אני עם העדכון האחרון. בקודי האחרון אין בעיה לגישה. פשוט פעם אחת מוסיפים קישור לרשת עם שם המחשב, שם משתמש וסיסמה. ובזה זה נגמר. קודי יכול לגשת לכל התכנים ללא הגבלה. זה עובד גם בגישה מאנדרויד...
לאפשר גישה לא מובטחת זה לא רעיון טוב. זה גם מונע מניהול הספריה מרחוק כמו הוספה או מחיקה של קבצים...
Rekcuf כתב:אני עם העדכון האחרון. בקודי האחרון אין בעיה לגישה. פשוט פעם אחת מוסיפים קישור לרשת עם שם המחשב, שם משתמש וסיסמה. ובזה זה נגמר. קודי יכול לגשת לכל התכנים ללא הגבלה. זה עובד גם בגישה מאנדרויד...
לאפשר גישה לא מובטחת זה לא רעיון טוב. זה גם מונע מניהול הספריה מרחוק כמו הוספה או מחיקה של קבצים...
לאחר שבעיית השיתוף בין הפופקורן C200 למחשב הסתדרה הודות לשרשור זה, נתקעתי עם בעיית שיתוף אחרת בין נגן OPPO 203 למחשב.
החשד שלי הוא שהבעיה נובעת אולי, בגלל שהמכשיר אינו תומך באותה גרסת SMB של המחשב.
אחרי שפעלתי על פי הסעיף הראשון של ההדרכה מ- appeals, לא ברור לי בדיוק, האם המחשב שלי כרגע תומך ב- SMB V2 או ב- V1 ?
בתמיכה של OPPO ענו לי כך:
The player will require that the computer be running SMB 1 and SMB 2. If you are only running SMB 2 then the player will not see the computer. If you are using Windows 10 then the computer will disable SMB 1 by default due to a known exploit in SMB 1.
האם יש דרך לאפשר למערכת ההפעלה תמיכה גם ב SMB 1 וגם ב- SMB 2?
לאחר שבעיית השיתוף בין הפופקורן C200 למחשב הסתדרה הודות לשרשור זה, נתקעתי עם בעיית שיתוף אחרת בין נגן OPPO 203 למחשב.
החשד שלי הוא שהבעיה נובעת אולי, בגלל שהמכשיר אינו תומך באותה גרסת SMB של המחשב.
אחרי שפעלתי על פי הסעיף הראשון של ההדרכה מ- appeals, לא ברור לי בדיוק, האם המחשב שלי כרגע תומך ב- SMB V2 או ב- V1 ?
בתמיכה של OPPO ענו לי כך:
The player will require that the computer be running SMB 1 and SMB 2. If you are only running SMB 2 then the player will not see the computer. If you are using Windows 10 then the computer will disable SMB 1 by default due to a known exploit in SMB 1.
האם יש דרך לאפשר למערכת ההפעלה תמיכה גם ב SMB 1 וגם ב- SMB 2?