oled b7 55 כבר לא תקול - רשמים ושאלות

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #21 

dk_1 כתב: ביטלתי את ביקור הטכנאי כי כשבדקתי למחרת הכתם לא היה שם...די הזוי,
בדקתי גם בימים אחרי זה, מכל הזוויות האפשריות והכתם/פס פשוט לא שם.
...
·

מה קורה עם הטלוויזיות האלה , יש כאן עוד אנשים שהתלוננו על תופעות שנעלמו

אולי זה batch דפוק !?

מקווה שלא יחזור......

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #22 

לא, יותר מפעם אחת נאמר שהמסכים האלו משתנים

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

@pessik

אתה לא מעודכן. הבעיה "נעלמת" כי המסך דורש הרצה. לפחות 5-10 שעות עבודה, לא רצופות, בכדי שמנגנון הפיצוי יעשה את העבודה שלו.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #24 

TheCoolest כתב:@pessik

המסך דורש הרצה.
...
·

למה היבואן \ היצרן לא "מריץ" את המסכים ?!

לקוח מקבל מסך עם תופעות ורודות \ צהובות מבוהל כולו שהטלוויזיה שלו דפוקה

כותב פוסטים בפורום במקרה הטוב או שמנסה להפעיל אחריות לאחר תיסכול

לא ברור!

וחוץ מזה נכתב במפורש (לינק) שחלק מהתופעות לא נעלמות גם לאחר "הרצה"

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #25 

@pessik
·
למה שהיבואן יעשה הרצה? אם כבר, אז LG אמורים לעשות את זה. למה זה לא מתבצע (והאם זה באמת לא מתבצע), אני לא יודע.

נכון. נדיר מאד לקבל מסך שהוא מושלם לחלוטין.

shachar187
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #26 

@dk_1
·
1.עד כמה שידוע לי אין אפשרות לשנות את השפה ביוטיוב. אבל אתה כן יכול לבצע חיפוש בעברית דרך הממשק של המערכת הפעלה עצמה וזה נותן תוצאות מיוטיב.
2.מה שאתה רואה זה מה שיש.
3. לא יודע להגיד כי אין ברשותי מסך כזה :(

udisrael159
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

היי DK רציתי לדעת אחי, אם במקרה אתה חווה ריצודים שאתה רואה סרטים באיכות HD?
או שאתה מחבר חיבור USB ישיר, האם יש לך ריצודים ותמונה שמקרטעת לפעמים?בעיקר שיש אקשן בסרט והמון אפקטים?

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #28 

udisrael159 כתב:היי DK רציתי לדעת אחי, אם במקרה אתה חווה ריצודים שאתה רואה סרטים באיכות HD?
או שאתה מחבר חיבור USB ישיר, האם יש לך ריצודים ותמונה שמקרטעת לפעמים?בעיקר שיש אקשן בסרט והמון אפקטים?
...
·אצלי בטלויזיה הזו אין ריצודים, תנסה להעלות סרטון שנבין על מה אתה מדבר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78796
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #29 

יבואו מבחינה חוקית אינו יכול להוציא מוצר ולבצע עליו הרצה. במקרים מסויימים מוצר לו לפתוח את הקופסא אך ורק בכדי להניח בתוכה ספר הדרכה עברי וכבל חשמל. אסור שום דבר אחר אחרת זה נחשב מוצר משומש.

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #30 

אם חברת LG חושבת שהמסך צריך סוג של הרצה בתחילת החיים שלו, למה זה לא כתוב בצורה ברורה בהוראות ההפעלה?
לפני כמה שנים רכשתי מכונת קפה אוטומטית חדשה. כשהוצאתי את המכונה מהאריזה הבחנתי בסימנים קלושים של קפה טחון. המחשבה הראשונה - מכרו לי מכונה משומשת. כשהסתכלתי שוב באריזת הקרטון ראיתי דף מודפס בגדול שבו החברה מבהירה שאם הלקוח מבחין בסימני קפה זה כי המכונה נבדקה במפעל בתהליך הבדיקה הסופית עם פולי קפה ומים.

חברה כמו LG יכולה להבהיר שאיכות המסך נושקת לרמתו הגבוהה רק אחרי שהוא פעל כמה שעות טובות. כמובן, הס מלהזכיר כתמי תאורה, צבע וכו' :)
מוטי

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #31 

@dk_1
העברית/אנגלית בטלוויזיה ממש דורש שיפור משמעותי.
במקום להכנס ליוטיוב ולחפש צריך להכנס לחיפוש של הטלוויזיה ולחפש שם ולבחור בתוצאות מיוטיוב, קצת מגוחך.

אגב טרם מצאתי איך משתמשים באפליקציה כדי להקליד טקסט. אם אתה יודע איך אשמח אם תשתף
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #32 

אם יש לך טלפון חכם, הכי פשוט זה לעשות קאסט מהטלפון למסך.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

אני לא רוצה לעשות קאסט מהטלפון. אני רוצה לעשות חיפוש בטלוויזיה אבל להשתמש במקלדת של הטלפון.
מה שיש היום זה אפשרות לשלוט על העכבר המעצבן הזה בעזרת טאצ' פד כדי לבחור אותיות. למה לא פשוט לשקף מקלדת באפליקציה?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

dk_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #34 

shayze כתב:@dk_1
העברית/אנגלית בטלוויזיה ממש דורש שיפור משמעותי.
במקום להכנס ליוטיוב ולחפש צריך להכנס לחיפוש של הטלוויזיה ולחפש שם ולבחור בתוצאות מיוטיוב, קצת מגוחך.

אגב טרם מצאתי איך משתמשים באפליקציה כדי להקליד טקסט. אם אתה יודע איך אשמח אם תשתף
...
·אתה צריך להתחבר במכשיר נייד לאותה רשת שאליה מחוברת טלוויזיה ואז יופיע אצלך באפלקציית youtube במכשיר הנייד ריבוע של לשדר תוכן ישירות לטלויזיה.
ישנה גם אפשרות נוספת של לסנכרן את הנייד עם הטלוויזיה, אבל עוד לא התעסקתי אם זה עדיין.
נ.ב.
התחלתי לכתוב והופסקתי באמצע, אז יצאה לי בdelay תשובה על אותו קאסט...

באופן כללי, קראתי לפני כן כמה כתבות שהתלהבו שם מהwebos של LG עד עכשיו לא הבנתי למה... אמנם אין לי מדגם גדול להשוואה (לפני כן הייתה לי בבית SONY לפני 10 שנים), יצא לי קצת להתנסות בsmart של סמסונג.
באותו סמסונג לצורך העניין יש כפתור לשינוי שפה בתוך youtube עצמו יש שם גם makotv שלא קיים בLG.
לגבי הwebos עצמו, האפששרויות מסתכמות בעיקר בyoutube ועוד 2-3 אפליקציות ישראליות, הדפדפן די מקרטע ומתקשה לעלות אתרים כמו walla או ynet, אז השאלה איפה כל הטוב הזה (ממשק smartTV הכי טוב)? אם אני מפספס משהו אשמח לשמוע...
ממשק smart היה עבורי פרמטר די שולי בזמן בחירת טלוויזיה, אבל עדיין מסקרן.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

dk_1 כתב:
...
...
·אתה צריך להתחבר במכשיר נייד לאותה רשת שאליה מחוברת טלוויזיה ואז יופיע אצלך באפלקציית youtube במכשיר הנייד ריבוע של לשדר תוכן ישירות לטלויזיה.
ישנה גם אפשרות נוספת של לסנכרן את הנייד עם הטלוויזיה, אבל עוד לא התעסקתי אם זה עדיין.
נ.ב.
התחלתי לכתוב והופסקתי באמצע, אז יצאה לי בdelay תשובה על אותו קאסט...

באופן כללי, קראתי לפני כן כמה כתבות שהתלהבו שם מהwebos של LG עד עכשיו לא הבנתי למה... אמנם אין לי מדגם גדול להשוואה (לפני כן הייתה לי בבית SONY לפני 10 שנים), יצא לי קצת להתנסות בsmart של סמסונג.
באותו סמסונג לצורך העניין יש כפתור לשינוי שפה בתוך youtube עצמו יש שם גם makotv שלא קיים בLG.
לגבי הwebos עצמו, האפששרויות מסתכמות בעיקר בyoutube ועוד 2-3 אפליקציות ישראליות, הדפדפן די מקרטע ומתקשה לעלות אתרים כמו walla או ynet, אז השאלה איפה כל הטוב הזה (ממשק smartTV הכי טוב)? אם אני מפספס משהו אשמח לשמוע...
ממשק smart היה עבורי פרמטר די שולי בזמן בחירת טלוויזיה, אבל עדיין מסקרן.
...
אני לא רוצה לעשות CAST מהטלפון כאמור. הטלפון מחובר בWIFI לאינטרנט ולטלוויזיה ויש לו סוללה מוגבלת ויכולת עיבוד מוגבלת. יש לי כבר אפליקציה בטלוויזיה הזוי בעיני שאני צריך להשתמש ביוטיוב בטלפון רק כדי לבצע חיפוש בעברית

The story of stuff

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #36 

כשאתה עושה קאסט, הטלפון אומר לטלוויזיה לאן ללכת, התוכן לא מוזרם דרך הטלפון. לכן אני לא רואה הרבה הבדל בין מה שאתה מנסה לעשות לקאסטינג.
אני מבין שכל מה שאתה רוצה זה מקלדת על המסך של הנייד ולהקליד על הטלוויזיה, אבל ככל הנראה אין אופציה כזו עדיין.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”