לכל חובבי האפל ההזויים: אפל מודה שהיא מאטה מכשירים ישנים

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #21 

הפתרון היחידי שאני מוצא לאפל, זה לשנות את מערכת הההפעלה לאנדרואיד. עם המכשירים הם יכולים להמשיך עוד קצת 😶

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

מה שמפתיע

שליחה #22 

זה אפל אכן מודה על משהו שכל החברות בעצם עושות בשקט במשך שנים בצורה כזאת או אחרת .
הרי השוק של חומרה ותוכנה הוא שוק ששנים הולך יד ביד . אם לא מאטים את המכשיר אז מפתחים תוכנה שהיא תובענית ודורשת חומרה חזקה יותר מעבדים שדורשים לוחות וזיכרונות ודיסקים בעלי נפח גדול יותר . ככה מוכרים טלפונים חדשים יותר ,מחשבים חדשים יותר ,רסיברים עם פורמטים חדשים וסוגי חיבורים חדשים,מקרנים ומסכי 4k ועוד .זה לא תמיד מוצדק ולעיתים שיפורים מינוריים ולא ממש משמעותיים אבל זה השוק וככה הוא עובד וככה החברות פשוט מוכרות .

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #23 

Netstat, יש הבדל גדול בין השניים. מכשירים אחרים ומחשבים נהיים איטיים ככל שמעמיסים עליהם עוד ועוד תוכנות שרצות ברקע. אצל אפל זה לא רק התופעה הזו, אלא גם שהחברה גורמת למעבד לעבוד לאט יותר במכוון, לכאורה כדי לשפר את חווית השימוש אצל המשתמשים. במקרה לגמרי זה גם מעודד אותם לקנות אייפון חדש. כמה נוח.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #24 

shay820 כתב:לא מבין למה אפל בכלל מפרסמת את המידע הזה ?
עכשיו ירוצו לקוחות לעשות תביעה יצוגית כזו או אחרת
...
לא הייתה להם ברירה אלא להודות. הם נתפסו עם המכנסיים למטה, וכפי שצפית התביעות הייצוגיות בדרך.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #25 

אני מעדיף מכשיר אייפון מואט על פני כל מכשיר אנדרואיד חדש.

על טעם ועל ריח..

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #26 

boren כתב:
...
...
לא הייתה להם ברירה אלא להודות. הם נתפסו עם המכנסיים למטה, וכפי שצפית התביעות הייצוגיות בדרך.
...
·

לא הייתה להם ברירה? כי האפשרויות הן או להודות או לשקר?
כנראה ששכחת את האפשרות של "לא להתייחס", כמו שכל שאר הגופים בעולם עושים בנושא מדיניות הפחת והתיישנות החומרה שלהם.

בקיצור לדעתי מי שהיה בחלום שלחברות יש אינטרס שנישאר עם מוצרים ישנים לעד, וזה מה שהעיר אותו, אז יופי, העיקר שהוא ער...
מי שכמוני לא מופתע או לא מבין על מה המהומה, חוץ מלייצר כותרות מפגרות במאקו ו YNET, אז פשוט שיתעלם מהנושא וימשיך הלאה לצרוך מה שטוב לו

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #27 

@tomer953
·
פשוט מדהים

אין לי צורה אחרת לתאר את התגובה שלך

משמע אתה מוכן לקבל באדישות רבה את העובדה שמישהו מושיט ידו אל הכיס שלך ועושה בתכולתו ככול העולה על רוחו?

הרי זה בדיוק מה שהם עשו

הבן שלי (משתמש אייפון כבר 10 שנים בערך), אמר שלא זאת בלבד שאין התראה שעדכון הגרסה גורם להאטה, אלא המכשיר כמעט אונס אותך לבצע את השדרוג, בתזכורות ללא הפסקה ובהצעות לבקשות לבצע את השדרוג

מה שעוד עולה מדבריו זה שלאחר ביצוע השדרוג שאתה יודע שהמכשיר שלך עובד בחצי כוח אין אפשרות לעשות שינמוך של הגרסה

ואתה מקבל את זה באדישות?

אין תנועה של יציאה בשאלה מהדת הזו?

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #28 

מבלי להכנס כאן לנושא רגיש כמו פוליטיקה, אבל מנסיון שלי, אני מקב רושם שרוב מוחלט של חובבי אפל בכל העולם משתייכים לצד השמאלי של הקשת הפוליטית. כל מי שאני מכיר באופן אישי שיש לו אייפון, ולא במקרה כי הוא לא מבין בתחום כלום, ואיזה מוכר או חבר שכנע אותו לרכוש, אלא מי שבאמת חובב של החברה הזאת יהיה בעל דעות שמאלניות ליברליות.. האם זה קשור לעובדה שטים קרוק יצא מהארון, אין לדעת... מה שבטוח, בקרב אירגונים עויינים, בראשם ארגוני טרור איסלאמיים, המכשיר המועדף הוא אייפון ולא אנדרויד. הם כנראה מרגישים יותר בטוחים איתו, כי יש להם גיבוי מלא מהחברה, ואת זה ראינו כבר אחרי הפיגוע בסאן ברנדינו בארצות הברית...

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #29 

השלב הבא הוא לחשוף את המזימה של "השמאלנים" למנוע שידורי 4K מההמונים

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #30 

Rekcuf כתב:מבלי להכנס כאן לנושא רגיש כמו פוליטיקה, אבל מנסיון שלי, אני מקב רושם שרוב מוחלט של חובבי אפל בכל העולם משתייכים לצד השמאלי של הקשת הפוליטית. כל מי שאני מכיר באופן אישי שיש לו אייפון, ולא במקרה כי הוא לא מבין בתחום כלום, ואיזה מוכר או חבר שכנע אותו לרכוש, אלא מי שבאמת חובב של החברה הזאת יהיה בעל דעות שמאלניות ליברליות.. האם זה קשור לעובדה שטים קרוק יצא מהארון, אין לדעת... מה שבטוח, בקרב אירגונים עויינים, בראשם ארגוני טרור איסלאמיים, המכשיר המועדף הוא אייפון ולא אנדרויד. הם כנראה מרגישים יותר בטוחים איתו, כי יש להם גיבוי מלא מהחברה, ואת זה ראינו כבר אחרי הפיגוע בסאן ברנדינו בארצות הברית...
...
·

מבלי להכנס כאן לנושא רגיש כמו פוליטיקה, אבל הנה פוסט על פוליטיקה.

ובהתייחס לתוכן, מזמן לא קראתי כל כך הרבה שטויות.

Batnun

.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1494
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #31 

הייתי עם אייפון במשך 10 שנים. לפני חודשיים בערך עברתי לגלקסי לאחר שהאייפון 6 שלי התחיל להראות סימני עייפות מתקדמים. עכשיו אני מבין טוב מאוד למה מכשיר ששירת אותי מצויין במשך שנתיים פלוס פשוט נהייה איטי בצורה שהורסת את כל חווית השימוש במכשיר.
שקראתי על מה שאפל עשו, רתח לי הדם מרוב עצבים על חברה שהייתי נאמן לה במשך 10 שנים, החליטה בלי לעדכן את המשתמשים או לתת לי את היכולת לבחור באם אני רוצה הורדה בביצועים או שאפילו רק מעדכנת שהסוללה חלשה ויש להחליפה... חוסר השקיפות וביצוע אקט פולשני למכשיר שברשותי פשוט מקוממם אותי!!

בשבילי המהלכים האחרונים של החברה גרמו לי להבין שאין לי מה לחפש שם יותר, זה התחיל בביטול שקע האוזניות, המשיך במחיר בשערוירתי של ה X ועכשיו הפרשה הזאת.
אני עם אפל גמרתי

אמנם לקח לי קצת זמן להתרגל לגלקסי, ודיי אהבתי את האקוסיסטם של אפל אבל יש גבול כמה שאפשר לזלזל בלקוחות.
אפל עדיין חברה מצויינת שמייצרת מוצרים מצויינים ומרימה את הרף לכל התעשייה שבסופו של דבר תורמת לתחרות טובה. מאוד מקווה שהם ישלמו ביוקר על הפרשה הזאת

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #32 

מעניין אם אפשר לעקוף את החבלה הזאת. מניח שמכשיר שהוא JAILBRAKEDיאפשר לחזיר את מהירות המעבד לערכה המקורי. מניח שכן, כי אחרי שהאייפון פרוץ, ניתן להתקין OpeniBoot ואז iDroid שזה אנדרויד מלא ועדכני מתואם להרצה על אייפונים...

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #33 

@molvy

זו לא דת ואין פה הערצה עיוורת. כל אחד עושה את השיקולים שלו.
אני לא מאלו שיעמדו בתור לרכוש אייפון חדש ולמרות זאת אני מעדיף להיות עם אייפון משומש מאשר עם מכשיר אנדרואיד חדש.

נמאס כבר לקרוא ולשמוע את ה׳תובנות׳ האלו. מעניין שזה תמיד מגיע מצד משתמשי האנדרואיד שבטוחים שאנחנו שפוטים ומטומטמים.
שכל אחד יקנה מה שמתאים לו מבלי לשפוט את האחר

שבוע טוב
נערך לאחרונה על ידי oris74 ב 24/12/2017 7:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #34 

Rekcuf כתב:מבלי להכנס כאן לנושא רגיש כמו פוליטיקה, אבל מנסיון שלי, אני מקב רושם שרוב מוחלט של חובבי אפל בכל העולם משתייכים לצד השמאלי של הקשת הפוליטית. כל מי שאני מכיר באופן אישי שיש לו אייפון, ולא במקרה כי הוא לא מבין בתחום כלום, ואיזה מוכר או חבר שכנע אותו לרכוש, אלא מי שבאמת חובב של החברה הזאת יהיה בעל דעות שמאלניות ליברליות.. האם זה קשור לעובדה שטים קרוק יצא מהארון, אין לדעת... מה שבטוח, בקרב אירגונים עויינים, בראשם ארגוני טרור איסלאמיים, המכשיר המועדף הוא אייפון ולא אנדרויד. הם כנראה מרגישים יותר בטוחים איתו, כי יש להם גיבוי מלא מהחברה, ואת זה ראינו כבר אחרי הפיגוע בסאן ברנדינו בארצות הברית...
...
נו באמת.. הזוי
נערך לאחרונה על ידי oris74 ב 24/12/2017 7:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

haj9
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #35 

לא מבין מה הסיפור , לי זה היה די ברור שאפל עושים משהוא בסגנון מאז ומתמיד ...(ד״א תיהיו בטוחים שגם בגאלקסי שלכם ואפילו במכונת כביסה שלכם יש איזשהוא מנגנון כזה או אחד שיגרום לירידה בביצועים / הוצאה מכלל שימוש אחרי x זמן ...)
זה לא משנה כלום ...
עדיין iPhone הוא ככל הנראה הסמרטפון המאובטח ביותר בעולם(כן ,אני יודע שלישראלים לא כל כך איכפת מנושא זה אבל עדיין יש כמה בודדים שכן איכפת להם )
עדיין iPhone הוא הסמרטפון המוביל במבחני ביצועים , עם חומרה חלשה הרבה יותר מהמתחרות הוא עדיין בין המקומות הראשונים .
וכמובן עדיין iPhone לטווח ארוך מחזיק הרבה יותר זמן .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #36 

haj9 כתב:לא מבין מה הסיפור , לי זה היה די ברור שאפל עושים משהוא בסגנון מאז ומתמיד ...(ד״א תיהיו בטוחים שגם בגאלקסי שלכם ואפילו במכונת כביסה שלכם יש איזשהוא מנגנון כזה או אחד שיגרום לירידה בביצועים / הוצאה מכלל שימוש אחרי x זמן ...)
זה לא משנה כלום ...
עדיין iPhone הוא ככל הנראה הסמרטפון המאובטח ביותר בעולם(כן ,אני יודע שלישראלים לא כל כך איכפת מנושא זה אבל עדיין יש כמה בודדים שכן איכפת להם )
עדיין iPhone הוא הסמרטפון המוביל במבחני ביצועים , עם חומרה חלשה הרבה יותר מהמתחרות הוא עדיין בין המקומות הראשונים .
וכמובן עדיין iPhone לטווח ארוך מחזיק הרבה יותר זמן .
...
·

ועדין אצלנו במשפוחה לאורך השנים סמסונג אחד (דגמים שונים שמתקדמים לאורך השנים) ו 4 איפונים (דגמים שונים שמתקדמים גם הם, לצערי, לאורך השנים) ולהלן התוצאות, לאורך השנים:
סמסונג - 0 תקלות פשוט 0 תקלות, מעולם לא נזקקתי לשרות .
אייפון - מסכים / מצלמה/סנסור של הטאץ במסך/כפתר הבית .ים תקלות יםםםם .
חלק/מבני המשפחה הבינו את החארטה ולכן השידרוג הבא יהיה לכיוון אנדרואיד (סמסונג בסבירות גבוהה)

אפל חברה בזיונית ,מנסיון אישי, אני קובע שרות ואמינות ברמה אפסית

מאחל להם פשיטת רגל ויפה שנה אחת קודם.

TVKING
טרול
טרול
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #37 

...
·
שקלת פעם טיפול פסיכולוגי? אני שואל ברצינות. :?
בתור אחד שלא מדליק את ה wifi בבית מחשש לבריאות הילדים אתה לא חושש שהם יצאו כמוך?? מפחיד...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #38 

@oris74
·
אני מאוד מעריך את משתמשי אפל

ברור לי שיש לאייפון יתרונות והבחירה להשתמש בו אינה הזויה ויש לי הרבה כבוד למשתמשי אייפון.

אבל גם על חברות שאני עובד איתן יכולה להיות לי ביקורת כאשר הן מפשלות

מה שצרם לי זה שמשתמשי אייפון לא רק שעברו לסדר היום לאחר מה שקרה אלא גם מצדיקים את הצעד של אפל..... לכן קראתי לזה דת.

על זה יצאתי, אבל היום קראתי תגובה של משתמש אייפון שכן כעס על אפל, אז ככול הנראה יש יוצאים בשאלה:D

וזה ממש ממש בסדר להמשיך להשתמש באייפון, למרות שיש לך ביקורת על משהו לא נכון שהם עשו.

erire70
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
שם מלא: אדי רפאלוב
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #39 

לא פחות ממדהים.
אפל מודה שהיא מרמה את המשתמשים ומאטה להם את המכשיר בלי ידיעתם.
רק כשהיא נחשפה היא נאלצת להודות בכך, וגם אם ההסבר שלה לסיבה נכון טכנית, היא עדיין היתה צריכה ליידע את המשתמשים ולאפשר להם לבחור אם להאט את המכשיר או להסתכן בקריסות.
למי ששכח - באייפון אי אפשר לשנמך גרסה, ומי ששידרג גרסה ונדפק עם מכשיר איטי (לאחר שלא הוזהר קודם לכן שזה מה שיקרה!) נשאר תקוע עם מכשיר שמחייב הוצאה נוספת: או על החלפת סוללה, או על מכשיר חדש.
באורח פלאי, 2 האפשרויות כוללות תשלום גבוה לאפל.
ואחרי כל זה תומכי אפל מצדיקים את התנהלות החברה...
אני נאלץ להסכים אם מי שמגדיר אותם כהזויים.
תסמונת האשה המוכה קלאסית.

TVKING
טרול
טרול
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #40 

erire70 כתב:לא פחות ממדהים.
אפל מודה שהיא מרמה את המשתמשים ומאטה להם את המכשיר בלי ידיעתם.
רק כשהיא נחשפה היא נאלצת להודות בכך, וגם אם ההסבר שלה לסיבה נכון טכנית, היא עדיין היתה צריכה ליידע את המשתמשים ולאפשר להם לבחור אם להאט את המכשיר או להסתכן בקריסות.
למי ששכח - באייפון אי אפשר לשנמך גרסה, ומי ששידרג גרסה ונדפק עם מכשיר איטי (לאחר שלא הוזהר קודם לכן שזה מה שיקרה!) נשאר תקוע עם מכשיר שמחייב הוצאה נוספת: או על החלפת סוללה, או על מכשיר חדש.
באורח פלאי, 2 האפשרויות כוללות תשלום גבוה לאפל.
ואחרי כל זה תומכי אפל מצדיקים את התנהלות החברה...
אני נאלץ להסכים אם מי שמגדיר אותם כהזויים.
תסמונת האשה המוכה קלאסית.
...
·
עוד יותר מדהים שנרשמת לפורום רק כדי להצהיר שלקוחות אפל הם אנשים הזויים... בעברית נדמה לי שקוראים לזה הטרלה...

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”