כתוביות עברית- סגרו גם את סאבסנטר
חברים יש כאן משהו מוזר שקורה.
הייתי בשיחה עם הוט נט.
לדבריהם אין אצלם כל חסימה.
אפילו עשינו ניסיון להיכנס לשם דרך הגלישה הסלולארית בטלפון שלא קשורה כלל להוט נט וגם לא להוט מובייל, ואני מקבל אתה הודעה של הפרת זכויות.
אחכ הועברתי לתמיכה הטכנית.
שם נאמר לי בפירוש שהחסימה היא בעקבות צו מבית המשפט והם מחויבים לקיימו.
אם החסימה היא של הוט נט לא ברור לי למה זה חוסם גם בסלולאר( גולן) אלא אם גם הם פועלים על פי אותו צוו.
הייתי בשיחה עם הוט נט.
לדבריהם אין אצלם כל חסימה.
אפילו עשינו ניסיון להיכנס לשם דרך הגלישה הסלולארית בטלפון שלא קשורה כלל להוט נט וגם לא להוט מובייל, ואני מקבל אתה הודעה של הפרת זכויות.
אחכ הועברתי לתמיכה הטכנית.
שם נאמר לי בפירוש שהחסימה היא בעקבות צו מבית המשפט והם מחויבים לקיימו.
אם החסימה היא של הוט נט לא ברור לי למה זה חוסם גם בסלולאר( גולן) אלא אם גם הם פועלים על פי אותו צוו.
אצלי בגולן האתר עולה גם בכתובת subs.center.liorp כתב:בגולן (בחיבור ללא נדידה) עובדת אצלי עכשיו הכתובת החדשה .info
בבזק בינלאומי חסמו אותה כבר....
אגב, הכתובת עם סיומת info היא הכתובת הישנה של האתר
תקרא את ההודעה שלי בשרשור השני, יש שם שניים מומלצים, אחד בתשלום ואחד חינמי. אם התכוונת למורכבות טכנית ותפעול, אז אין ממש כזו. אחרי שאתה מתקין, יש חלון שמאפשר התחברות/ניתוק בלחיצת כפתור. ברגע שהתחברת, תעבורת הרשת מנותבת דרך ה-VPN.stive כתב:·נראה לי קצת מורכב השימוש ב vpn , מה העלויות לכך?.........
מבחינתך אין שום הבדל, אתה ממשיך לגלוש כרגיל, גם ל-subscenter.
·הורדתי והתקנתי את ה vpn החינמי הזה:Lee כתב:
תקרא את ההודעה שלי בשרשור השני, יש שם שניים מומלצים, אחד בתשלום ואחד חינמי. אם התכוונת למורכבות טכנית ותפעול, אז אין ממש כזו. אחרי שאתה מתקין, יש חלון שמאפשר התחברות/ניתוק בלחיצת כפתור. ברגע שהתחברת, תעבורת הרשת מנותבת דרך ה-VPN.......
מבחינתך אין שום הבדל, אתה ממשיך לגלוש כרגיל, גם ל-subscenter....
http://free_vpn_1.he.downloadastro.com/download/
האם אני ממשיך לעבוד עם אותו הדפדפן?
כי משום מה אני עדיין מקבל אותה הודעה של צוו סגירה גם כשהתונכה מופעלת.
אגב, בניגוד למובטח על ידם, זה לא מאפשר להיכנס לאתרים למשל בארהב שידוע לי שהם חסומים עבורנו.
וגם הכל עולה מאוד לאט.
אולי אני עושה משהו לא נכון?
נערך לאחרונה על ידי stive ב 17/02/2018 14:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.