power
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהו יודע לאיזה רסיברים יש חיבור ILINK עד 10000 או לחלופין אם מישהו יודע היכ ניתן להשיג מידע על האונקיו שאמור לצאת 803 ???(אם יש לו ILINK )
אני חושב שהבחירה במגבר צריכה להיות תלויה בצליל שאתה אוהב. אם אתה אוהב אותו יותר פתוח ומפורט (מה שעלול להשמע צורם) אתה צריך מגבר מסוג מסויים. אם אתה אוהב אותו יותר סגור אבל חם, אתה צריך מגבר מסוג אחר. ואם אתה אוהב אותו עמום ומטושטש יחסית, אתה צריך מגבר מסוג שלישי.passanger57 כתב: אז למה אתה חושב שהבעייה ברמקולים - לדעתך איזה רמקולים כדאי לבדוק אולי 604
דרך אגב יש לי רמקולים מלפני חצי שנה 603 מקדימה 601 מאחורה ו LCR600
אז מה החלופה ??(לפי דעתך הפיוניר עולה או שווה בשמעיה לאונקיו )??ואין טעם להחליף
אני כבר שבוע בבדיקות לקחתי ממנו גם POWER של רוטל וגם זה לא עזר
עזרה בבקשה אני כבר משתגע -גם את בהמוכר כבר שיגעתי...
אצלי הרמקולים הקדמיים הם 604, וכשבחנתי בחודש האחרון מגברים, הכי אהבתי את ה-Harman Kardon. שמעתי אותו על 603, ומבין כל המגברים שהיו שם, זה המגבר שנשמע הכי פתוח ומפורט והכי הכי לטעמי. אנשים אחרים שהיו באותה האזנה בדיוק העדיפו דווקא את הצליל היותר חם של ה-NAD שהיה שם. אף אחד לא אהב את הצליל העמום (הכל יחסית, כמובן) של הדנון המסכן שעמד שם מבוייש. כשהחלפנו רמקולים לרמקולים מסוג אחר, פתאום ה-NAD היה הכי מוצלח לטעמי, ההרמן היה מוקצן לגמרי והדנון השתפר אבל עדיין היה מבוייש.
זה לגמרי לגמרי עניין של טעם - אתה צריך לברר מה הטעם שלך. בלי זה לא תוכל לנסות להתאים מגבר, או אולי אפילו להחליף את הרמקולים.
וגם טיפ קצת מצער אבל אולי גם קצת משמח. לפני ארבע שנים קניתי מגבר של ימהה, שהכי קלע לטעמי דווקא במוזיקה. היום אני עדיין יודע להגיד מה אהבתי בו (ולא מצאתי בשום מגבר אחר), אבל זה כבר לא הטעם שלי. אין מה לעשות, נעשים פלצנים עם הגיל... בקיצור, מה שתקנה היום, יכול מאד להיות שתרצה להחליף בעוד שנתיים.