אני ממש לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם. קיבל טלוויזיה חדשה שאמורה להיות B7, כתוב שם מכל הכוונים B6, אין לו את הכלים\יכולת לבדוק לבד ובנוסף היה רוצה לשמוע מאחרים האם גם אצלם זה אותו דבר.
שאלה לגיטימית לחלוטין וחלק מהתשובות מאוד לא לגיטימיות וקצת מזלזלות.
חבל.
gkatz כתב:אני ממש לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם. קיבל טלוויזיה חדשה שאמורה להיות B7, כתוב שם מכל הכוונים B6, אין לו את הכלים\יכולת לבדוק לבד ובנוסף היה רוצה לשמוע מאחרים האם גם אצלם זה אותו דבר.
שאלה לגיטימית לחלוטין וחלק מהתשובות מאוד לא לגיטימיות וקצת מזלזלות.
חבל.
...
לא מדוייק. לא כתוב "מכל הכיוונים B6" , אלא רק הטבעה קטנה על הקלקר ששומר על המסך מלהישבר בשינוע.
הקרטון של המסך הוא B7, המדבקה על המסך היא B7, והוא גם קיבל תשובה מאחד החברים כאן כיצד לבדוק בהגדרות בתוך הטלוויזיה שזה B7.
מה עוד חסר?
תקשיבו רבותיי,
עצם זה שאנשים מצדיקים את הבחור הזה או חושבים שדחפו לו b6 במקום b7 זו הזיה ברמה קשה שצריכה טיפול של אנשי מקצוע!!!
אני בספק אם לפורום פה ישנם את הכלים להתמודד עם בעיות כאלה.
עניין הקלקר מעט מוזר.. נכון... די בטוח שיש הסבר מניח את הדעת....
אבל מה שבאמת מוזר הוא רמיזות הקונספירציה שעפות פה באויר.
נכנסים להגדרות המסך ומוודאים את הדגם לאשורו.
אם זה לא מניח את הדעת אז כנראה זה לא הפורום המתאים ....
gyro כתב:תקשיבו רבותיי,
עצם זה שאנשים מצדיקים את הבחור הזה או חושבים שדחפו לו b6 במקום b7 זו הזיה ברמה קשה שצריכה טיפול של אנשי מקצוע!!!
אני בספק אם לפורום פה ישנם את הכלים להתמודד עם בעיות כאלה.
אני פשוט לא מצליח להבין. מישהו שאל שאלה לגיטימית, אתם פה גם בשביל לעזור. מי שלא רוצה לעזור שיבושם לו אבל אין צורך להתרעם על אף אחד.
מה עוזר פה למישהו מלהנמיך מישהו אחר? זה תורם לפורום? זה תורם לקהילה?
נערך לאחרונה על ידי gkatz ב 05/12/2017 12:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין דברים כאלה אין זה רק מוכיח כמה אנחנו מחפשים למצוא בעיות סתם.... יאללה תתחדש, יש לך אחלה B7 בבית, אל תדאג הטלוויזיה שלך לא תדבק במחלת ה"B6ת", דיברתי עם הרופא - זה לא מדבק.
·אולי לא הבנת, לא אני פרסמתי את השרשור ואין לי לא B6 לא B7 וכנראה גם לא B8.
מפריע לי שאנשים מגיבים כמוך, זה הכל.
...
אל תשכח שיש פה טרולים מעת לעת
לעצם העניין -- רוב התגובות הסרקסטיות נאמרו לדעתי בחצי קריצה. שהרי בוא נודה על האמת -- הרמיזה כאילו היבואן מכר לאנשים B6 בתחפושת של B7 נשמעת אפעס קצת הזוייה ... אלא אם קנית את המסך בשוק קח-תן
ניתנו פה כמה עצות פרקטיות לבדיקת הדגם מעבר להטבעה על קלקר וכמה הסברים אפשרים לאנומליית האריזה.
מטבע הדברים יש מביננו כאלו החוששים יותר מאחרים. תפקיד החברים בפורום הוא להסביר ולהציע פתרונות אבל לא לשתף פעולה עם תאוריות לא הגיוניות ...
זו על כל פנים דעתי.