ANTHEM - רשמים
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
מעבר להגברה של ה anthem (שתמיד אני משווה ל רסיברים בלבד)
רמת ה פרוססור שם מאוד גבוהה, וזה חלק מאוד חשוב ו מכובד
כ תוצאה סופית.
רמת ה פרוססור שם מאוד גבוהה, וזה חלק מאוד חשוב ו מכובד
כ תוצאה סופית.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
יש להם אימפדנס נומינלי של 8 אוהם אבל מינימלי של 3.1 אוהם. אני מניח שזה מקשה על כל מגבר.mulder כתב:תסביר קצת את הטענה, כי הנצילות שלהם 91DB , למה שיהיה קשה לדחוף אותם עם הגברה סבירה?.........
כמו כן זה רמקול עם 4 דרייברים - זה מצריך הגברה קצת יותר יציבה בדרך כלל (בעיקר כדי להישמע טוב בווליום נמוך).
אני אוסיף לזה איזה כלל אצבע (שוב, בתור מישהו שלא הכי מבין בסטריאו היי אנד): רמקול כזה, במחיר הזה, אם הוא לא נהנה מהגברה טובה אז כנראה לא היה שווה את המחיר שלו.
משעשע שבאתר של המגבר של פותח השרשור i80a, אין כמעט נתונים טכניים על המכשיר.
שאלה לכל בעלי האנתם.
האם לאחר לימוד ראשוני והגדרה ראשונית ,המערכת כיול דורשת התעסקות נוספת ?
אני שואל מהסיבה הפשוטה ,נכון להיום ועם 2 ילדים , אין לי את הזמן והאמת גם הרצון לכוון שוב ושוב את הכיול. נשמע שמי שיש לו אנתם מעוד נהנה מהתהליך (נאמר ממש לא בעוקצנות) ואני לא רואה את עצמי מתעסק עם זה כל כך הרבה.
גילוי נאות : בעלים של רסיבר ימהה rxv-a2065 וחושב השנה לשדרג קדימה.
אני שואל מהסיבה הפשוטה ,נכון להיום ועם 2 ילדים , אין לי את הזמן והאמת גם הרצון לכוון שוב ושוב את הכיול. נשמע שמי שיש לו אנתם מעוד נהנה מהתהליך (נאמר ממש לא בעוקצנות) ואני לא רואה את עצמי מתעסק עם זה כל כך הרבה.
גילוי נאות : בעלים של רסיבר ימהה rxv-a2065 וחושב השנה לשדרג קדימה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·Mad כתב:שאלה לכל בעלי האנתם.
גילוי נאות : בעלים של רסיבר ימהה rxv-a2065 וחושב השנה לשדרג קדימה....
שום התעסקות לאחר הכיול.
אתה מכייל ושומר ב 4 זכרונות עם הגדרות כיול שונות וזהו.
במידה ואתה רוצה, בלחיצת כפתור ,אתה עובר בין הזכרונות.(נניח חיתוכי קרוסים שונים בכל זכרון.......)
לא שונה מכל מערכת כיול אחרת.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Mad כתב:ניתן לעבור גם במהלך צפייה ?
עד כמה "קשה" ההגדרה הראשונית או שזה כמו בכל מערכת כיול ?...
אתה חייב מחשב.
תוכנת הכיול מותקנת במחשב המיקרופון מחובר למחשב .
שום דבר לא קשה, בטח לא קשה בשביל לשקול אי רכישה.
שונה ? כן
קשה ? לא
את מרחקי הרמקולים ,להבדיל ממערכות כיול אחרות ברסיברים) אתה צריך להזין ידנית וזה בגלל מגבלות מערכת ההפעלה במחשב.
[left]
ARC doesn't measure effective speaker distances (it can't as the mic is connected via Windows USB and so accurate timing is not possible because Windows can and does buffer audio via USB as part of its multitasking, preventing any useful "loopback" to provide a timing reference between individual speaker measurements).
As a result, ARC leaves the user to enter speaker distances manually.[/left]
אתה יכול לעבור הין הזכרונות תוך כדי צפיה אתה נכנס לתפריט (הסרט המנוגן באותו הרגע לא נעצר) בוחר זכרון אחר וזהו.
@freedom_il
·מניח שלא נוצר בלבול כאן - הסטריאוטיפ שלי דרך אנטגרייטד של תדי פרדו והוא מזיז לי את הרמקולים בקלי קלות ועוד נשאר:)
מהסאונד אני מאוד מרוצה (cd שלי מחובר לאינטגרייטד דרך dac של תדי גם) - סאונד פנטסטי!
זה קישור לפרטים המגבר https://www.teddypardo.com/amplifiers/i80a.html
מה חסר בפרוט? או שהבנתי לא נכון מה שהוא😔
·מניח שלא נוצר בלבול כאן - הסטריאוטיפ שלי דרך אנטגרייטד של תדי פרדו והוא מזיז לי את הרמקולים בקלי קלות ועוד נשאר:)
מהסאונד אני מאוד מרוצה (cd שלי מחובר לאינטגרייטד דרך dac של תדי גם) - סאונד פנטסטי!
מה חסר בפרוט? או שהבנתי לא נכון מה שהוא😔
Heavy Metal Is The Law
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

אני לא מאמין ב כיול דרך אפליקצייה
של אף חברה, בלי מיקרופון יעודי...
לסמוך על המכשיר פלאפון!!?
מודה אין לי נסיון כי זה פשוט לא מעניין אותי
מעדיף לכייל עם ה הקרופון היעודי
מעדיף לכייל עם ה הקרופון היעודי
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
·רגע אחת, זה לא במקום שימוש במחשב?FastandFurious כתב:אני לא מאמין ב כיול דרך אפליקצייה
מעדיף לכייל עם ה הקרופון היעודי...
אם ככה ברור שאין לזה עיניים…
היתי בטוח שמחברים מיקרופון לטלפון או מגבר עצמו… טוב, טרם פתחתי קופסה וקראתי על הכיול:)
Heavy Metal Is The Law
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·genvirt כתב:@istarmini
·דבר היחידי שמבאס טיפה זה שאנטם לא תומך mac רק דרך האפליקציה מובייל (לא יודע אם זה מספיק לכיול מחא).
ענו לי שהם עובדים חזק על פתרון במאק אך לא יודעים מתי זה תצאה בפועל....
מבאס מי שיש לו mac
לי אין ואני שמח
שאלה פשוטה שמסקרנת אותי: כאשר אתה מאזין למוסיקה עי ה Auralic , האם אתה יכול לבחור מקור וידאו אחר לתצוגה על המסך דרך הרסיבר? זה הפיצ'ר לדעתי בכל רסיבר קולנוע ביתי, אבל משום מה מלבד ימהה ואונקיו, נשכח מזמן אצל רוב החברות (בדנון אפשרי אבל מצריך הגדרות מראש, בימהה הכי קל עי כפתור VIIDEO SELECT בשלט...). לדעתי מאד חשוב, כמו למשל להאזין למוסיקה בזמן הפסקת פרסומת ולדעת מתי היא הסתיימה... או סתם להאזין למוסיקה ולהבהות בחדשות תוך כדי שאפשרלראות את בקרת העוצמה על המסך... עם פיוניר לא אפשרי כלל, עם אונקיו יש רקזכרון של מקור וידאו אחרון במעבר למקור אודיו, אפשר להסתדר, בדנון צריך להגדיר ולשדח מראש בהגדרות, בימהה מסדרה A החל מ 50 זה הכי פשוט ושימושי...
מעניין מה המצב באנטם הזה?
מעניין מה המצב באנטם הזה?
@Rekcuf
·
לא קשור לשרשור אבל
בזמנו רשמת אם אני לא טועה שזה בלתי אפשרי במרנץ 5012, אבל כאשר אני שומע מוזיקה דרך HEOS שזה בעצם רדיו אינטרנטי או דיזר או מוזיקה שיש לך במחשב או בנאס עדיין אפשר תחת VIDEO SELECT לצפות במקור וידאו לבחירתך. במקור אנלוגי זה בלתי אפשרי באמת...
·
לא קשור לשרשור אבל
בזמנו רשמת אם אני לא טועה שזה בלתי אפשרי במרנץ 5012, אבל כאשר אני שומע מוזיקה דרך HEOS שזה בעצם רדיו אינטרנטי או דיזר או מוזיקה שיש לך במחשב או בנאס עדיין אפשר תחת VIDEO SELECT לצפות במקור וידאו לבחירתך. במקור אנלוגי זה בלתי אפשרי באמת...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

התכוונתי שאין פירוט של פרטים טכניים באתר של תדי פדרו. בד"כ כתוב לכל אימפדנס מוצא (4 אוהם, 8 אוהם) מה ההספק ובאיזה דיסטורשן. זה לא אומר הרבה אבל זה איזה בסיס להשוואה. כתוב שם רק 80W. קשה לי להאמין שזה בדיוק 80 ואט לכל אימפדנס.genvirt כתב:@freedom_il
מה חסר בפרוט? או שהבנתי לא נכון מה שהוא😔...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

@genvirt
אני מניח שהוא פשוט לא מודד עם ציוד מדוייק את התוצאה כמו שעושים בחברות המיינסטרים.
אין לי ספק שמגבר אינטגרייטד כזה יותר מתאים לרמקולים ברמה של sopra מכל רסיבר. עם כל הכבוד לאנתם וכל זה.
(שוב, אני לא מומחה משום סוג בציוד ברמה כזו...)
אני מניח שהוא פשוט לא מודד עם ציוד מדוייק את התוצאה כמו שעושים בחברות המיינסטרים.
אין לי ספק שמגבר אינטגרייטד כזה יותר מתאים לרמקולים ברמה של sopra מכל רסיבר. עם כל הכבוד לאנתם וכל זה.
(שוב, אני לא מומחה משום סוג בציוד ברמה כזו...)
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·אתה צריך להבין שאנשים שרוכשים אנתא'ם, אלה לא אותם האנשיםRekcuf כתב:שאלה פשוטה שמסקרנת אותי: כאשר אתה מאזין למוסיקה עי ה Auralic , האם אתה יכול לבחור מקור וידאו אחר לתצוגה על המסך דרך הרסיבר? זה הפיצ'ר לדעתי בכל רסיבר קולנוע ביתי, אבל משום מה מלבד ימהה ואונקיו, נשכח מזמן אצל רוב החברות (בדנון אפשרי אבל מצריך הגדרות מראש, בימהה הכי קל עי כפתור VIIDEO SELECT בשלט...). לדעתי מאד חשוב, כמו למשל להאזין למוסיקה בזמן הפסקת פרסומת ולדעת מתי היא הסתיימה... או סתם להאזין למוסיקה ולהבהות בחדשות תוך כדי שאפשרלראות את בקרת העוצמה על המסך... עם פיוניר לא אפשרי כלל, עם אונקיו יש רקזכרון של מקור וידאו אחרון במעבר למקור אודיו, אפשר להסתדר, בדנון צריך להגדיר ולשדח מראש בהגדרות, בימהה מסדרה A החל מ 50 זה הכי פשוט ושימושי...
מעניין מה המצב באנטם הזה?...
שרוכשים ימאהה (מזכיר ימאהה כי יש לך רומן איתם)
תהיה בטוח ש כאשר תכננו את הרסיבר המדהים הזה, לא חשבו על קהל יעד כמוך למשל, שמחפש לשמוע מוזיקה בזמן פרסומות...
או סתם מוזיקה בזמן החדשות..
אנתאם ממוקד בצורה שונה ביעוד שלו כ רסיבר
יש אנשים ש"פחות" בשבילם זה יותר
כמובן שגם אותם אנשים מבינים ש"יותר" זה פחות איכות
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo