אל"מ דיוטי פרי- RC65I polk audio קדמיים ורסיבר harman kardon כל אחד 200$

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shai_007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

@gal-cohen
·

תודה רבה, אני אבדוק אותו.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5195

שליחה

Amir64 כתב:@FastandFurious
כמו כל תכונה אחרת.
מי שהתכונה חשובה לו, שיחפש רסיבר עם התכונה הזו.

אני אישית לא מבין אותה, ובחיים לא השתמשתי בה.
אצלי תמיד הרסיבר עובד, לא משנה מה רואים.
הרבה יותר נוח מלשמוע מהרמקולים של הטלויזיה, גם כששומעים קריין חדשות מדבר.
...
·צודק יש כאלה שלא מבינים איך אפשר בלי ויש כאלה שההפך
אצלי בסטאפ יש htpc וממיר יאס, שהמשפחה רואה במשך היום
אין צורך להפעיל את כל הסט בשביל לצפות בתחרויות של בייבלד או
תוכניות של סמי הכבאי :lol:
אז גם אני לא מבין איך אפשר בלי, אבל כל אחד והשימושים שלו,

אמיר עכשיו אתה יכול להבין מה זה ולמה קשה מאוד בלעדיו
לא חסר סיבות.
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

AUDIO Passthrough במצב standby זה פיצ'ר בעייתי כשמופעל בחיבור מחשב לרסיבר.
המחשב רואה במצב כזה את המסך בתור רכיב האודיו ואם המסך לא תומך בפורמטים מתקדמים המחשב לא רואה את זה (DTS-MA למשל) למרות שהרסיבר תומך.
לדעתי, אופציה לא שימושית - יש רמקולים אז שומעים ברמקולים וזהו. אם הרמקולים שלך לא טובים להאזנה בסתם שידורי טלויזיה, או שהסאונד פחות טוב מהרמקולים של המסך בסטריאו זה ממש מוזר וכנראה לא קנית משהו שמתאים לחדר שלך...

נערך כדי לדבר על הפיצ'ר שאליו התכוונתי...
נערך לאחרונה על ידי freedom_il ב 13/12/2017 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

freedom_il כתב:HDMI Passthrogh זה פיצ'ר בעייתי בחיבור מחשב לרסיבר.
המחשב רואה במצב כזה את המסך בתור רכיב האודיו ואם המסך לא תומך בפורמטים מתקדמים המחשב לא רואה את זה (DTS-MA למשל) למרות שהרסיבר תומך.
לדעתי, אופציה לא שימושית - יש רמקולים אז שומעים ברמקולים וזהו. אם הרמקולים שלך לא טובים להאזנה בסתם שידורי טלויזיה, או שהסאונד פחות טוב מהרמקולים של המסך בסטריאו זה ממש מוזר וכנראה לא קנית משהו שמתאים לחדר שלך...
...
·אין לי שום בעייה עם הפיצ'ר, אתה נכנס עמוק מידי ידידי,
מבחינתי הוא שימושי פלוס פלוס פלוס, כבר ציינתי את המצב,
יש לי setup מובחר ידידי, הרבה אנשים שמביני דבר בתחום, כבר היו אצלי שמעו ונהנו מסאונד איכותי, יש לציין שהשקעתי זמן מחשבה והרבה נסיון
ותהיה לגבי מיקום הרכיבים בחלל,

איך בדיוק אתה מסיק ש- " הרמקולים שלי לא טובים להאזנה בסתם שידורי טלויזייה או שהסאונד פחות טוב מהרמקולים של המסך" :lol:
תגיד לי אתה מסתלבט עלי עכשיו?

עזוב שטויות, בעוד כ שבועיים אני מסיים צבע וכמה תיקונים בסלון, צריך להגיע לי גם מזנון חדש ככה שהרמקולים יהיהו מסודרים בדיוק כפי שצריך, תבוא ותשמע, ואז תן ביקורת אני יותר מאשמח לשמוע את דעתך, אני מאוד רכושני ל setup שלי וקשה לי מאוד לקבל חצי ביקורת ללא בדיקה על רכיבי ה setup הקיים
לגביי המסכים בכלל שהם לא תומכים בפורמטים של הרסיבר, ב- setup שלי כל הרכיבים מעודכנים HDMI 2.0A/B
כמו שצריך, מי שלא מתאם רכיבים לפני קנייה אז לא חסרים בעיות
יש בשפע, בכול אופן אמי מסודר
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

אני בכלל לא מבין מה המגננה על הפיצ'ר החסר הזה?
זה פיצ'ר חובה בכל רסיבר שממתג רכיבי אודיו ווידאו! דגש על רכיבי וידאו.
אנחנו עברנו את שלב הרסיבר האנלוגי שבו היה חובה להדליק את הרסיבר בכדי לשמוע כל רכיב שהוא שהיה מחובר אליו.
ושוב, כשמשפחה גדלה בבית, אז הצורך עוד יותר גדול, כי כאמור לא כולם רוצים וצריכים להשתמש במערכת הקולנוע הביתית.
זה כמו שתקנה ברז עם שתי ידיות, אבל בכל מקרה שניהם מתעלים רק מים קרים.
אז נכון שאחד עשוי להסתדר עם מים קרים בלבד, אבל לפעמים גם מקלחת חמה זה דבר נחוץ. :wink:

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@gal-cohen
·אלוף, בכל מקרה כתבתי את דעתי, זה פיצ'ר נחוץ
שימושי, חלילה אם הייתי רווק לדוגמא, הרבה פחות הייתי משתמש בפיצ'ר
כמו שאתה אומר, כאשר יש משפחה ילדים וכו' הפיצר הזה מציל חיים :)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@FastandFurious
שמע, ראשית לא הסקתי ש"הרמקולים שלך לא טובים להאזנה בסתם שידורי טלויזייה או שהסאונד פחות טוב מהרמקולים של המסך".
שים לב שכתבתי "אם" לפני כל המשפט.
לא כתבתי נכון בפוסט הקודם. אני בכלל התייחסתי ל passthrough של אודיו במצב standby שיכול לגרום לבעיה ולדעתי די מיותר. אל תוציאו דברים מההקשר.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תקשיב דרור, איך אתה בכלל מכניס משפטים כאלה,
כלומר מותר לך מדינה חופשית פורום חופשי

אני אדם מאוד מקצועי בתחום, שמשקיע בדיקות לפני קנייה
בודק תיאומת רכיבים מתייחס לשימושים שלי ולצרכים
משקיע המון כסף על ציוד איכותי, ובסוף בא מישהו וכותב לי "אם הרמקולים שלך....."
עזוב זה לא לעניין אבל אני סולח :D

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@FastandFurious
שמע לא התכוונתי אליך באופן אישי ולא מכיר אותך - כמה השקעת ואיך אתה בוחר את הציוד.
להשתמש באודיו של המסך הזכיר לי מישהו שאני מכיר שקנה סתם רמקולים ורסיבר בלי לבדוק ובסוף בשידורי טלויזיה (שזה הרבה ממה שהוא רואה) הוא משתמש ברמקולים של המסך. אתה מבין? אז בשביל מה לקנות בכלל? חבל על הכסף.
אצלי גם אני וגם הילדים מדליקים את הרסיבר במוד המתאים יחד עם הטלויזיה ופשוט לא משתמשים ברמקולים של המסך בכלל. זה נשמע יותר טוב למרות שהרמקולים שיש לי כרגע הם לא משהו מיוחד (שדרוג כבר הוזמן ובדרך). זו הייתה הכוונה: אם יש רסיבר ורמקולים סבירים, כנראה שעדיף להשתמש בהם.
ה "אם יש לך רמקולים ש..." הייתה פנייה כללית למי שקורא ולא ספציפית אליך. זו גם הבעת דעה. לא שמתי לב בדיוק אחרי איזה פוסט התפרסם מה שכתבתי.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”