אחחח אלקטרוניקס הייתי או חלמתי חלום.....
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
@Eliran15
·אני אחלק את התשובה ל 2,
1. לסמליין לא אכפת בכלל בכלל בכלל, ברגע שרכשת מסך גם אחרי 30 שניות הם לא סופרים אותך ולא רוצים לשמוע אותך. שלחתי להם מס מיילים גם להנהלה וגם לשרות לקוחות ולא קיבלתי אפילו סמיילי, התעלמות מוחלטת!
2. אלקטרוניקס פרו, שרות לקוחות מגוחך. בטלפון דרשתי לשוחח עם מנהל אמרו אין יחזרו אליך, כמובן לא חזרו. שוב מיילים להנהלה ושרות לקוחות, התעלמות. פוסט קצר בפייסבוק שלהם וטלפון אחרי שעתיים ברגע שראו שמישהו פה הולך לאכול להם תכבד, ניסו בדרך שלהם לרצות אותי. הדרך שלהם לרצות אותי הייתה עקומה כי היה נראה להם שאני מוכן להתפשר על מסך ביניים תמורת מתנות של ילדים כבלים, סאונד בר ומתלה. היו יכולים לקנות את עולמם ועולמי תמורת מסך נורמאלי.
·אני אחלק את התשובה ל 2,
1. לסמליין לא אכפת בכלל בכלל בכלל, ברגע שרכשת מסך גם אחרי 30 שניות הם לא סופרים אותך ולא רוצים לשמוע אותך. שלחתי להם מס מיילים גם להנהלה וגם לשרות לקוחות ולא קיבלתי אפילו סמיילי, התעלמות מוחלטת!
2. אלקטרוניקס פרו, שרות לקוחות מגוחך. בטלפון דרשתי לשוחח עם מנהל אמרו אין יחזרו אליך, כמובן לא חזרו. שוב מיילים להנהלה ושרות לקוחות, התעלמות. פוסט קצר בפייסבוק שלהם וטלפון אחרי שעתיים ברגע שראו שמישהו פה הולך לאכול להם תכבד, ניסו בדרך שלהם לרצות אותי. הדרך שלהם לרצות אותי הייתה עקומה כי היה נראה להם שאני מוכן להתפשר על מסך ביניים תמורת מתנות של ילדים כבלים, סאונד בר ומתלה. היו יכולים לקנות את עולמם ועולמי תמורת מסך נורמאלי.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה אגיד לך, הזוי.
הזוי שזו רמת האחריות והשירות שמקבלים מנציג רשמי בארץ של היצרן הכי גדול בתחום. ואני לגמרי שותף למסקנות שהסקת. לשמחתי, אישית לא עברתי משהו דומה איתם אך מספיק חברים וחברים לפורום אכלו מהם לוקשים דומים למה שגוללת פה..
הזוי שזו רמת האחריות והשירות שמקבלים מנציג רשמי בארץ של היצרן הכי גדול בתחום. ואני לגמרי שותף למסקנות שהסקת. לשמחתי, אישית לא עברתי משהו דומה איתם אך מספיק חברים וחברים לפורום אכלו מהם לוקשים דומים למה שגוללת פה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
·shaharfs כתב:@Eliran15
1. לסמליין לא אכפת בכלל בכלל בכלל, ברגע שרכשת מסך גם אחרי 30 שניות הם לא סופרים אותך ולא רוצים לשמוע אותך. שלחתי להם מס מיילים גם להנהלה וגם לשרות לקוחות ולא קיבלתי אפילו סמיילי, התעלמות מוחלטת!...
מייל? שירות לקוחות? סמליין? הצחקת אותי.
יש להם "מנהל שירות לקוחות" שכל תפקידו להעביר את התשובות הלקוניות של אלקטרוניקס למי שפונה אליו.
גם בתור מי שעובד איתם ובסופו של יום מביא להם פרנסה הוא לא עזר לי בכלום, אז לקוח רגיל? תחפש בסיבוב. הפתרון שלי היה תביעות קטנות והגעה לפשרה הגיונית, רק חבל שזה צריך להיות ככה ויותר מזה חבל שהיבואן מקבל את זה.
כפי שאני רואה את זה מהצד, הם על סף קריסה טוטאלית. לקחו על עצמם יותר מדי עבודה ובמחירי זנות ופשוט לא יכולים להתמודד עם זה. השאלה היחידה היא מה יקרה קודם: אמאזון יכנסו וינערו את השוק, היבואנים יבינו שזה לא עובד ככה או שאלקטרוניקס יסגרו ת'בסטה.
ואני אומר: הלוואי שאמאזון יכנסו לארץ באופן מלא ופעיל, ואז שהאחרון יכבה את האור לפני שהוא סוגר את הדלת ביציאה.
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

סמליין לא יקרסו בגלל ששחר וחבריו לא יקנו מהם, גם אלקטרוניקס לא ישימו לב אם נמכרו יותר או פחות מוצרים. העיניין שאם יכנסו גורמים נוספים זה יגביר את התחרות ויאלץ את כולם להיות טובים יותר. לפני שנתיים הייתה כתבה בגלובוס על רמת השרות הירודה של סמליין וסאני, מישהו עשה עם זה משהו? האם הם באמת נפגעו מירידה במכירות? לא נראה לי. מכשירי סמסונג הם מהמובילים בשוק, טלפונים ומוצרי חשמל, מישהו צריך להתאמץ בשביל זה, גם לא נראה לי. כל עוד אין תזוזה ואין משהו משמעותי שיקרה ימשיכו לשים עלינו פס.
לכן אני לא באמת מתרגש מאי אלו הבטחות שיכנסו גורמים חדשים לשוק, אני גם לא מתכוון לתבוע ויחד איתי עוד 90% אחוז מ"נפגעי" סמסונג. פשוט עבורנו הצרכנים זה באמת צריכה להיות מטרה להפיץ ולהשמיע בכל ערוץ אפשרי עד כמה גרוע השרות וככה זה יחלחל ובאמת יגרום למכה קשה עבורם. נ.ב זה גם מסביר למה כלום לא עזר עד פוסט זועם בפייסבוק....
לכן אני לא באמת מתרגש מאי אלו הבטחות שיכנסו גורמים חדשים לשוק, אני גם לא מתכוון לתבוע ויחד איתי עוד 90% אחוז מ"נפגעי" סמסונג. פשוט עבורנו הצרכנים זה באמת צריכה להיות מטרה להפיץ ולהשמיע בכל ערוץ אפשרי עד כמה גרוע השרות וככה זה יחלחל ובאמת יגרום למכה קשה עבורם. נ.ב זה גם מסביר למה כלום לא עזר עד פוסט זועם בפייסבוק....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אפורפו אמזון וספק כניסתם הרשמית לארץ -
בהנחה שאכן יהיה לנו "אמזון ישראל", מה גורם לכם לחשוב שהם לא יעבדו מול אותם נותני השירות בארץ למקרה של מימוש האחריות?
מה נראה לכם שיקרה? ישווקו כאן מוצרי חשמל ובמקרה של תקלה ישלחו אותם ליצרן בחו"ל? ממש לא נראה לי..
בהנחה שאכן יהיה לנו "אמזון ישראל", מה גורם לכם לחשוב שהם לא יעבדו מול אותם נותני השירות בארץ למקרה של מימוש האחריות?
מה נראה לכם שיקרה? ישווקו כאן מוצרי חשמל ובמקרה של תקלה ישלחו אותם ליצרן בחו"ל? ממש לא נראה לי..
@shaharfs
·
מפנה אותך למקרה שלי:
https://www.hometheater.co.il/vt279133.html
סיפור דומה סכ"ה, רק שהתלוננתי על השריטות והמסך הוחלף (בתוספת תשלום כמובן...)
בכל מקרה - בהצלחה!
·
מפנה אותך למקרה שלי:
https://www.hometheater.co.il/vt279133.html
סיפור דומה סכ"ה, רק שהתלוננתי על השריטות והמסך הוחלף (בתוספת תשלום כמובן...)
בכל מקרה - בהצלחה!
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

@tsuri
·שהמסך רק התקלקל הציעו לי mu9500 או q8 בתוספת תשלום של כמה אלפים טובים עד שהם הגיעו לסכום של 2500 שח, לא הייתי מעוניין . עכשיו שהם שרטו תמסך למה שאני ישלם עוד כסף בגלל שרועדות להם הידיים או שסתם מזלזלים ברכושו של אחר.
·שהמסך רק התקלקל הציעו לי mu9500 או q8 בתוספת תשלום של כמה אלפים טובים עד שהם הגיעו לסכום של 2500 שח, לא הייתי מעוניין . עכשיו שהם שרטו תמסך למה שאני ישלם עוד כסף בגלל שרועדות להם הידיים או שסתם מזלזלים ברכושו של אחר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מצטער לשמוע על החוויה האיומה הזו שלך.
בהחלט מתכוון להתרחק מהמותג הזה כמו מאש.
אני מאוד מקווה שלא תפסיק כאן, אם אתה יכול ורוצה, תפרסם גם ברשת החברתית, כולל על ה WALL שלהם.
שיגיע לכמה שיותר אוזניים ועיניים.
בהחלט מתכוון להתרחק מהמותג הזה כמו מאש.
אני מאוד מקווה שלא תפסיק כאן, אם אתה יכול ורוצה, תפרסם גם ברשת החברתית, כולל על ה WALL שלהם.
שיגיע לכמה שיותר אוזניים ועיניים.
·איתי הם התעקשו על תוספת של 890 ש"ח למסך MU8000 גדול בחמישה אינצ' ממה שהיה לי.shaharfs כתב:@tsuri
·שהמסך רק התקלקל הציעו לי mu9500 או q8 בתוספת תשלום של כמה אלפים טובים עד שהם הגיעו לסכום של 2500 שח, לא הייתי מעוניין . עכשיו שהם שרטו תמסך למה שאני ישלם עוד כסף בגלל שרועדות להם הידיים או שסתם מזלזלים ברכושו של אחר....
אני מסכים איתך - זה הזוי שתוסיף כסף על דפיקה שהם גרמו לה, אבל כמו שאמרתי, הם התעקשו והשלב הבא היה תביעה שלא רציתי להגיע אליה. אז לקחתי את ההצעה.
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

בדיחה חדשה מבית אלקטרוניקס:
שיחה מנציגה
שלהם: שלום מדברת נעמה בקשר למסך שלך שנשרט
אני: כן מה הוחלט
נציגה: החלטנו להחליף לך תחלק הפגוע, תוך כמה ימים יצרו איתך קשר מסניף חיפה לתאם החלפה
אני: או.קי תודה. ביי
אחרי 5 דקות שיחת טלפון,
נציגה: שלום שחר זו שוב נעמה מאלקטרוניקס פרו, אני הטעתי אותך החלק הוזמן מחול ותוך 3 חודשים הוא יגיע, נתאם איתך מועד להתקנה ברגע שיהיה את החלק.
אני:
חחח
חח אני מאמין שהמסך לא יחזיק מעמד עד לבוא החלק, אבל סבבה שיהיה.בייי
חברה יש לי כנראה עוד הרבה בדיחות אלקטרוניקס לזמן הקרוב, תיקון זה לא עניין של יום יומיים זה חתונה קטולית.....
שיחה מנציגה
נציגה: החלטנו להחליף לך תחלק הפגוע, תוך כמה ימים יצרו איתך קשר מסניף חיפה לתאם החלפה
אחרי 5 דקות שיחת טלפון,
נציגה: שלום שחר זו שוב נעמה מאלקטרוניקס פרו, אני הטעתי אותך החלק הוזמן מחול ותוך 3 חודשים הוא יגיע, נתאם איתך מועד להתקנה ברגע שיהיה את החלק.
אני:
חברה יש לי כנראה עוד הרבה בדיחות אלקטרוניקס לזמן הקרוב, תיקון זה לא עניין של יום יומיים זה חתונה קטולית.....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

3 חודשים ?! למסגרת של מסך?? מה, מישהו עכשיו בסין צריך ממש לייצר לך את המסגרת ספיישל עבורך? איך שלושה חודשים?
התכנון והייצור של מטוס ה- F-35 לקח פחות זמן.
אין כמו לקנות מהיבואן הרשמי. אתה יכול לקנות בשקט תוך ידיעה שיש לך "אבא ואמא" אם יש תקלות. יש מלאי חלפים מקוריים זמינים במעבדות היבואן ככה שגם הטיפול מהיר וגם אתה יכול להיות שקט שלא עובדים עליך עם חלקים משומשים או מחודשים. (נשמע לנו אולי מצחיק, אבל אלו משפטים קלאסיים של אנשי המכירות בשטח).
שם את זה כאן להנאתכם:

התכנון והייצור של מטוס ה- F-35 לקח פחות זמן.
אין כמו לקנות מהיבואן הרשמי. אתה יכול לקנות בשקט תוך ידיעה שיש לך "אבא ואמא" אם יש תקלות. יש מלאי חלפים מקוריים זמינים במעבדות היבואן ככה שגם הטיפול מהיר וגם אתה יכול להיות שקט שלא עובדים עליך עם חלקים משומשים או מחודשים. (נשמע לנו אולי מצחיק, אבל אלו משפטים קלאסיים של אנשי המכירות בשטח).
שם את זה כאן להנאתכם:

- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·הזמנתי עכשיו משקפי VR שהיה להם Banding (כן אני עם המזל שלי)jacko-il כתב:אפורפו אמזון וספק כניסתם הרשמית לארץ -
מה נראה לכם שיקרה? ישווקו כאן מוצרי חשמל ובמקרה של תקלה ישלחו אותם ליצרן בחו"ל? ממש לא נראה לי.....
דיברתי עם אמזון ובלי שאלות שלחו לי חדש וזיכו אותי על המשלוח של המקורי אליהם.
לא דיברתי עם סוני ולא כלום.
כשאתה קונה מאמזון אתה מדבר עם אמזון.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
הדיון הכי טוב בפורום מזה הרבה זמן, תמשיך לעדכן!:Dshaharfs כתב:בדיחה חדשה מבית אלקטרוניקס:
שיחה מנציגה
אחרי 5 דקות שיחת טלפון,
אני:חחח
חח אני מאמין שהמסך לא יחזיק מעמד עד לבוא החלק, אבל סבבה שיהיה.בייי
חברה יש לי כנראה עוד הרבה בדיחות אלקטרוניקס לזמן הקרוב, תיקון זה לא עניין של יום יומיים זה חתונה קטולית........
·
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

@jacko-il
·תראה אני בדרך כלל מאוד מעריך את דעותיך אבל לפי דעתי אתה עכשיו טועה, ולמה?
תראה איזה שרות , קיבל עכשיו סיני טלגרמה מאלקטרוניקס פרו ונאמר לו יש לנו לקוח vip, אנחנו מבקשים ממך מסגרת חדשה למסך שלו, בנוסף תקפיד לסחוב את זה איתך כל הדרך שחס וחלילה לא יפגע. הסיני לקח את העיניין לתשומת ליבו לקח את המסגרת, שם עליה פצפצים, סגר אותה עם קרטון, לקח צידה לדרך רתם את הסוסים ויצא לדרך 3-4 חודשים הוא פה עם מסגרת חדשה.
ותהיה בטוח שאתה קונה סמליין יש לך אבא ואמא, אומנם חורגים וגם לא כל כך רוצים אותך פשוט הם מקבלים עליך קצבה, אבל אבא ואמא.....
כמובן שמישהו צוחק על חשבוני אי שם ממרומי אלקטרוניקס פרו, וכמובן שממרומי סמליין אפילו לא מכירים בי לכן כל מה שנותר לי זה לצחוק.... ולחכות....וכל אחד ואחד שאצליח למנוע ממנו לרכוש סמליין ו/או נותן שרות אלקטרוניקס יהיה הניצחון הקטן שלי......
ההמשך יבוא....
·תראה אני בדרך כלל מאוד מעריך את דעותיך אבל לפי דעתי אתה עכשיו טועה, ולמה?
תראה איזה שרות , קיבל עכשיו סיני טלגרמה מאלקטרוניקס פרו ונאמר לו יש לנו לקוח vip, אנחנו מבקשים ממך מסגרת חדשה למסך שלו, בנוסף תקפיד לסחוב את זה איתך כל הדרך שחס וחלילה לא יפגע. הסיני לקח את העיניין לתשומת ליבו לקח את המסגרת, שם עליה פצפצים, סגר אותה עם קרטון, לקח צידה לדרך רתם את הסוסים ויצא לדרך 3-4 חודשים הוא פה עם מסגרת חדשה.
ותהיה בטוח שאתה קונה סמליין יש לך אבא ואמא, אומנם חורגים וגם לא כל כך רוצים אותך פשוט הם מקבלים עליך קצבה, אבל אבא ואמא.....
כמובן שמישהו צוחק על חשבוני אי שם ממרומי אלקטרוניקס פרו, וכמובן שממרומי סמליין אפילו לא מכירים בי לכן כל מה שנותר לי זה לצחוק.... ולחכות....וכל אחד ואחד שאצליח למנוע ממנו לרכוש סמליין ו/או נותן שרות אלקטרוניקס יהיה הניצחון הקטן שלי......
ההמשך יבוא....
אחרי קריאה של כל ההודעות, אני לא מבין אז למה אנשים מתעקשים על יבואן רשמי במוצרים?
נניח שלא צריך להכליל את כל היבואנים.
האם בסמסונג, רק בTV היבואן הרשמי הוא בדיחה?
אם אני קונה מקרר של סמסונג, יש טעם ליבואן רשמי?
נניח שלא צריך להכליל את כל היבואנים.
האם בסמסונג, רק בTV היבואן הרשמי הוא בדיחה?
אם אני קונה מקרר של סמסונג, יש טעם ליבואן רשמי?