·tzahi כתב:·......
אתה יכול לתת עוד פרטים על הכיול ?
מי עשה את הכיול ?...
חבר פורום ותיק ובעל נסיון רב.

·"כיול טלפוני"yefet1 כתב:לפי מה שהצלחתי להבין מבין השורות מדובר על כיול טלפוני אמנם עם ערכים של מסך אחר אבל זה שנתן את הערכים ידוע כאחד המומחים הגדולים והידועים בארץ ולכן כפי שהוזכר כבר קודם לכן התוצאות בהתאם והתמונה מפילה את הלסת......
·miki775 כתב:·......
הכיול הוא נפרד ועצמאי לכל מקור ומקור
כולל אפילו עידן פלוס![]()
השיפור בולט מאד...

·איך אני קשור לזה? אני לא זה שמדבר שטויות ברשרשור הזה (לא הפעם לפחות)....תשאל אותו...tzahi כתב:·......
@BUGY
·
יש לי ריסיבר שאליו מתחברים כמה מקורות (סטרימר, ps4..) אבל הריסיבר מתחבר כמקור אחד לטלויזיה, אין אפשרות לבצע כיול לכל מוצר שמתחבר לריסיבר בנפרד.
איך מבצעים כיול במצב כזה ?...

·אכן. אנשיםן חושבים שאחרי הכיול המסך יראה טוב יותר. אז לא. הוא יראה נכון יותר. אמיתי יותר אבל רוב האנשים יעדיפו לעלות בצבעים ובקונטרסט.TheCoolest כתב:@tzahi
· כיול לא בהכרח משפר את התמונה. תפנים את זה....
·TheCoolest כתב:@tzahi
·
ושוב, כיול לא בהכרח משפר את התמונה. תפנים את זה....

·אני חושב שזה לא קשור לרסיבר וזה גם די מצמצם את זה לאנשים עם רסיברים...זה צריך להיות חלק מהמסך.Rekcuf כתב:יצרני הרסיברים אולי צריכים לחשוב על מערכת כיול אוטומטית גם לוידאו. בנוסף למקרופון, מספקים אמצעי חישה אופטי כמו מדבקה נצמדת למסך או מצלמה איכותית עם חצובה, ומריצים כיול VUDSSEY שמכייל עוצמות הארה, גממה, קונטרסט, חדות, גאמוט, צבעים ועוד... רסיבר AV אמור להיות רסיבר AV. נכון להיום, זה בעיקר A ומעט מאד V......