זה למה הדעה שלי הייתה דיי קיצונית לסדרה בהתחלה.
סדרה חדשה: Drive
-
dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תכלס אני מקווה ש-Sky יקחו אותה. ככה לפחות נקבל אותה ב-HD.
מה שיותר מפריע לי זה חוסר היכולת של ה"חליפות" ברשתות לקחת סיכונים.
לא כל התוכניות חייבות להיות 24 או American Idol כדי למלא שעת שידור ולדעתי יש מקום גם לתוכניות שלוקח להם זמן להתפתח.
מה שיותר מפריע לי זה חוסר היכולת של ה"חליפות" ברשתות לקחת סיכונים.
לא כל התוכניות חייבות להיות 24 או American Idol כדי למלא שעת שידור ולדעתי יש מקום גם לתוכניות שלוקח להם זמן להתפתח.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מסכים איתך. גם אני אהבתי את Drive והתבאסתי קשות לקרוא שפוקס (שוב פוקס) החליטה להוריד אותה אחרי ארבעה פרקים.
מה שעוד יותר מעצבן הוא שפוקס לא החליפו את Drive בסדרה אחרת אלא פשוט החליטו לשדר במקומה שידורים חוזרים של House !
די עצוב מה שקורה בטלוויזיה האמריקאית. כל סדרה שמנסה קצת לחדש ולהיות מקורית, מוצאת את עצמה מהר מאוד בחוץ (מי זוכר את HEIST, SMITH, Day Break, The Nine, Kidnapped), לעומת סדרות משטרה/חקירות/בית חולים שכבר בא להקיא מהם אבל ממשיכות לייצר עוד ועוד עונות.
מה שעוד יותר מעצבן הוא שפוקס לא החליפו את Drive בסדרה אחרת אלא פשוט החליטו לשדר במקומה שידורים חוזרים של House !
די עצוב מה שקורה בטלוויזיה האמריקאית. כל סדרה שמנסה קצת לחדש ולהיות מקורית, מוצאת את עצמה מהר מאוד בחוץ (מי זוכר את HEIST, SMITH, Day Break, The Nine, Kidnapped), לעומת סדרות משטרה/חקירות/בית חולים שכבר בא להקיא מהם אבל ממשיכות לייצר עוד ועוד עונות.
SMITH היתה סדרה מצויינת וגם אהבתי את DAY BREAK ו KIDNAPPEDItsik_G כתב:מסכים איתך. גם אני אהבתי את Drive והתבאסתי קשות לקרוא שפוקס (שוב פוקס) החליטה להוריד אותה אחרי ארבעה פרקים.
די עצוב מה שקורה בטלוויזיה האמריקאית. כל סדרה שמנסה קצת לחדש ולהיות מקורית, מוצאת את עצמה מהר מאוד בחוץ (מי זוכר את HEIST, SMITH, Day Break, The Nine, Kidnapped), לעומת סדרות משטרה/חקירות/בית חולים שכבר בא להקיא מהם אבל ממשיכות לייצר עוד ועוד עונות....
ממש חבל שהורידו אותם
DRIVE היה מאוד נחמד והצילום שם היה ממש איכותי אבל הסדרה לדעתי היתה ממש שטותית
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Day Break תוכננה מלכתחילה כמיני-סדרה של 13 פרקים בלבד שתשודר במשבצת של Lost בזמן ההפסקה הארוכה (שלושה חודשים, פברואר-מאי), אלא ש ABC איבדה את הסבלנות אחרי שישה או שבעה פרקים בלבד והורידה אותה.yoavf כתב:את Day break סיימתי לראות. זו סדרה באמת טובה, אבל אני לא בטוח שזה היה יכול להחזיק יותר מעונה אחת גם ככה....
נכון שבסוף היא הגיעה לאינטרנט, אבל באיכות ירודה (Web-Rip) ואחרי הרבה מאוד זמן.
ונזכרתי בעוד סדרה - Reun-ion. שוב פעם קונספט מקורי וחורג מהשגרה ושוב פעם רשת פוקס.
סדרה שמתחילה בתעלומת רצח ויורדת אחרי תשעה פרקים (מתוך 21 מתוכננים...). עד היום אף אחד לא יודע מי היה הרוצח בסוף
-
dragonflyXXL
- חבר ותיק

הקטע הזה עם Fox הוא לא חדש. הם עושים את זה כבר הרבה שנים ובצורה די מרושעת.
למי שמכיר ב-Harsh Realm הם עשו את אותו הדבר - הודיעו לצוות ההפקה תוך כדי צילום הפרקים הבאים שכבר הוזמנו והשאירו את הסיפור בלי סוף.
למי שמכיר ב-Harsh Realm הם עשו את אותו הדבר - הודיעו לצוות ההפקה תוך כדי צילום הפרקים הבאים שכבר הוזמנו והשאירו את הסיפור בלי סוף.
-
dragonflyXXL
- חבר ותיק

הביטול של Invasion בסוף העונה הראשונה (במיוחד אחרי ה-cliffhangrer) אכן היה אכזרי למעריצים.
לעומת זה ב-Surface נראה לי שהתסריטאים הלכו לגמרי לאיבוד והתברברו לגמרי לגמרי...
מעבר לזה שהיה מצחיק לראות שלוש סדרות חייזרים בפריים טיים באותה עונה (אם תוסיף את Threshold) שכולם בוטלו כבר בתחילתן.
לעומת זה ב-Surface נראה לי שהתסריטאים הלכו לגמרי לאיבוד והתברברו לגמרי לגמרי...
מעבר לזה שהיה מצחיק לראות שלוש סדרות חייזרים בפריים טיים באותה עונה (אם תוסיף את Threshold) שכולם בוטלו כבר בתחילתן.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
aloni כתב:הבזיונות הגדולים ביותר מבחינתי הם invasion ו surface...
dragonflyXXL,
גם THRESHOLD די התברברו
את SURFACE מאוד אהבתי ושידרו את כל 15 הפרקים שצולמו.
INVASION התחיל רע והשתפר מאוד בהמשך - שידרו עונה מלאה, ממש לא מבין למה ביטלו
סידרה שאהבתי הייתה בלייד, סידרת אקשן קלילה שממש חבל שלא המשיכה לעונה שנייה
-
dragonflyXXL
- חבר ותיק

הסיבה היחידה שטרחתי לראות Threshold הייתה Carla Gugino (... ועכשיו היא סיבה מצויינת נוספת לראות Entourage!) ואפילו היא לא הצליחה להחזיק אותי יותר מדי ונשברתי כבר אחרי 4-5 פרקים.
משום מה הרעיון לא תפס אותי לחלוטין.
ב-Invasion ו-Surface הרעיון היה מצויין ואני די מצטער שהן בוטלו.
מהסדרה בלייד אגב נהנתי הרבה יותר מאשר מהסרטים עצמם...
משום מה הרעיון לא תפס אותי לחלוטין.
ב-Invasion ו-Surface הרעיון היה מצויין ואני די מצטער שהן בוטלו.
מהסדרה בלייד אגב נהנתי הרבה יותר מאשר מהסרטים עצמם...