שאלה שרציתי לשאול והתכוונתי לפתוח שרשור בשבילה אבל בגלל שכבר הזכרת את זה, אשאל כאן: מה רמת איכות ה-DAC בדנון 3400H?
...
·לא ניתן "לפרק" את המכשיר ולדעת בוודאות את האיכות של רכיב ה-DAC/ים שאצלך ברסיבר, מאחורי אותו-chip שקיים שם, יש "מכשיר" שלהם (בדמות רסיבר ק"ב) שבפנים קיימים עוד אין ספור רכיבים שמיועדים לעשות פעולות נוספות, (מעבר להמרת דגיטל לאנאלוג).
לאחר בדיקה ברסיבר אחרי כיון של איש סאונד
מצאתי שכמה הגדרות היו סגורות ועכשיו שומעים טוב מאוד העוצמה של הרמקולים נפתחו למשל עם הייתי נמצא על ווליום 50 עכשיו באותו מצב מוריד ל30 נהיה חזק פשוט אני מחפש יותר צליל באסי פתוח עמוק וחשבתי להוסיף מגבר פאוור בעבר היו לי רמקולים עם אלמנטים של 8אינץ והיום הקנטון 7 אינץ חסר לי יותר צליל באוזן הנצילות של הקנטון 98
הכוונה שתפסיק לעשות צחוק מעצמך איש סאונד הכוונה לטכנאי סאונד לא כולם אלופים כמוך אבל במקרה אני קצת מבין לכול המבינים והמקצועיים אליהם השאלה את db תרים אצלך חביבי 👎
רשמתי את הנצילות של הרמקולים לתת יותר פרטים על הרמקול אז בוא תן למקצוענים להסביר
גוזברה כתב:הכוונה שתפסיק לעשות צחוק מעצמך איש סאונד הכוונה לטכנאי סאונד לא כולם אלופים כמוך אבל במקרה אני קצת מבין לכול המבינים והמקצועיים אליהם השאלה את db תרים אצלך חביבי 👎
רשמתי את הנצילות של הרמקולים לתת יותר פרטים על הרמקול אז בוא תן למקצוענים להסביר
...
·
חושחאש/כוסברה וכו'?
לרסיבר בשקל וחצי צריך להביא "טכנאי סאונד"....??
יכול להיות שאתם קצת מבולבלים?
מה הקשקוש הזה?
ממתי בשביל לכייל צריך מישהו מיקצועי כמו "איש סאונד"
או "טכנאי סאונד?
במקרה הכי גרוע בעולם, פותחים את חוברת הרסיבר ועוקבים
אחרי ההוראות זה הכל זאת לא תורה מסיני!
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
לא מבין תאנשים כאן בחיי שאלתי שאלה קיבלתי תשובות טובות והבנתי וחלק חכמי חלם שמנסים להראות מי מבין יותר מימי סליחה ששאלתי מצידי שימחקו אותי המנהלים מהאתר לא מגיב יותר
גוזברה כתב:לא מבין תאנשים כאן בחיי שאלתי שאלה קיבלתי תשובות טובות והבנתי וחלק חכמי חלם שמנסים להראות מי מבין יותר מימי סליחה ששאלתי מצידי שימחקו אותי המנהלים מהאתר לא מגיב יותר
...
·
כוס-ברה ,
באמת עדיף שתפסיק להביך את עצמך ולא תגיב יותר עם שני הניקים שלך פה. חראם אתה סתם עושה פדיחות