זה משהו אחר. לא באתי לסנגר על פותח השרשור, אין לי מושג מה היה שם. החווייה שלי עם המתקינים של ח.י. היתה טובה מאוד. באו 2, התקינו על השידה, פינו את הקרטונים ולא ניסו לדחוף בכוח שום דבר.
התייחסתי לטענות שעלו כאן על ידי אנשים שאין למתקינים מה לעשות עם המסך הישן ולא מחובתם לפנות אותו - וזה פשוט לא נכון, אלא במקרים חריגים (קומה 3 בלי מעלית, לא עובר בדלת וכו').
...
·
גם שלי היתה חיובית וגם של רבים מחברי. אבל אם רוצים לחפש בכוח תמיד אפשר למצוא משהו.
אצלי נשאר גרגר של קלקר על השטיח... בושה המתקינים האלה של ח.י.....
זה משהו אחר. לא באתי לסנגר על פותח השרשור, אין לי מושג מה היה שם. החווייה שלי עם המתקינים של ח.י. היתה טובה מאוד. באו 2, התקינו על השידה, פינו את הקרטונים ולא ניסו לדחוף בכוח שום דבר.
התייחסתי לטענות שעלו כאן על ידי אנשים שאין למתקינים מה לעשות עם המסך הישן ולא מחובתם לפנות אותו - וזה פשוט לא נכון, אלא במקרים חריגים (קומה 3 בלי מעלית, לא עובר בדלת וכו').
...
·
אז היה לך מזל עם המתקינים.
מה הבעיה להוריד את הקרטון למקום שלא יפריע?
מזל שיש גם אנשים טובים ועושים בכיף.
למרות שקיבלו קפה ועוגה בלי לבקש לא הסכימו לבקשתי להוריד את הישן רק שלא יפריע.
למרות החוויה הלא נעימה אני הולך להנות מהמסך.
תראה, סלייד של 5-10% זו החולשה של המסכים האלו.
לא ראיתי אחד שיצא תקין בלי בנדים במיוחד הבנד הימני שהוא כמו פיצ'ר מרוב שהוא נפוץ.
אבל שים לב, המסך משתנה כל הזמן, לפעמים רואים את הבנדים יותר לפעמים פחות, זאת הודות למנגון הפיצוי שמטפל בזה אוטומאטית כל 4 שעות של צפיה (מופעל ברגע שאתה מכבה את המסך)
אם אתה לא רואה את הבנדים בתכנים, עזוב באמת, אין מה לאכול סרטים.
המלך כתב:משהו מוזר כשהתריס ממול פתוח.
באיזור שמשתקף על המסך רואים ממש את הנקודות של הרשת.
בקיצור אין מה לעשות כשרוצים לראות כמו שצריך
אין מצב לחלון פתוח ממול.
...
·
כמו שאמרתי:
יש 2 חסרונות למסך
הראשון החלקת תנועה-זה ברור וממש חבל
השני-השתקפות-באור יום עם חלון מול הטלויזיה-יש בעיה