Partner tv אפליקציה ל Android Tv
@tomer953
אם לציבור נמאס, אז למה 40,000 מנויים התחברו אליהם?
למיטב הבנתי רוב התוכן בפרטנר הוא למעשה נטפליקס שאפשר להיכנס אליו עם "כפתור מיוחד" בשלט.
אז למה לשלם 69 ש"ח בחודש על מנוי נטפליקס שעולה 30-50?
אולי כי זה יותר נוח כשטכנאי מגיע, מתקין לך את זה וחוסך את ההתעסקות הטכנית שלא מתאימה לכל אחד.
למיטב הבנתי רוב התוכן בפרטנר הוא למעשה נטפליקס שאפשר להיכנס אליו עם "כפתור מיוחד" בשלט.
אולי כי זה יותר נוח כשטכנאי מגיע, מתקין לך את זה וחוסך את ההתעסקות הטכנית שלא מתאימה לכל אחד.
האיכות של הערוצים שלהם דיי טובה.
התוכן ברובו נטפליקס, נכון, אבל לדעתי זה VFM מעולה.
ברור שאם סלקום היו נותנים ב69 ש"ח + משדרים 1080p ולא 720p הייתי עובר אליהם.
כרגע יש לי גם סטינג, פרטנר וסלקום להשוואה עם מספר ממירים שונים (פרטנר, xiaomi mibox, nvidia shield).
בכולם אותה מסקנה.
כרגע יש לי גם סטינג, פרטנר וסלקום להשוואה עם מספר ממירים שונים (פרטנר, xiaomi mibox, nvidia shield).
בכולם אותה מסקנה.
כעיקרון אין לי מושג איך לעשות את זה על web os.
לדעתי זו התקנה של קובץ apk רגילה.
תוריד את הקבצים מהלינק שהבחור העלה.
תעביר אותם לטלויזיה דרך usb
ותתקין את האפליקציה של פרטנר בסיומת apk.
אולי תיעזר במי שיש לו lg ויודע איך..
לדעתי זו התקנה של קובץ apk רגילה.
תוריד את הקבצים מהלינק שהבחור העלה.
תעביר אותם לטלויזיה דרך usb
ותתקין את האפליקציה של פרטנר בסיומת apk.
אולי תיעזר במי שיש לו lg ויודע איך..
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
לדעתי פרטנר עשו ״סיבוב״ על כל הנושא של נטפליקס - תכלס מעבר לכפתור בשלט (שגם את זה כמובן הם לא המציאו) , לא ברור לי מה הקשר בין החברות. כן , הם נותנים נטפליקס לחצי שנה (שווה ערך ל 240 ש״ח הטבה) שזה בהחלט חביב , אבל השאלה היא מה יקרה אחרי שאותה הטבה תסתייםliorp כתב:@tomer953
אולי כי זה יותר נוח כשטכנאי מגיע, מתקין לך את זה וחוסך את ההתעסקות הטכנית שלא מתאימה לכל אחד....
התקנת המערכת ע״י טכנאי היא יתרון !! מתאים במיוחד ללקוחות מבוגרים וכד׳
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
אני לא מבין למה לשלם לפרטנר 69 ש"ח בחודש על ערוצי הברודקאסט ונטפליקס בעיקר,Joha132 כתב:האיכות של הערוצים שלהם דיי טובה.
בכולם אותה מסקנה....
כשאפשר לשלם רק 40-50 ש"ח בחודש לנטפליקס ועוד 9 ערוצים בעידן פלוס בחינם.
וגם אפשר להתחבר ולהתנתק בנטפליקס אוטומטית ולצפות ממגוון מכשירים, ולא צריך לחכות לטכנאי של פרטנר.
עידן+ לא HD. איכות זוועה ברמות שאני לא מבין איך אנשים רואים את זה.
בינתיים חצי שנה של ממיר Full HD (איכות שידור הכוונה) + 2 טלויזיות עם Netflix HD ב69 ש"ח לחצי שנה.
אחרי זה מי יודע?
משלים HBO מיוזר של השכנים, וסטינג ללא עלות.
תאכלס,
גם סדרות וסרטים אני לא רואה חוץ מהורדה.. לי האיכות סופר חשובה, לא מסוגל לראות תוכן לא באיכות פחות פגז.
אגב,
יש ב50 ש"ח לחודש את viptv.
זה "פיראטי" שפועל כ-5 שנים כבר.
יש שם איכות הרבה יותר טובה, יותר מסטינג אפילו, ומקבלים גם YES וגם HOT וכל ערוצי הספורט כולל VOD שלהם ענק!
(לא קשור אליהם, אין לי מושג מעבר למה שרשמתי, לא לקוח שלהם ולא אהיה).
בינתיים חצי שנה של ממיר Full HD (איכות שידור הכוונה) + 2 טלויזיות עם Netflix HD ב69 ש"ח לחצי שנה.
אחרי זה מי יודע?
משלים HBO מיוזר של השכנים, וסטינג ללא עלות.
תאכלס,
גם סדרות וסרטים אני לא רואה חוץ מהורדה.. לי האיכות סופר חשובה, לא מסוגל לראות תוכן לא באיכות פחות פגז.
אגב,
יש ב50 ש"ח לחודש את viptv.
זה "פיראטי" שפועל כ-5 שנים כבר.
יש שם איכות הרבה יותר טובה, יותר מסטינג אפילו, ומקבלים גם YES וגם HOT וכל ערוצי הספורט כולל VOD שלהם ענק!
(לא קשור אליהם, אין לי מושג מעבר למה שרשמתי, לא לקוח שלהם ולא אהיה).
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
שמתי לב שהם ממליצים על הוט וספקנט לתעבורה באתר
@Joha132
מענין|,להוט וליס זה לא מזיז כנראה
אין להם ויאודי בעברית לפי האתר,ו
5 שנים הם בטח פעילים במגזר הרוסי,לכן לא שמענו עליהם
סך הכל פתרון טוב לכדורגל ולסרטים למבוגרים
·
מענין|,להוט וליס זה לא מזיז כנראה
אין להם ויאודי בעברית לפי האתר,ו
5 שנים הם בטח פעילים במגזר הרוסי,לכן לא שמענו עליהם
סך הכל פתרון טוב לכדורגל ולסרטים למבוגרים
·
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
https://www.viptv.live/
כן רשום VOD, ואני יודע ממקור שמשתמש שאכן יש VOD גדול, וגם תכנים מHOT וYES (בVOD..)
ויש להם הקלטות.
וזה פתרון מעולה למי שמוכן לקחת סיכון, כולל VOD, כולל HOT וכולל YES (סרטים סדרות וערוצי פנאי ובידור עם ספורט מלא).
YES/HOT בינתיים לא מזיז, או שלא עלו על זה עדיין (מקור השידור וכו')
כן רשום VOD, ואני יודע ממקור שמשתמש שאכן יש VOD גדול, וגם תכנים מHOT וYES (בVOD..)
ויש להם הקלטות.
וזה פתרון מעולה למי שמוכן לקחת סיכון, כולל VOD, כולל HOT וכולל YES (סרטים סדרות וערוצי פנאי ובידור עם ספורט מלא).
YES/HOT בינתיים לא מזיז, או שלא עלו על זה עדיין (מקור השידור וכו')
אפשרי,rbh3 כתב:לא אפשרי ... ניסיתי עם עשרות תוכנות...
צריך לחלץ את ה-FRAMEWORK של LG (הסברתי באשכול בעבר, ובקצרה, האפליקציה דורשת framework ייעודי לצורך ההתקנה עוד לפני.. אי אפשר להתקין ללא).
רק אחרי התקנה במכשיר היעד, צריך לבדוק האם האפליקציה פותחה בסביבה חופשית או ייעודית למכשיר S70PCI של LG (טכניכולור היום החטיבה הזו).
אני בטוח שמפתח אנדרואיד יפצח את זה בדקות ספורות.
הגעתי עד השלב של החילוץ framework אך אינני יודע איך להמשיך ולהטמיע במכשיר (לדוגמא xiaomi mi box) ולבצע התאמה.
באשכול יש לא מעט מידע, ובעל ידע בתחום יוכל לעשות זאת.
אני הלכתי על גישה אחרת...
הניחוש שלי שלקופסא ש Partner משווקים אין קשר ל LG.
וכל הסיפור עם ה LG הוא קוד Deprecated שנשאר מהחברה שפיתחה את התוכנה והוא פשוט נשאר שם.
הסרתי את כל האזכורים והשימוש בספרייה מה APK, חתמתי מחדש, (אחרי שגם ביטלתי את ההרשאות שלה ל System ואפשרתי סמל ב Launcer הכל דרך המניפסט) וכרגע השגיאה הנוכחית היא (מטלפון Galaxy S7 שכרגע זמין לידי) שהוא לא מוצא את ספרית QT5...
כמובן שזה לא בהכרח אומר שהגישה שלי צודקת והאפליקציה לא תקרוס אח"כ
עריכה:
לפי מה שנאמר בתגובה מעליי, נראה לי שטעיתי, ואכן יש קשר בין המכשיר ל LG, עדיין אם היינו מפתחים Lg api תואם (נאמר ל MI BOX) עדיין היה צריך לפתור את הבעיות הנ"ל.
הניחוש שלי שלקופסא ש Partner משווקים אין קשר ל LG.
וכל הסיפור עם ה LG הוא קוד Deprecated שנשאר מהחברה שפיתחה את התוכנה והוא פשוט נשאר שם.
הסרתי את כל האזכורים והשימוש בספרייה מה APK, חתמתי מחדש, (אחרי שגם ביטלתי את ההרשאות שלה ל System ואפשרתי סמל ב Launcer הכל דרך המניפסט) וכרגע השגיאה הנוכחית היא (מטלפון Galaxy S7 שכרגע זמין לידי) שהוא לא מוצא את ספרית QT5...
אם מישהו מוכן להרים את הכפפה מפה (שיש לו גם את הידע) איך לצרף את QT המתאים ל APK זה יהיה מצויין (שלח/י לי הודעה)java.lang.UnsatisfiedLinkError: dalvik.system.PathClassLoader[DexPathList[[zip file "/data/app/com.ifeelsmart.smartui-1/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/com.ifeelsmart.smartui-1/lib/arm64, /vendor/lib64, /system/lib64]]] couldn't find "libQt5Core.so"...
כמובן שזה לא בהכרח אומר שהגישה שלי צודקת והאפליקציה לא תקרוס אח"כ
עריכה:
לפי מה שנאמר בתגובה מעליי, נראה לי שטעיתי, ואכן יש קשר בין המכשיר ל LG, עדיין אם היינו מפתחים Lg api תואם (נאמר ל MI BOX) עדיין היה צריך לפתור את הבעיות הנ"ל.
הסטרימר הוא lg לשעבר (נמכרה חטיבת הסטרימרים לטכניקולור).
אתה כמה צעדים מאחור, יש את כל המידע שצריך פה ובאשכול האחר.
הסיפריות שאתה מדבר הן הframework הנדרש. הטמעה של lg.
זה מעבר לחתימה, זה הטמעה של זה פיזית בטרם התקנה.. כבר אמרתי זאת..
אתה כמה צעדים מאחור, יש את כל המידע שצריך פה ובאשכול האחר.
הסיפריות שאתה מדבר הן הframework הנדרש. הטמעה של lg.
זה מעבר לחתימה, זה הטמעה של זה פיזית בטרם התקנה.. כבר אמרתי זאת..
דיון מעניין...
אני התקנתי את האפליקציה שלהם עבור טאבלטים על mibox (האפליקציה הרגילה משום מה הופיעה מסובבת על המסך...)
https://apkpure.com/partner-tv-for-tabl ... er.tv.ipad
מנגן סבבה למרות שהממשק מגיב קצת מוזר (אני עובד עם airmouse). יכול להיות שגרסה זו לא מיועד לשלט שהוא רק עם כפתורי ניווט כמו השלט המקורי של MI.
אני התקנתי את האפליקציה שלהם עבור טאבלטים על mibox (האפליקציה הרגילה משום מה הופיעה מסובבת על המסך...)
https://apkpure.com/partner-tv-for-tabl ... er.tv.ipad
מנגן סבבה למרות שהממשק מגיב קצת מוזר (אני עובד עם airmouse). יכול להיות שגרסה זו לא מיועד לשלט שהוא רק עם כפתורי ניווט כמו השלט המקורי של MI.
זו גרסה שפותחה עבור אנדרואיד רגיל במכשיר עם מסך מגע, טאבלט.
ברור שהיא לא מיועדת לאנדרואיד טיוי, מערכת הפעלה שמיועדת לשימוש עם שלט ולא מסך מגע.
בדיון הזה ניסו להעביר את הגרסה שמיועדת לאנדרואיד טיוי מהסטרימר של פרטנר לסטרימרים אחרים.
ברור שהיא לא מיועדת לאנדרואיד טיוי, מערכת הפעלה שמיועדת לשימוש עם שלט ולא מסך מגע.
בדיון הזה ניסו להעביר את הגרסה שמיועדת לאנדרואיד טיוי מהסטרימר של פרטנר לסטרימרים אחרים.