oris74 כתב:יהיה גם נחמד אם יעברו לשדר בפסקול DD כמו ב YES
...
אורי - אני זוכר שיש לך Amazon Fire Stick שמריץ סטינג.
אתה יכול לבדוק אם הפיצ׳רים החדשים (השבוע שהיה וכו׳) עובדים שם? אצלי זה נותן הודעת שגיאה …תודה רבה !
כאמור - חברים שמריצים סטינג על Amazon Fire TV לא יוכלו להנות מהפיצ׳רים החדשים של השירות עד עדכון גרסת האפליקציה לזו העדכנית ביותר (KSTB/AC18.1.1.0-131).
הבעייה היא שבלתי אפשרי להוריד את הגרסה הזו מאתרי ה APK השונים , כך שבסופו של דבר נאלצתי לחלץ את ה APK מתוך נגן אחר (Nvidia Shield ).
אלו המעוניינים ב APK הרלוונטי - כתבו ואדאג להעבירו.
@LiorVikel
·
תתקין Aptoide TV, ודרכו תתקין את האפליקציה הרגילה של נטפליקס (לא זאת של אנדרואיד טיוי). השליטה עליה טיפה פחות נוחה עם השלט (הם ממליצים להשתמש בה בעכבר, אבל ניתן גם לשלוט בה עם השלט של הסטינג בוקס). היא עובדת היטב, רק שהממשק באנגלית ולא בעברית (כתוביות בעברית עובדות מצויין).
על מנת להגיע לאפליקציה (היא לא תופיע על מסך הבית של אנדרואיד טיוי) אתה יכול דרך ה-Aptoid TV, אבל זה טיפה מסורבל. אפשר להגיע אליה גם דרך קודי, או להתקין אפליקציה בשם Sideload launcher, ולהריץ את נטפליקס דרכה.
PallMall כתב:אני כבר שבועיים עם סטינג ובסה"כ זה עונה על הצרכים שלנו מבחינת תוכן ומצויין מבחינת איכות
אני לא רואה בעיות סינכ או אחרות שמדווחים עליהן פה ושם.
עם זאת, חוסר האפשרות לעצור את השידור החי (PAUSE) הוא על גבול הדיל-ברייקר אצלי..
נראה מה יהיה עם זה.
...
·
תחשוב שעכשיו עם ה- startover לכל תוכנית זה עוד לא כזה "אסון" שאין עצירת שידור חי.
כי באמת תוך 20 שניות אתה עושה "התחל מחדש" ומריץ לנקודה שרצית ועוצר בה.
תחשוב שעכשיו עם ה- startover לכל תוכנית זה עוד לא כזה "אסון" שאין עצירת שידור חי.
...
מניסיון בסלקום, זה לא תמיד עובד חלק...
בנוסף, אני מצפה שישיקו כבר אפליקציה ל PC, ושבעיית הליפסינק תיעלם. אז אפשר יהיה סוף-סוף להתחבר (: