פרסומות בקולנוע ? לא מרגיז אותכם?
א. צר לי . אתה פשוט לא מבין מה הפסדת.
ב. סדרות הן ״קולנועיות ״ לכל דבר ועניין הן מבחינת סאונד ותמונה .
ג. אתה קורא ספרים? קראת פעם ספרים? אתה מכיר ספר או סיפור
טוב שאפשר לדחוס אותו ב שלושים עמודים ?!
עם סדרה אתה הולך לישון שבועת שלמים וזה בוער בגוף כמו ספר טוב .
מה זה סרט בימינו? גרפיקה של משחק מחשב ורעש באוזניים .
הסרטים היחידים שמדברים אלי הם בדרך כלל סרטים זרים .
הוליווד זה חתיכת דרעק שאין לי דרך יותר טובה להגדיר את זה.
ב. סדרות הן ״קולנועיות ״ לכל דבר ועניין הן מבחינת סאונד ותמונה .
ג. אתה קורא ספרים? קראת פעם ספרים? אתה מכיר ספר או סיפור
טוב שאפשר לדחוס אותו ב שלושים עמודים ?!
עם סדרה אתה הולך לישון שבועת שלמים וזה בוער בגוף כמו ספר טוב .
מה זה סרט בימינו? גרפיקה של משחק מחשב ורעש באוזניים .
הסרטים היחידים שמדברים אלי הם בדרך כלל סרטים זרים .
הוליווד זה חתיכת דרעק שאין לי דרך יותר טובה להגדיר את זה.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7043
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
גם אני לא רואה סדרות כלל
הילדים שלי לעומת זאת לא מפספסים שום סדרה..... לכן זמן המקרן מתחלק 80% סדרות 20% סרטים
הילדים שלי לעומת זאת לא מפספסים שום סדרה..... לכן זמן המקרן מתחלק 80% סדרות 20% סרטים
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
·LiorShap כתב: בילוי לעשירים . במחיר של פופקורן וקולה אני קונה סטייק לשבת ....
אז אתה פראייר
כמו שבתחנת דלק קונים רק דלק (ושום דבר לא מהחנות נוחות)
גם בקולנוע,רוכשים רק כרטיסי קולנוע
וגם זה כבר לא יקר,כי :
1) עם כל חברת אשראי יש בד"כ 1+1,אז יותר כיף ללכת עם מישהו
2) אם עדיין מתעקש לבד תמיד יש הנחות דרך חברי מועדון וכו' שמוזילים את המחיר
אני אומנם אוהב ללכת לקולנוע (ואשתי לא ממש),אבל גם אני לא ממש פוקד את המקום הרבה..אולי פעם בחודשיים ככה כשיש סרטים מעניינים
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
הפרסומות בסינמה סיטי ויס פלאנט הן למשך רבע שעה. חצי שעה זה פרי דימיון של מישהו.
אני רואה המון סרטים, ובאופן קבוע מגיע לקולנוע בשעה בה מתחיל (לכאורה) הסרט. זה נותן לי מספיק זמן לאסוף את הכרטיסים, לקנות פופקורן ולהכנס לסרט. יוצא שאני תמיד נכנס אחרי שהפרסומות הסתיימו, אל תוך ה"בקרוב", שבו אני אוהב לצפות.
אני מוצא שהתלונה של פותח השירשור קנטרנית ומיותרת.
אני רואה המון סרטים, ובאופן קבוע מגיע לקולנוע בשעה בה מתחיל (לכאורה) הסרט. זה נותן לי מספיק זמן לאסוף את הכרטיסים, לקנות פופקורן ולהכנס לסרט. יוצא שאני תמיד נכנס אחרי שהפרסומות הסתיימו, אל תוך ה"בקרוב", שבו אני אוהב לצפות.
אני מוצא שהתלונה של פותח השירשור קנטרנית ומיותרת.
- molvy
- חבר במועדון HT

·nir11 כתב:יוצא שאני תמיד נכנס אחרי שהפרסומות הסתיימו, אל תוך ה"בקרוב", שבו אני אוהב לצפות.
אני מוצא שהתלונה של פותח השירשור קנטרנית ומיותרת....
משמע שגם אותך הפירסומות מעצבנות אבל אתה מצאת "דרך" להתחמק מהן.
אני לעומת זאת, כאשר אני משלם עבור השירות שאני מקבל שאני בא לסרט, לא רוצה ולא מוכן לתמרן את עצמי לפי גחמותיו של בעל הקולנוע כדי לא לראות את הפרסומות, אני רוצה לקבל את מה ששילמתי עליו ולא פחות.
כך שהתלונה ממש לא קנטרנית ומיותרת.... היא נכונה ומציפה תופעה מאוד מעצבנת.
הפירסומות הן הסיבה העיקרית שאני לא הולך לראות סרטים ישראליים (שאותם כמעט בלתי אפשרי להוריד באיכות טובה).
אתה יכול להתרגז ככל שתרצה, או פשוט להזיז את שעת תחילת הסרט ברבע שעה, ולפתור לעצמך את הבעיה. אני עושה את זה מאז שאני רואה סרטים בקומפלקסים. אגב, אם מדברים איתם בטלפון, הם אומרים מפורשות שיש רבע שעה פרסומות, במועד תחיל הסרט.
זה כמו טיסה - מפרסמים לך את מועד ההמראה - השיקול מתי להגיע, הוא שלך.
זה כמו טיסה - מפרסמים לך את מועד ההמראה - השיקול מתי להגיע, הוא שלך.
- molvy
- חבר במועדון HT

·אבל אף אחד לא דוחף לי בכוח לאוזן ולעין פירסומות אם אני מגיע לטיסה מעט מוקדם מידיnir11 כתב:זה כמו טיסה - מפרסמים לך את מועד ההמראה - השיקול מתי להגיע, הוא שלך....
מקסימום החברה מחב"ד מציעים להניח תפילין
אני משתדל לא ללכת בשעות השיא, כך שצפוי שישארו מקומות באולם.
כך אפשר לקנות בקופות במבצעי 1+1 ללא עמלת האתר ולהגיע למחיר של 20 ש"ח לכרטיס.
פופקורן ושתייה אני מביא מהבית. ממליץ על פופקורן למיקרו שופרסל בעלות של בערך 2 ש"ח לשקית של 100 גרם.
פופקורן ושתייה אני מביא מהבית. ממליץ על פופקורן למיקרו שופרסל בעלות של בערך 2 ש"ח לשקית של 100 גרם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·jacko-il כתב:עזבו, חבל על העצבים. כל הקטע הזה של קולנוע בארץ זו חוויה מפוקפקת אחת גדולה.
גם בחינם אני כבר לא מוכן ללכת לדבר הטיפשי הזה.
פעם הקולנוע היה נותן ערך מוסף לצופה ביחס למה שהוא יכול לקבל בבית - מבחינת גודל, איכות התמונה ואיכות הסאונד.
כיום, בארץ, המצב פשוט בדיוק הפוך עם רוב בתי הקולנוע שלא שווים לא את הזמן ולא את העצבים....
תלוי. למשל בקריון יש את אולם 9 (IMAX לשעבר), שם המסך ע נ ק ואיכות הסאונד טובה מאוד, אני בטוח שאין פה שום חבר פורום שיש לו בבית מערכת שמשתווה לחוויה הזו (שוב, מבחינת סאונד וגדול מסך). אז כן, ישנם את כל הצדדים האחרים הפחות חיוביים (ההוא שבועט בך מאחור כל הזמן, אלו שנכנסים מאוחר עם פנס דלוק ומסנוורים את כולם, ההיא שחשוב לה לשלוח הודעה באמצע הסרט ולסנוור את כל מי שלידה, ההם שהחליו לנהל דיון מעמיק על הסרט במהלכו - בקיצור החומר האנושי שבאולם), אבל אני לסרטי אקשן שאני ממש מצפה להם (למשל סירטי מרוול) עדיין אעדיף לצפות בקולנוע (וזאת למרות ישי לי מסך OLED איכותי ומערכת סאונד בעשרות אלפי שקלים).
לפותח הת'רד, מסכים איתך לחלוטין - אין מה לעשות בנידון. וד"א, למיטב נסיוני זה כך ברב המדינות בעולם. בתי הקולנוע הם גוף מסחרי וככזה יעשו הכל בכדי למקסם רווחים, טובת הלקוח היא דבר יחסית שולי ביחס לזה.
·liorp כתב:אני משתדל לא ללכת בשעות השיא, כך שצפוי שישארו מקומות באולם.
פופקורן ושתייה אני מביא מהבית. ממליץ על פופקורן למיקרו שופרסל בעלות של בערך 2 ש"ח לשקית של 100 גרם....
נסה גם ללכת לקולנוע ברגל זה מאוד בריא ותוכל לחסוך 8 שקלים על האוטובוס. למרות שבימי הקיץ זה קצת קשה ומזיעים אבל אתה לא חייב להתקלח כל יום ואז גם תחסוך על המים והסבון.