יעד החיסול של רשתות האופנה והקניונים: ביטול הפטור ממע"מ בקניות מחו"ל
בעלי החנויות והרשתות פשוט יבינו בקרוב, אם אתה לא יכול לנצח את אמזון, תצטרף אליה. שיתחילו למכור דרכה ויפסיקו לבלבל במוח. מספיק שנים אנחנו סובלים מהחרא של המדינה הזו עם המחירים השערוריתיים של פי 2, פי 3 וגם פי 4, חלאס נגמר. גם לנו מגיע להנות ממחירים סבירים כמו בשאר העולם.
היום שבו אמזון תכנס לשוק הישראלי יהיה אחד הימים המאושרים בחיי.
היום שבו אמזון תכנס לשוק הישראלי יהיה אחד הימים המאושרים בחיי.
אני חושב שהכניסה היא די ודאית, השאלה היא רק באלו תנאים. אמזון כבר השקיעה כאן במרכז פיתוח גדול מה שאומר שסיכוי גדול מאוד שתתחיל פעילות בקרוב.
מה שאני יותר חושש ממנו הוא היטלים של מיסים שונים ועלויות שיגרמו לאמזון להיות לא משתלמת בישראל, כמו כל דבר אחר.
מה שאני יותר חושש ממנו הוא היטלים של מיסים שונים ועלויות שיגרמו לאמזון להיות לא משתלמת בישראל, כמו כל דבר אחר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הרשתות המקומיות צריכות "למות" או להתייעל.
בחו"ל בד"כ התוצרת המקומית היא זולה בהשוואה לתוצרת חוץ.
בארץ - זהה או יקר יותר.
בחו"ל בד"כ התוצרת המקומית היא זולה בהשוואה לתוצרת חוץ.
בארץ - זהה או יקר יותר.
·Elwin כתב:@Zachn
זה שיש מרכז פיתוח לא אומר כלום לגבי כניסה שלה לשוק הישראלי בתור קמעונאית. למרות כל הכתבות שנכתבו, הכל עדיין בגדר שמועות ואין שום אישור רשמי....
מי שלא מעוניין להכנס לא מתחיל לעשות פגישות בנושא ולאתר מקומות.
אבל זה בדיוק העניין - הם לא רכשו שום מחסן של טבע (כביכול על פי הכתבה הם התעניינו ובסוף וויתרו או לא יודע מה), וגם כל הפגישות הן רק לכאורה על פי הכתבים בארץ, ואמזון לא נתנו שום תגובה בעניין.
אני אשאר סקפטי עד שיהיה משהו יותר ממשי.
אני אשאר סקפטי עד שיהיה משהו יותר ממשי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אני הראשון שאפתח בקבוק שמפניה במידה והם יגיעו לארץ, אבל כמו שציינו פה אין שום דבר קונקרטי למעט שמועות וגישושים.
·Elwin כתב:אבל זה בדיוק העניין - הם לא רכשו שום מחסן של טבע (כביכול על פי הכתבה הם התעניינו ובסוף וויתרו או לא יודע מה), וגם כל הפגישות הן רק לכאורה על פי הכתבים בארץ, ואמזון לא נתנו שום תגובה בעניין.
אני אשאר סקפטי עד שיהיה משהו יותר ממשי....
ברור שאין משהו רשמי.
אבל יש כוונה. ולכן החלו הבדיקות.
אם זה יקרה ומתי....נשאר לחכות בסבלנות.
בהחלט נחכה בסבלנות, אבל אני אפילו לא בטוח שבכלל בוצעו בדיקות. הרי כל העניין התחיל מכתבה בודדת ב"כלכליסט" - ומשם כולם התבססו על אותה הכתבה והנפיצו מה שנראה כמו שמועות שגם אני יכולתי לרשום. אם המקור הראשון לא אמין, הרי שאין בכלל דברים בגו.b2k כתב:·......
ברור שאין משהו רשמי.
אבל יש כוונה. ולכן החלו הבדיקות.
אם זה יקרה ומתי....נשאר לחכות בסבלנות....
אם אני זוכר נכון אז בפרסום הראשוני פה בפורום אחד המנהלים אמר שככל הידוע לו אין אמת בדבר, ושאמזון לא מזמן פרסו תוכניות שלהם להתרחבות במדינות נוספות בעולם, וישראל בכלל לא הייתה ברשימה.
הנה, על התגובה הראשונה פה של מרטין אני מדבר: https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&start=15
באמת שלצערי אני חושב שיש בה יותר אמת מאשר כל הכתבות שצצו לאחרונה, שלא חידשו כלום וסתם טחנו את אותה השמועה הראשונית
באמת שלצערי אני חושב שיש בה יותר אמת מאשר כל הכתבות שצצו לאחרונה, שלא חידשו כלום וסתם טחנו את אותה השמועה הראשונית
אני גם אשמח שאמאזון יגיע לישראל, אבל כמו שנאמר לאחרונה בכתבה בנושא, צריך לשים לב שהיא לא תחסל את התחרות כאן ותהפוך למונופול.
יש לנו נסיון מר בארץ בהתמודדות מול המונופולים הישראליים.
בארה"ב כבר נסגרו הרבה עסקים קטנים ובינוניים בגלל אמזון וקשה מאוד להתחרות בחברה.
מסתבר שרוב רווחיה מגיעים משירותי המחשוב שהיא מוכרת לעסקים ולא מהפעילות הקמעונאית.
מסתבר שרוב רווחיה מגיעים משירותי המחשוב שהיא מוכרת לעסקים ולא מהפעילות הקמעונאית.
הרווח של אמזון בשוק הקמעונאות הוא כמעט אפסי. מרבית ההכנסות מגיעות משירותי הענן שהיא מוכרת לחברות כמו גוגל, פייסבוק, ועוד המון טייקונים שמשתמשים בשרתים שלה...liorp כתב:אני גם אשמח שאמאזון יגיע לישראל, אבל כמו שנאמר לאחרונה בכתבה בנושא, צריך לשים לב שהיא לא תחסל את התחרות כאן ותהפוך למונופול.
מסתבר שרוב רווחיה מגיעים משירותי המחשוב שהיא מוכרת לעסקים ולא מהפעילות הקמעונאית....
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
"הפטור על קניות בחו"ל לא יבוטל"
כתבה מהיום בעיתון ידיעות אחרונות :
https://www.yediot.co.il/articles/0,734 ... 30,00.html
שילכו לחפש חבורת גנבים, עושקים אותנו ועוד יש להם דרישות חצופים!
אני מחכה ליום הזה שאוכל להזמין משהו עד 1000$ .
קוד: בחירת הכל
לדברי הבכיר במשרד הכלכלה, "ענף האופנה כבר קיבל מספיק הטבות. עוד לא יבש הדיו מביטול המכס על הנעלה וביגוד, מיסוי של 800 מיליון שקל שיגרע מהמדינה לטובת הענף, ולכן הדרישה לקבל גם פטור ממע"מ לא תיענה".אני מחכה ליום הזה שאוכל להזמין משהו עד 1000$ .
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Re: "הפטור על קניות בחו"ל לא יבוטל"
·clubnet כתב: אני מחכה ליום הזה שאוכל להזמין משהו עד 1000$ ....
למה להזמין? סע ותקנה
אל תשכח למלא טופס ולקבל החזר מיסים לפני הטיסה חזרה בעמדת המכס\מיסים.
חבר קנה כרטיס לגרמניה (נראה לי פרנקפורט או ברלין) ב20יורו לכיוון,דרך שד"ת עובדה.
כנראה שיטוס עם מזוודה ריקה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·אכלו זרבובclubnet כתב:כתבה מהיום בעיתון ידיעות אחרונות :
לדברי הבכיר במשרד הכלכלה, "ענף האופנה כבר קיבל מספיק הטבות. עוד לא יבש הדיו מביטול המכס על הנעלה וביגוד, מיסוי של 800 מיליון שקל שיגרע מהמדינה לטובת הענף, ולכן הדרישה לקבל גם פטור ממע"מ לא תיענה".
שילכו לחפש חבורת גנבים, עושקים אותנו ועוד יש להם דרישות חצופים!
אני מחכה ליום הזה שאוכל להזמין משהו עד 1000$ ....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
פשוט לא שיחדו שם את הפקידים המתאימים. חכה, גם זה יגיע.Evil-u כתב:·אכלו זרבוב.........