בלעדי לכלכליסט אמזון נערכת לכניסה לפעילות מכירות בישראל
יכול להיות אחלה אם המחירים ישארו קרובים למחירי אמזון ארה"ב ואירופה.
כבר היום, אני מזמין לא מעט מוצרים מאמזון כשהרתיעה מבחינתי מהזמנה, היא מחיר השילוח שעולה לפעמים קרוב לעלות המוצר.
אם יהיה פה מחסן, מאמין שעלויות השילוח יהיו זולות, בטח למי שיש לו מנוי פריים...
אם ינסו לעשות שוב קופה על רוב הישראלים הפריארים שקונים בקניונים ישראלים כל הזמן, אז באמת חבל.
במיוחד אם ילכו על מהלכים אגרסיבים כמו חסימת רוב אופציות השילוח לישראל מאמזון אירופה או העלאה של מחירי השילוח משם...
כבר היום, אני מזמין לא מעט מוצרים מאמזון כשהרתיעה מבחינתי מהזמנה, היא מחיר השילוח שעולה לפעמים קרוב לעלות המוצר.
אם ינסו לעשות שוב קופה על רוב הישראלים הפריארים שקונים בקניונים ישראלים כל הזמן, אז באמת חבל.
במיוחד אם ילכו על מהלכים אגרסיבים כמו חסימת רוב אופציות השילוח לישראל מאמזון אירופה או העלאה של מחירי השילוח משם...
קיים כבר שרשור בנושא הזה כאן.
כדאי אולי לאחד (מנהלים?) בכל מקרה - ממליץ להמשיך עם התגובות בשרשור הראשון :
https://www.htmag.co.il/vt288723.html
כדאי אולי לאחד (מנהלים?) בכל מקרה - ממליץ להמשיך עם התגובות בשרשור הראשון :
https://www.htmag.co.il/vt288723.html
יכול להיות אחלה אם המחירים ישארו קרובים למחירי אמזון ארה"ב ואירופה.
אגב, גם בתרחיש הכי אופטימי בו באמת המחירים יהיו קרובים למחירי אמזון אחרים, קחו בחשבון שהכניסה לשוק לא תהיה קלה.
לדעתי ההתחלה תהיה דומה לכניסה של נטפליקס לישראל, כשהממשק לא היה מגוייר וההיצע היה דל ביחס למדינות אחרות, אבל לאט לאט נטפליקס גיירה את הממשק, הוסיפה תכנים והכי חשוב הוסיפה תרגום למרבית התכנים.
ככה גם פה, בהתחלה בטוח לא תהיה תמיכה באלקסה, בטח לא בשימוש בשפה העברית (בטאבלט שלהם לדוגמא אין בכלל עברית כשפת מערכת), האתר בהתחלה יהיה באנגלית או עברית מגויירת ומצחיקה וחלק מהמחירים יהיו יקרים יחסית.
אבל אמזון היא חברה מעולה וזה ישתפר עם הזמן...
התקווה שלי, שאמזון בניגוד לנטפליקס לא תחסום את השימוש ממדינות אחרות...
אגב, גם בתרחיש הכי אופטימי בו באמת המחירים יהיו קרובים למחירי אמזון אחרים, קחו בחשבון שהכניסה לשוק לא תהיה קלה.
לדעתי ההתחלה תהיה דומה לכניסה של נטפליקס לישראל, כשהממשק לא היה מגוייר וההיצע היה דל ביחס למדינות אחרות, אבל לאט לאט נטפליקס גיירה את הממשק, הוסיפה תכנים והכי חשוב הוסיפה תרגום למרבית התכנים.
ככה גם פה, בהתחלה בטוח לא תהיה תמיכה באלקסה, בטח לא בשימוש בשפה העברית (בטאבלט שלהם לדוגמא אין בכלל עברית כשפת מערכת), האתר בהתחלה יהיה באנגלית או עברית מגויירת ומצחיקה וחלק מהמחירים יהיו יקרים יחסית.
אבל אמזון היא חברה מעולה וזה ישתפר עם הזמן...
התקווה שלי, שאמזון בניגוד לנטפליקס לא תחסום את השימוש ממדינות אחרות...
המחירים לא יכולים להיות אטרקטיבים .
זה לא רק המע״מ , ההוצאות שלהם בארץ על שכירות , דלק כוח אדם , בירוקרטיה והיוקר של ניהול עסק בישראל יעלו את המחירים לרמת המחירים המוכרת והרגילה .
בישראל , במצב הקיים לא יהיה אפשר לעולם להתחרות במחירים של ארה״ב.
זה לא רק המע״מ , ההוצאות שלהם בארץ על שכירות , דלק כוח אדם , בירוקרטיה והיוקר של ניהול עסק בישראל יעלו את המחירים לרמת המחירים המוכרת והרגילה .
בישראל , במצב הקיים לא יהיה אפשר לעולם להתחרות במחירים של ארה״ב.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
·הא כי בארה"ב / אנגליה / גרמניה / ספרד / איטליה / צרפת אין שכירות, דלק וכוח אדם?winnerm כתב:המחירים לא יכולים להיות אטרקטיבים .
בישראל , במצב הקיים לא יהיה אפשר לעולם להתחרות במחירים של ארה״ב....
שחר
בדיוק. בבריטניה יש 20% מע"מ ויוקר מחייה גבוה לא פחות מבארץ ועדיין אמזון שם מאוד מוצלח...spacedude כתב:·הא כי בארה"ב / אנגליה / גרמניה / ספרד / איטליה / צרפת אין שכירות, דלק וכוח אדם?.........
אל תשכח שכרגע אתה קונה באמזון אתה צריך להוסיף עלות משלוח לא זולה, בנוסף להמרה של מטבע ועדיין יוצא זול בהרבה מקרים...
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כבר פורסם פעמיים
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הקרנף כתב:בבריטניה יש 20% מע"מ ויוקר מחייה גבוה לא פחות מבארץ...
הבדיחה הכי טובה ששמעתי בחיי... יוקר מחייה גבוה... אני מזמין אותך לבוא לבריטניה לחיות פה קצת ואז לחשוב שוב על מה שרשמת.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
@liorp
·
ב2012 הפאונד עלה בישראל 6 שח! היום כ4.65 בלבד
במידה ופירשת את הפאונד לשקל של היום אז:
קרי כ5000שח לחודש!
וגם אם זה 3400 שח לאדם! זה המווווווון
תן לי ולאישתי עוד 3400 כל אחד!!
7000 שח בחודש למשפחה!!!
ולפי 5000 זה 10000 שח נוספים לחודש למשפחה,זה בקטנה?
·
ב2012 הפאונד עלה בישראל 6 שח! היום כ4.65 בלבד
במידה ופירשת את הפאונד לשקל של היום אז:
קרי כ5000שח לחודש!
וגם אם זה 3400 שח לאדם! זה המווווווון
תן לי ולאישתי עוד 3400 כל אחד!!
7000 שח בחודש למשפחה!!!
ולפי 5000 זה 10000 שח נוספים לחודש למשפחה,זה בקטנה?
כיף חיים.