פרצות אבטחה בגירסאות ישנות של utorrent (כולל גירסאות ממש ישנות)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
eran405 פותח השרשור
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #21 

@JohnDue
·

אני לא מעוניין להשתמש בקבצים בינאריים מהאיטרנט. אם תשתף את ההגדרות שלך (נגיד בתמונת מסך או מילים), אשמח לבדוק את זה.

אין לי שום AV ושום תוכנת security. אני עם windows 7 אז אפילו defender אין אצלי. כך שזאת לא הבעיה.

הניסוי האחרון שלי היה להתקין את bitorrent שזה כאמור בדיוק אותו דבר כמו ה-utorrent האחרון. ב-bittorrent הוא משתמש בספריות אחרות בשביל ההגדרות וקבצים בינאריים ואף פעם לא היה לי אותו מותקן במחשב אז זאת הייתי התקנה 100% נקיה ועשיתי מינימום שינויים בהגדרות ברירת מחדל שלו ועדיין הייתה לי את הבעיה.

מהמעט שהצלחתי להתרשם bittorrent (או לפחות גירסאות אחרונות שלו) מותר לשימוש בכל הטראקרים הפרטיים שלי ואין שום דיבור על לאסור אותו. על utorrent לעומת זאת הם מאד חמים. גירסא 2.2.1 (ואולי 2.0.4) הם היחידות שלא נראה כמו שיאסרו עליהם - את 3.5.3 באתרים שלי מוכנים לקבל לבינתיים אבל מדברים על זה שיאסרו את כל הגירסאות החדשות של utorrent כולל 3.5.3.

tbind
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 458 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #22 

@eran405

צריכת הזיכרון שאתה מציג נראית כמו שימוש של חלונות בזיכרון פיזי פנוי כdisk cache ברמת מערכת ההפעלה.

נתקלתי בזה כמה פעמים בעבר וברגע הראשון זה קצת מטריד כי זה אחד המשאבים היקרים יותר במערכת. אבל מנסיוני אין לזה כמעט תקורה. קח בחשבון שאם תהליך כשלהו צריך את הזיכרון הזה לא צריך לבצע swap out כי זה cache שאפשר פשוט לזרוק.

מעבר לזיכרון פיזי בתפוסה גבוהה נתקלת בהאטה בתיפקוד המערכת?

eran405 פותח השרשור
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #23 

@tbind
·

אתה מבלבל דברים לא קשורים. מן הסתם windows מנצל את הזיכרון הפיזי הפנוי כ-disk cache אבל זה בהחלט לא מופיע תחת הגרף שהבאתי לעיל. אני 100% בטוח בזה: אם מריצים resource monitor אז אפשר לראות שכל הזיכרון "הפנוי" הוא בכלל מופיע כ-standby שזה בדיוק מה שאתה מדבר עליו. זה כמובן דבר חיובי וזה תמיד קורה בלי שום קשר ל-utorrent וכו'. הזיכרון שאני מדבר עליו הוא זיכרון "in use" והוא משתחרר אך ורק כשאני סוגר את ה-utorrent ובנוסף כאמור זה לא קורה עם תוכנות אחרות כולל גירסאות קודמות של utorrent.

לבינתיים החלטתי להפסיק לבזבז זמן על מוצר שאני לא באמת רוצה (utorrent/bittorrent) ולכוון את המאמצים לכיוון qbit:

התקנתי qbittorrent 4.0.4 + sonarr + sonarrAnnounced ובתקווה רבה כל הבעיות שלי נפתרו והרבה יותר מזה. ה-sonarr הזה נראה ממש מדליק. זה אמנם עוד מוקדם מידי להגיד שאין לי בעיות אבל בתקווה גם אם יהיו לי נמצא פתרון. אם יש עניין אני יכול להמשיך לעדכן.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”