·
כל טעמה בעניין כלכלי לא מוכחת אחרת בזכות טענה אחרת כמו שמוצר שנקנה ע"י בעל עסק ולא נמכר לצרכן הוא מפסיד עליו
אילו בזק הייתה רוצה לקבל ערך על סיב הייתה עושה זאת אך היא לא עשתה ועדיין לא עושה אלא במסגרת פיילוט / ניסוי שמזמן עבר את מועדו החוקי

·האמת לקבוצת בזק יש גאווה במקום הלא הנכון לצערנוhipoo כתב:@ArielAberjil
·
כתבת "רק במצב של תחרות היא תחבר כמו ערוצי HD קשת רשת וערוץ 10 שהבינו שלא יכולים להישאר מאחור ככה ככה יהיה עם ה4K"
ופה בדיוק הבעיה אני חושב.
הם מתייהרים בהיותם החברה המובילה בארץ.
שיובילו ולא רק יתייהרו.
שיעשו את השינויים בשביל להיות ראשונים ולא כי הם נלחצים שנשארים מאחור.
בנתיים הם בהחלט נגררים ולא מובילים....
·MartinHSabag כתב:אני מבין את הצורך לשחרר קיטור שנצבר (ואולי לגיטימי) אבל, זה לא היה נושא הכתבה....

300 אלף דירות בשנה זה קצב התקדמות איטי.liorp כתב:יש לציין שבזק פרסה החל מ2012 ועד היום סיבים לכמעט 70% מבתי האב בישראל במסגרת רשת "fiber NGN", אך עד היום הרשת הזאת לא פעילה מכיוון שבזק מחזיקה אותה כקלף מיקוח עד שהמדינה תסכים לבטל את ההפרדה המבנית בחברה.
https://www.themarker.com/technation/1.4281958
[img2=800x952]https://images.haarets.co.il/image/fetc ... 261215.png[/img2]...

וזה רק באשמת הצרכנים לחברות איין שום אחריותoferlaor כתב:חברות תשתית וסלולר הן השנואות ביותר בכל העולם. אנשים מטילים עליהם את כל צרותיהם ובישראל הסטנדרטים של השירות ממילא נמוכים למדי......
כנאה שזו הסיבה: www.davar1.co.il/108711/lasik כתב:·......
מרטין,
לדעתי הנקודה שמועלית כאן על ידי הקוראים היא שמדובר בחברה שאינה נותנת תמיכה שמצופה ממנה לשירותי הליבה שאותם היא מספקת - תשתית תקשורת ראויה העונה על ציפיות הצרכן.
לפיכך רק טבעי שניסיונה של בזק להתהדר בשירותי בית חכם, ועיר מנוהלת יתקבלו במבול תלונות וחוסר פירגון.
הלא את הבסיס היא לא מקיימת, ויש שיאמרו שאפילו מחבלת בנסיונות המתחרים לתת שירותי תשתית.
...

עדיף שבזק תחבר את סיבים ללקוחות הפרטיים מאשר תתציא בית חכםlegopart כתב:מידע מאוד מחכים!
תודה רבה.
חייב לציין שאני לא מצליח להכנס לקטע של המחשירים החכמים וחושב שהאחריות היא של האנשים או שלי בפרט על ניהול אורח החיים התקין, אצלי בבית, בעיר, בארץ ובעולם.
חשבתי על דוגמה כזאת לגבי מקום שצריך חיישנים ומעקב, נגיד 'כור גרעיני' שבו שינוי של 1 מעלות צלזיוס מקפיץ הרבה גורמים, וצריכים למדוד שם הכל ולחשב הכל עד הפרט הקטן.
פה החיישנים מאוד חשובים.
כמו כן, חיישנים חשובים כדי לחזות דברים ולאסוף מידע בעל ערך כדי לעשות בו שימוש הן אם בעתיד והן אם עכשיו.
אבל אם אני משווה את חיי היום יום לכור הגרעיני, אז פשוט רוב העסק החכם נראה לי מיותר....

·אני כבר התרגלתי לכך אצל בזק , אך לכתוב על חדשנות, שבעצם זה מדובר על שיווק ולא מעבר לכךag43 כתב:אני משער שמה שהקפיץ כאן את כולם (וגם אותי) הוא המשפט: "פעם, כל מה שעניין את בזק היה להביא חיבור אינטרנט מספיק טוב ומהיר לכניסה לבית, כלומר, עד הראוטר. " ועוד להוסיף את הסיסמה "to the couch" כשכל מה שמעניין את בזק זה החיבור עד המרכזיה....

·גם אצלי, ויש עוד צרכנים שאיין להם אפשרות לברוח מהם ולבחור ספק תשתית אחרתSmile כתב:@hipoo גם אני עשיתי את אותו מהלך לפני 6 שנים או יותר. אבל זה רק בגלל שבזק לא יכלה לספק באזור שלי מעל 30 מגה....