליים
[img2=1100x856][imgurpng]mDmxjuq[/imgurpng][/img2]
גם אני בהוט + הוטנט ומעולם לא חוויתי שום הגבלת נפח תעבורה.
אבל קבלו את הציטוט הבא מהסכם ההתקשרות עם הוט מהאתר שלהם:
״במידה והשימוש בשירות על ידי המנוי יחרוג באופן משמעותי מנפח התעבורה הממוצע ליממה למנוי,
כפי שיקבע מעת לעת על ידי החברה, תהיה החברה רשאית לחייב את המנוי לעבור למתכונת שירות
שתתאם את מאפייני השימוש של המנוי או לפעול באופן שתמנע הפרעה לשימוש ברשת ולמתן שירותים באמצעותה.״
אני קצת מתקשה לראות את הוט מסבירים ללקוח שהוא מוריד יותר מדי ומגבילים אותו בלי שהוא
ישלח אותם קיבינימאט, אבל מצד שני אנחנו חיים במדינה שבה הכל יכול להיות.
״במידה והשימוש בשירות על ידי המנוי יחרוג באופן משמעותי מנפח התעבורה הממוצע ליממה למנוי,
כפי שיקבע מעת לעת על ידי החברה, תהיה החברה רשאית לחייב את המנוי לעבור למתכונת שירות
שתתאם את מאפייני השימוש של המנוי או לפעול באופן שתמנע הפרעה לשימוש ברשת ולמתן שירותים באמצעותה.״
אני קצת מתקשה לראות את הוט מסבירים ללקוח שהוא מוריד יותר מדי ומגבילים אותו בלי שהוא
ישלח אותם קיבינימאט, אבל מצד שני אנחנו חיים במדינה שבה הכל יכול להיות.
הם לא חייבים לך שום הסבר זה כתוב בחוזה וזה נאכף למרות כול שנאמר כאן .קראתי שמשתמש ממוצע מוריד 4 גיגה ביוםmgold כתב:גם אני בהוט + הוטנט ומעולם לא חוויתי שום הגבלת נפח תעבורה.
ישלח אותם קיבינימאט, אבל מצד שני אנחנו חיים במדינה שבה הכל יכול להיות....
אני מתקשה להאמין שמישהו מוריד 300 גיגה והם לא מגבילים זה כנראה קו עסקי
הקטע הוא שאין לאן לעבור בזק תקועים עשרות שנים אחורה עם מהירות מדהימה של עד 40 מגה מקסימום
אנלימיטיד כאן ממש ליידי אבל לא מחברים בתים פרטיים
אני מאמין שאין שום דבר שאי אפשר להשיג באמצעות הפיכת כמה שולחנות.
במובנים של היום גם 300 גיגה ממש לא בעיה לעבור. סרטי בלורי שוקלים כמה עשרות גיגה.
כמה סרטים כאלה, צפיה בסטרימינג + תעבורה יומיומית שוטפת ואתה בכיף מתקרב לנפח הזה.
אולי הם מכסת"חים את עצמם עם הסעיף הזה, אבל להפסיד אותך הם לא כל כך ימהרו.
תקרא לי נאיבי, אבל אני מאמין שאתה משלם עבור שירות וצריך לקבל אותו במלואו או לפחות קרוב לזה.
בהנחה שבאמת הבעיה היא לא בציוד שלך הברירות שלך הן או להשלים עם המצב או לשבת
להם על הראש עד שהבעיה תסודר.
במובנים של היום גם 300 גיגה ממש לא בעיה לעבור. סרטי בלורי שוקלים כמה עשרות גיגה.
כמה סרטים כאלה, צפיה בסטרימינג + תעבורה יומיומית שוטפת ואתה בכיף מתקרב לנפח הזה.
אולי הם מכסת"חים את עצמם עם הסעיף הזה, אבל להפסיד אותך הם לא כל כך ימהרו.
תקרא לי נאיבי, אבל אני מאמין שאתה משלם עבור שירות וצריך לקבל אותו במלואו או לפחות קרוב לזה.
בהנחה שבאמת הבעיה היא לא בציוד שלך הברירות שלך הן או להשלים עם המצב או לשבת
להם על הראש עד שהבעיה תסודר.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
·jzakay כתב:הם לא חייבים לך שום הסבר זה כתוב בחוזה וזה נאכף למרות כול שנאמר כאן .קראתי שמשתמש ממוצע מוריד 4 גיגה ביום......
אני מתקשה להאמין שמישהו מוריד 300 גיגה והם לא מגבילים זה כנראה קו עסקי
הקטע הוא שאין לאן לעבור בזק תקועים עשרות שנים אחורה עם מהירות מדהימה של עד 40 מגה מקסימום
אנלימיטיד כאן ממש ליידי אבל לא מחברים בתים פרטיים...
אני רואה שעוד לא השתכנעת, אבל לפני שהייתי באנלימיטד, הייתי בהוט וכל חודש תעבורת הרשת שלי עמדה בין 600GB ל800GB.. שום הגבלת נפח ושום דבר. ממליון לקוחות הוט אתה הראשון שטוען שמגבילים לו את המהירות..
אם תהיה הגבלה (פעילה, לא "שומרים את הזכות") סביר שתהיה אצל הספק, לא בתשתית.
אני לא עם הוט כרגע, אבל כמו האחרים, אני לא מאמין שיש הגבלה. אם היתה היינו שומעים על זה מהרבה אנשים. ואם היתה ברמת תשתית הוט, היתה מתחילה נדידה לכיוון DSL.
גם 2GB ליום לא סביר לימינו. כמו אחרים כאן, גם אצלי כבר שנים התעבורה לשני הכיוונים היא מאות GB בחודש.
אני לא עם הוט כרגע, אבל כמו האחרים, אני לא מאמין שיש הגבלה. אם היתה היינו שומעים על זה מהרבה אנשים. ואם היתה ברמת תשתית הוט, היתה מתחילה נדידה לכיוון DSL.
גם 2GB ליום לא סביר לימינו. כמו אחרים כאן, גם אצלי כבר שנים התעבורה לשני הכיוונים היא מאות GB בחודש.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 08/03/2018 18:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
וואלה אני לא מבין אנשים פה .
בא בנאדם שקצת מבין, טוען לאחר בדיקות רבות שהאינטרנט שלו נהיה איטי לאחר הורדה מאסיבית ואתם מתעקשים שאין לו הגבלה?
כנראה יש לו! אם כי 2GB נשמע הזוי בעשור הזה.
זה קרה לי פעמיים עם הוט. פעם אחת עברתי מהעצבים חזרה ליס ובפעם השניה כבר ביקשתי להתנתק.
בדקתי פינגים והורדות בשלל שרתים וזה בדיוק מה שקיבלתי. המהירות שקיבלתי הייתה 0.5 מגה ממש חזרה לימי ה-ISDN.
לקח להם חודש, ובחודש הזה שיגעו אותי שכבר שקלתי לעבור לאינטרנט סלולארי, כי בזק לא אופציה בשבילי בגלל תשתית לקויה משנת תרפפו.
כל פעם בהוט נפלתי על נציג בן דוד שמיהר לרסט את הפייבר, לא פתר כלום וסירבו לערב שם את ההנדסה.
לדעתי הם פשוט מחקו והקימו את היוזר מחדש אצלם במערכת, כי האינטרנט התנתק לי ליום שלם
ובשיחה עם הוט נט מסרו שהם לא רואים שיש בכלל מנוי על שמי.
ביקשתי מהוט דרך פייסבוק לנתק את כל השירותים.
כמובן שחזרו אלי והעלו את הוטנט בועידה, רק אחרי שהתעקשתי, וסידרו בצ'יק את החיבור ואין בעיות מאז.
המקרה זירז את השימוש שלי ב- VPN.
ולכל מי שחושב שלא מנטרים את התעבורה שלו פשוט נאיבי.
בזק, הוט והספקיות מנטרות כל תעבורה שיוצאת ונכנסת ברמות שאתם לא מתארים לעצמכם.
עכשיו לגבי האיטיות,
תנסה לבדוק עם ספק אחר, יעלה לך 10-20₪,
קח בחשבון שזה דורש התערבות של הוט מאחר והגדרה כעת נעשית אצלם כי אתה מחובר קבוע להוט נט.
אתה יכול לבקש מהוט שישנו את ההוטבוקס למודם בלבד (מצב BRIDGE) ואז תוכל להגדיר לבד את הספק, אך לא תהיה לך כתובת קבועה ותצטרך לחבר ראוטר.
בא בנאדם שקצת מבין, טוען לאחר בדיקות רבות שהאינטרנט שלו נהיה איטי לאחר הורדה מאסיבית ואתם מתעקשים שאין לו הגבלה?
כנראה יש לו! אם כי 2GB נשמע הזוי בעשור הזה.
זה קרה לי פעמיים עם הוט. פעם אחת עברתי מהעצבים חזרה ליס ובפעם השניה כבר ביקשתי להתנתק.
בדקתי פינגים והורדות בשלל שרתים וזה בדיוק מה שקיבלתי. המהירות שקיבלתי הייתה 0.5 מגה ממש חזרה לימי ה-ISDN.
לקח להם חודש, ובחודש הזה שיגעו אותי שכבר שקלתי לעבור לאינטרנט סלולארי, כי בזק לא אופציה בשבילי בגלל תשתית לקויה משנת תרפפו.
כל פעם בהוט נפלתי על נציג בן דוד שמיהר לרסט את הפייבר, לא פתר כלום וסירבו לערב שם את ההנדסה.
לדעתי הם פשוט מחקו והקימו את היוזר מחדש אצלם במערכת, כי האינטרנט התנתק לי ליום שלם
ובשיחה עם הוט נט מסרו שהם לא רואים שיש בכלל מנוי על שמי.
ביקשתי מהוט דרך פייסבוק לנתק את כל השירותים.
כמובן שחזרו אלי והעלו את הוטנט בועידה, רק אחרי שהתעקשתי, וסידרו בצ'יק את החיבור ואין בעיות מאז.
המקרה זירז את השימוש שלי ב- VPN.
ולכל מי שחושב שלא מנטרים את התעבורה שלו פשוט נאיבי.
בזק, הוט והספקיות מנטרות כל תעבורה שיוצאת ונכנסת ברמות שאתם לא מתארים לעצמכם.
עכשיו לגבי האיטיות,
תנסה לבדוק עם ספק אחר, יעלה לך 10-20₪,
קח בחשבון שזה דורש התערבות של הוט מאחר והגדרה כעת נעשית אצלם כי אתה מחובר קבוע להוט נט.
אתה יכול לבקש מהוט שישנו את ההוטבוקס למודם בלבד (מצב BRIDGE) ואז תוכל להגדיר לבד את הספק, אך לא תהיה לך כתובת קבועה ותצטרך לחבר ראוטר.