טוב זה לא ממש פותר לי את הדילמה. נושא ה"אסכולות" מוכר לי, אני לא שייך לאף אסכולה, אני זורם עם העובדות...
קיויתי לקבל משוב ממישהו שרכש כבל איכותי יותר והחליף את מה שמגיע מ-YES וראה תוצאות בעיניים.
בנוסף נראה לי שמבחינת השמע אפשר להפיק יותר מחמשיית ה-Infinity והרסיבר ימאהה שלי,
לאיזה פורום פה הכי נכון לשלוח שאלה בנושא ה-setup של הנ"ל?
תודה,
BePita
מבקש המלצה לחיבור אודיו/וידאו אופטימלי
בשעה טובה קיבלתי את ה-LCD וחיברתיהו.
DVD רואים סבבה (לקח לי שעה להבין שאין תמיכה ב-1080p אלא רק ב-1080i), אבל החיבור HDMI עובד. הסרט הראשון שבו צפיתי היה "300", הדם כמעט וממש השפריץ על השטיח...
ערוצי טלויזיה של YES רואים אמביולנטי, יענו ערוצי סרטים ובידור מצוין, ערוצי ספורט ומדע בסדר וערוצים ציבוריים זוועה למדי (בהתאמה לתכנים למזלי).
בכל מקרה את הכבל אופטי לאודיו של הממיר לרסיבר טרם הצלחתי לחבר, אני במסע ומתן עם התמיכה הטכנית של YES עדיין.
זהו, זה המצב. תודה על כל העזרה ואשמח לקבל עוד הערות או הצעות לשיפור
BePita
DVD רואים סבבה (לקח לי שעה להבין שאין תמיכה ב-1080p אלא רק ב-1080i), אבל החיבור HDMI עובד. הסרט הראשון שבו צפיתי היה "300", הדם כמעט וממש השפריץ על השטיח...
ערוצי טלויזיה של YES רואים אמביולנטי, יענו ערוצי סרטים ובידור מצוין, ערוצי ספורט ומדע בסדר וערוצים ציבוריים זוועה למדי (בהתאמה לתכנים למזלי).
בכל מקרה את הכבל אופטי לאודיו של הממיר לרסיבר טרם הצלחתי לחבר, אני במסע ומתן עם התמיכה הטכנית של YES עדיין.
זהו, זה המצב. תודה על כל העזרה ואשמח לקבל עוד הערות או הצעות לשיפור
BePita
אדם ניכר בוידאו, באודיו ובכורסתו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
אגב למי שכמוני רכש דגם של פיליפס עם Pixel plus :
היות ובערוצי הספורט למשל רואים את הדמויות (שחקנים) מגורען, ניסיתי לשחק עם ה-setup ולדעתי רואים יותר טוב כאשר ה-pixel plus ב-off דווקא. וה-sharpness על מקסימום.
סתם לידיעה, אם זה מעניין מישהו.
למרות שבקרוב לדעתי כולנו נראה את העולם "מגורען"
BePita
היות ובערוצי הספורט למשל רואים את הדמויות (שחקנים) מגורען, ניסיתי לשחק עם ה-setup ולדעתי רואים יותר טוב כאשר ה-pixel plus ב-off דווקא. וה-sharpness על מקסימום.
סתם לידיעה, אם זה מעניין מישהו.
למרות שבקרוב לדעתי כולנו נראה את העולם "מגורען"
BePita
אדם ניכר בוידאו, באודיו ובכורסתו