פתיחת מערכת מציבושי כלמוביל קונקטד קאר connected car colmobile
*עריכה*
מצאתי מישהו תותח שפתח לי את המכשיר במחיר טוב
ללא הסרת אחריות וללא כל שינוי במערכת הקיימת.
יונדאי גירסה 5.1.1
לאחר "נגיעה" במערכת, זה המסך שיש.
כל הניסיונות להגיע למצב צריבה, לא הועילו.
יש מישהו שיכול לעזור בעניין?
אפילו בתשלום.
תודה.
מצאתי מישהו תותח שפתח לי את המכשיר במחיר טוב
ללא הסרת אחריות וללא כל שינוי במערכת הקיימת.
יונדאי גירסה 5.1.1
לאחר "נגיעה" במערכת, זה המסך שיש.
כל הניסיונות להגיע למצב צריבה, לא הועילו.
יש מישהו שיכול לעזור בעניין?
אפילו בתשלום.
תודה.
- ArielOhayon
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני מחפש כבר תקופה פתרון נורמאלי, יש לי מיצובישי ספייס עם 5.1.1 מישהו יכול לשתף פה איך אפשר לפתוח את המערכת?
לפני שבועיים קיבלתי מיצובישי אאוטלנדר PHEV חדש, 2019. כמו בכל רכבי מיצובישי מותקנת בו מערכת מולטימדיה אנדרואיד "סגורה" של גיל קאר.
בכל העולם דגמי מיצובישי משווקים עם (MITSUBISHI MOTORS CONNECTED CAR (MMCC שמאפשרת חיבור IPHONE או ANDROID PHONE עם CAR PLAY ( חיבור הסמארטפון עם USB ) ואז מסך המכשיר "משתקף" על מסך המולטימדיה ומאפשר GOOGLE MAPS או הפעלת המוסיקה מהמכשיר, SIRI לפקודות קוליות ועוד תכונות שימושיות .
בארץ בחרו בקבלן משנה גיל קאר שסגרו את המערכת והגבילו אותה ל-WAZE בלבד ( גם לא בגרסה מתקדמת , למשל אי אפשר לשנות שפת הוראות ) , רדיו אינטרנטי ורדיו רגיל.
זה יצר גל של כל מיני אנשים שגובים תשלום על פריצת המערכת, אך זה מבטל אחריות של היבואן ושל גיל קאר. כאשר ניסית לשאול בגיל קאר או אצל היבואן, התשובה הייתה " זה מה שיש" . בנוסף מערכת זו מסופקת עם סים של סלקום תקף לשנה, אבל בסוף השנה מי שרוצה גלישה לצורך ניווט יהיה שבוי של סלקום.
לדעתי מצב זה בלתי נסבל כי הצרכנים בארץ מקופחים עם מערכת נחותה ואינם יכולים להשתמש בחבילת הגלישה שלהם בסמארטפון ( בכל פרסומי מיצובישי בעולם מדגישים את MITSUBISHI CONNECTED CAR, באתר של אפל רושמים שמיצובישי תומכים ב-CAR PLAY ) . יבואנים אחרים, למשל פיזו 3008/5008 כן תומכים ב-CAR PLAY.
כולם צריכים למחות בכל דרך אפשרית על קיפוח רוכשי מיצובישי בישראל ע"י כלמוביל יחד עם גיל קאר וסלקום .
האם מישהו מכיר אתר פניות הציבור שמפנה תלונות להנהלת MITSUBISHI MOTORS ?
צריך להציף בתלונות, בסוף המצב הזה חייב להשתנות
בכל העולם דגמי מיצובישי משווקים עם (MITSUBISHI MOTORS CONNECTED CAR (MMCC שמאפשרת חיבור IPHONE או ANDROID PHONE עם CAR PLAY ( חיבור הסמארטפון עם USB ) ואז מסך המכשיר "משתקף" על מסך המולטימדיה ומאפשר GOOGLE MAPS או הפעלת המוסיקה מהמכשיר, SIRI לפקודות קוליות ועוד תכונות שימושיות .
בארץ בחרו בקבלן משנה גיל קאר שסגרו את המערכת והגבילו אותה ל-WAZE בלבד ( גם לא בגרסה מתקדמת , למשל אי אפשר לשנות שפת הוראות ) , רדיו אינטרנטי ורדיו רגיל.
זה יצר גל של כל מיני אנשים שגובים תשלום על פריצת המערכת, אך זה מבטל אחריות של היבואן ושל גיל קאר. כאשר ניסית לשאול בגיל קאר או אצל היבואן, התשובה הייתה " זה מה שיש" . בנוסף מערכת זו מסופקת עם סים של סלקום תקף לשנה, אבל בסוף השנה מי שרוצה גלישה לצורך ניווט יהיה שבוי של סלקום.
לדעתי מצב זה בלתי נסבל כי הצרכנים בארץ מקופחים עם מערכת נחותה ואינם יכולים להשתמש בחבילת הגלישה שלהם בסמארטפון ( בכל פרסומי מיצובישי בעולם מדגישים את MITSUBISHI CONNECTED CAR, באתר של אפל רושמים שמיצובישי תומכים ב-CAR PLAY ) . יבואנים אחרים, למשל פיזו 3008/5008 כן תומכים ב-CAR PLAY.
כולם צריכים למחות בכל דרך אפשרית על קיפוח רוכשי מיצובישי בישראל ע"י כלמוביל יחד עם גיל קאר וסלקום .
האם מישהו מכיר אתר פניות הציבור שמפנה תלונות להנהלת MITSUBISHI MOTORS ?
צריך להציף בתלונות, בסוף המצב הזה חייב להשתנות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
רכישת רכב עם מערכת Mitsubishi Connect עולה יותר ליבואן, לכן היבואן רוכש אותה ללא. היצרן כמובן מגבה את היבואן שלו ומאפשר זאת. לך רק נותר להצביע עם הארנק, אבל מעט מאוחר מידי עבורך אישית, אבל לא לאחרים, לכן חשוב באמת להציף את הנושא.
רוב האנשים לא מקדישים לנושא יותר מידי חשיבות טרם רכישת הרכב, רק רואים מסך גדול עם Waze וממשיכים לשאר התכונות. רק כאשר באמת משתמשים ברכב, מבינים עד כמה מערכת ה- Infotainment חשובה.
רוב האנשים לא מקדישים לנושא יותר מידי חשיבות טרם רכישת הרכב, רק רואים מסך גדול עם Waze וממשיכים לשאר התכונות. רק כאשר באמת משתמשים ברכב, מבינים עד כמה מערכת ה- Infotainment חשובה.
למי שירצה להחליף מערכת מולטימדיה במיצובישי אאוטלנדר במערכת פתוחה ומשוכללת:
https://www.phoenixautomotiveinc.com/pr ... 2095434809
www.phoenixautomotiveinc.com/products/8 ... 4881240121
https://www.phoenixautomotiveinc.com/pr ... 2095434809
www.phoenixautomotiveinc.com/products/8 ... 4881240121
אני גם אשמח לעזרה בפריצת אאוטלנדר phev. 2019
יש מצב שיש אפשרות לראות את מצב הוא ענה מרחוק לאחר הפריצה ?
אני מעוניין לבצע פריצה למערכת של יונדאי I20 1019
לצורך התקנה של:
spotify
youtube
google maps
apple music app
tunein
ולנסות את ההתקנה של הדבר הבא
https://www.aliexpress.com/item/4000...chweb201603_52
אפשר לשלוח לי מייל במידה ויש מישהו שמגיע לרחובות או שנמצא באזור ואוכל להגיע עליו
או במידה ויש מדריך עדכני
[email protected]
תודה מראש
לצורך התקנה של:
spotify
youtube
google maps
apple music app
tunein
ולנסות את ההתקנה של הדבר הבא
https://www.aliexpress.com/item/4000...chweb201603_52
אפשר לשלוח לי מייל במידה ויש מישהו שמגיע לרחובות או שנמצא באזור ואוכל להגיע עליו
או במידה ויש מדריך עדכני
[email protected]
תודה מראש
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זהה ליונדאי, זאת כמעט אותה מערכת.yb38245 כתב:@NegativeIQ
תוכל לפרט בבקשה מה הפתרון למיצובישי ? יש לי אאוטלנדר PHEV 2019...
יש לי אותה מערכת של גיל קאר
המערכת חסומה כל הניסיונות שלי לא צלחו גם חפרתי בפורומים השונים וכלום
אולי משהו יש דרך לפרוץ את המכשיר כל מה שאני מנסה הכל חסום
מוכן גם בתשלום
תודה מראש
[email protected]
המערכת חסומה כל הניסיונות שלי לא צלחו גם חפרתי בפורומים השונים וכלום
אולי משהו יש דרך לפרוץ את המכשיר כל מה שאני מנסה הכל חסום
מוכן גם בתשלום
תודה מראש
[email protected]
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אחרי מעט מחקר בקבוצת נפגעי גיל-קאר (הי"ד) הגעתי לבחור מאוד נחמד בחולון שפותח את המערכת. למרות שאני "מעט" מבין, הבנתי שצריך לדעת איך לעשות את זה וצריך את הקבצים הנכונים ולכן נתתי למי שכבר פרץ מערכת אחת או שתיים בחייו לעשות את העבודה. התהליך לוקח כמעט שעה (אצלי היה צריך קודם לעדכן לגרסה האחרונה ואז לפרוץ) כי פריצה לא נכונה הורגת את המכשיר.
הותקנו Netflix, Spotify טלווזיה ישראלית מלאה, YouTube.... בקיצור כל מה שעולה לכם לראש ניתן להתקנה. קחו בחשבון שהחומרה די חלשה ולכן כדאי להתקין את הגרסאות המתאימות. בלי קשר, לתזכר לא להפעיל את האפליקציות האלו בנסיעה!
בנוסף הוספתי דונגל אלחוטי לקאר-פליי (גם עושה AA חוטי) מאלי אקספרס של חברת Carlinkit (פחות מ 50 דולר).
זה לא מושלם או אידאלי... אבל בהחלט שיפור משמעותי.
לדונגל לוקח להתחבר בערך 40 שניות מרגע ההתנעה. בזמן הזה פשוט לחכות בסבלנות אחרת יש מצב לתקוע את האפליקציה. אם לא נוגעים זה תמיד מתחבר. החיבור האלחוטי עובד ממש יפה.
אם האפליקציה של הרדיו פעלה אז הדונגל רץ במקביל... זה בעייתי למשל שעוברים לספוטיפיי וממשיכים לשמוע את הרדיו... לכן צריך לשנות Source למשהו שאין בו שמע ואז זה תקין
גוגל Maps, השמע נכנס באיחור ככה שהמילה או ההברה הראשונה תמיד נקטעות, לא קריטי אבל מעצבן את האוזן.
לגבי שאר האפליקציות הן עובדות תקין, נראה לי ששומעים בהן פחות טוב מאשר אם הייתי משדר את המוזיקה דרך ה BT.
בגדול, אם התקציב היה מאפשר הייתי זורק את המערכת הזו לים וקונה משהו נורמלי עם CP מובנה, בתקציב הנוכחי זה הכי טוב שאפשר להוציא ממנה.
הותקנו Netflix, Spotify טלווזיה ישראלית מלאה, YouTube.... בקיצור כל מה שעולה לכם לראש ניתן להתקנה. קחו בחשבון שהחומרה די חלשה ולכן כדאי להתקין את הגרסאות המתאימות. בלי קשר, לתזכר לא להפעיל את האפליקציות האלו בנסיעה!
בנוסף הוספתי דונגל אלחוטי לקאר-פליי (גם עושה AA חוטי) מאלי אקספרס של חברת Carlinkit (פחות מ 50 דולר).
זה לא מושלם או אידאלי... אבל בהחלט שיפור משמעותי.
לדונגל לוקח להתחבר בערך 40 שניות מרגע ההתנעה. בזמן הזה פשוט לחכות בסבלנות אחרת יש מצב לתקוע את האפליקציה. אם לא נוגעים זה תמיד מתחבר. החיבור האלחוטי עובד ממש יפה.
אם האפליקציה של הרדיו פעלה אז הדונגל רץ במקביל... זה בעייתי למשל שעוברים לספוטיפיי וממשיכים לשמוע את הרדיו... לכן צריך לשנות Source למשהו שאין בו שמע ואז זה תקין
גוגל Maps, השמע נכנס באיחור ככה שהמילה או ההברה הראשונה תמיד נקטעות, לא קריטי אבל מעצבן את האוזן.
לגבי שאר האפליקציות הן עובדות תקין, נראה לי ששומעים בהן פחות טוב מאשר אם הייתי משדר את המוזיקה דרך ה BT.
בגדול, אם התקציב היה מאפשר הייתי זורק את המערכת הזו לים וקונה משהו נורמלי עם CP מובנה, בתקציב הנוכחי זה הכי טוב שאפשר להוציא ממנה.