·לי חסר את הPC4000טלHD כתב:......
אז מה חסר?...
חושב להיפתר מהכל ולהתחיל מהתחלה. למכור את הPC12 PLUSשלי ואת הPC12NDS ולשים רק מפלצת אחת במקום.

·avihuli כתב:אני רק אניח את זה פה, מתוך המייל ששלחו על ההשקה:
At SVS, we know how many of our longtime customers will want to experience the 4000 Series subwoofers, so we are thrilled to announce a limited-time program to help as many SVS owners as possible. Nobody gets left behind! If you purchased an SVS subwoofer in the past 3 years and are interested in owning the new 4000 Series, we’ve got you covered. This Trade-in program is a special benefit just for SVS owners that extends for a limited time.
Your current SVS subwoofer must be in like-new condition with the original box and packaging.
If you don’t have the original packaging and/or your subwoofer has some minor cosmetic issues, we can still take care of you. Just contact our support team to discuss the best options.
Trade-in customers pay all freight charges associated with the return and new purchase....

מספיק שתשווה את הנתונים הטכניים .. יש לו את ה sb2000 , שהוא מצוין. מולו ה 4000 חזק יותר ועם דרייבר גדול יותר.gal-cohen כתב:@avihuli
היי אבי
יכול להסביר לי את הרצון לשדרג?
הרי עושה רושם שגם הסט אפ הנוכחי, עשיר בבאס איכותי ועוצמתי, לא?
כלומר, השדרוג הוא בגלל המחלה הארורה, או שזה באמת לצורך שדרוג?
אני שואל ברצינות כמובן.
בעבר, ברכב למשל, הרצון היה להגיע ל SPL גבוה ככל שניתן, אך באודיו ביתי, זה לא קיים הרי.
מנסה להבין מה חסר לכם, כמו ויקטור ששוקל ברצינות עוד אולטרה 16....

·מה שבטוח, לא חסר לי בס, לא דיוק ולא עוצמהgal-cohen כתב:@avihuli
היי אבי
יכול להסביר לי את הרצון לשדרג?
הרי עושה רושם שגם הסט אפ הנוכחי, עשיר בבאס איכותי ועוצמתי, לא?
כלומר, השדרוג הוא בגלל המחלה הארורה, או שזה באמת לצורך שדרוג?
אני שואל ברצינות כמובן.
בעבר, ברכב למשל, הרצון היה להגיע ל SPL גבוה ככל שניתן, אך באודיו ביתי, זה לא קיים הרי.
מנסה להבין מה חסר לכם, כמו ויקטור ששוקל ברצינות עוד אולטרה 16....

הנתונים ברורים לי.mulder כתב:מספיק שתשווה את הנתונים הטכניים .. יש לו את ה sb2000 , שהוא מצוין. מולו ה 4000 חזק יותר ועם דרייבר גדול יותר.358572 כתב:......
...

כי אנחנו לא חושבים בצורה נורמלית כמו שאר האנשים כנראהgal-cohen כתב:
הנתונים ברורים לי.......
מה שלא היה ברור, זה שאם ה SB2000 מצוין, מדוע צריך משהו אחר?
חזק יותר ודרייבר גדול יותר לא עונים על השאלה, לפחות לא כמו שאבי ענה עליה....

·Huber כתב:לי כרגע יש את ה PB-2000, שווה לשדרג ל SV-4000? או שאין הרבה הבדל ולקפוץ ל PB-4000?...

·Huber כתב:לי כרגע יש את ה PB-2000, שווה לשדרג ל SV-4000"? או שאין הרבה הבדל ולקפוץ ל PB-4000?...