הציבור מטומטם - לכן הציבור ישלם
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
שושוב הם מציינים - אין השפעה של התופעה על מכירת המשחקים, ולכן חברים, תחזיקו חזק ותתכוננו לעתיד עגום.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לא מפתיעף כי יש את זה ב GTA האחרון, אבל הנה זה מגיע גם ל Red Dead Redemption 2:
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
נפתחו להם העיניים בגלל כל המשחקי טאבלט האלו עם הבניית טירות והכסף האמיתי.
הם לא מבינים שגיימרים אמיתיים זה לא גרושות משועממות עם אייפד, יש להם קצת שכל.
הם לא מבינים שגיימרים אמיתיים זה לא גרושות משועממות עם אייפד, יש להם קצת שכל.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
הם ממש לא טיפשים, הם עסקים שממקסמים רווחים, כמו כולם.
והסיבה היחידה (היחידה!) שבגללה שכמעט כל התעשייה עוברת למודל של GAS (שזה Game As Service) עם כל המיקרו-עסקאות וכל הקופסאות הימורים וזה היא שזה מכניס להם המון כסף. המון.
למעשה לפי נתונים עדכניים נראה שמיקרו-עסקאות ומכירות בתוך המשחק מכניסות לחברות הללו יותר כסף מאשר מכירות המשחקים עצמם. חוזר שוב, השטויות שמוכרים לגיימרים בתוך המשחקים מכניסות יותר כסף לקופה שלהם מאשר מכירת המשחק עצמו.
לכן, אנחנו מצביעים עם הרגליים והארנק אבל אנחנו במיעוט. במיעוט מוחץ.
בוכים בוכים בוכים וקונים קונים קונים. You can bet your a** it's gonna stay.
והסיבה היחידה (היחידה!) שבגללה שכמעט כל התעשייה עוברת למודל של GAS (שזה Game As Service) עם כל המיקרו-עסקאות וכל הקופסאות הימורים וזה היא שזה מכניס להם המון כסף. המון.
למעשה לפי נתונים עדכניים נראה שמיקרו-עסקאות ומכירות בתוך המשחק מכניסות לחברות הללו יותר כסף מאשר מכירות המשחקים עצמם. חוזר שוב, השטויות שמוכרים לגיימרים בתוך המשחקים מכניסות יותר כסף לקופה שלהם מאשר מכירת המשחק עצמו.
לכן, אנחנו מצביעים עם הרגליים והארנק אבל אנחנו במיעוט. במיעוט מוחץ.
בוכים בוכים בוכים וקונים קונים קונים. You can bet your a** it's gonna stay.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
יש מיקרו רכישות - ויש הרחבות.
הרחבות, אני תומך בחלקן, למשל ההרחבה הנהדרת של האופנועים למשחק DRIVECLUB, וכן, אפילו רכשתי את ה SEASON PASS שלהם, במבצע,
כי הוא נתן המון מירוצים חדשים ועוד הרבה רכבים.
היתה תמורה מלאה למשחק.
המיקרו-רכישות לעומת זאת, אני בכלל לא מצליח להבין את הקונספט במשחק עצמו, כשלא מדובר במשחק שמצריך לשדרג דמות.
כל ההתעסקות הזו עם קלפים, כרטיסים, תיבות עם LOOT, אני לא מתחבר לזה, לא מבין את זה, וגם לא רוצה את זה במשחק.
כשראיתי את הכרטיסים בקול אוף דיוטי ובבאטלפילד, זה פשוט קרע אותי מצחוק, אני בחיים לא ארכוש את הדרעק הזה.
אני יכול להתחבר לרכישות כשיש להן קשר טוב עם המשחק, באופן אירוני, המשחק שאדו אוף מורדור, לפחות יש היגיון, כי אתה משדרג את הדמות ואת הצבא שלך, לא שאני אישית מתחבר אליו, אבל אני כן יכול להתחבר ולהזדהות עם הקונספט.
הרחבות, אני תומך בחלקן, למשל ההרחבה הנהדרת של האופנועים למשחק DRIVECLUB, וכן, אפילו רכשתי את ה SEASON PASS שלהם, במבצע,
כי הוא נתן המון מירוצים חדשים ועוד הרבה רכבים.
היתה תמורה מלאה למשחק.
המיקרו-רכישות לעומת זאת, אני בכלל לא מצליח להבין את הקונספט במשחק עצמו, כשלא מדובר במשחק שמצריך לשדרג דמות.
כל ההתעסקות הזו עם קלפים, כרטיסים, תיבות עם LOOT, אני לא מתחבר לזה, לא מבין את זה, וגם לא רוצה את זה במשחק.
כשראיתי את הכרטיסים בקול אוף דיוטי ובבאטלפילד, זה פשוט קרע אותי מצחוק, אני בחיים לא ארכוש את הדרעק הזה.
אני יכול להתחבר לרכישות כשיש להן קשר טוב עם המשחק, באופן אירוני, המשחק שאדו אוף מורדור, לפחות יש היגיון, כי אתה משדרג את הדמות ואת הצבא שלך, לא שאני אישית מתחבר אליו, אבל אני כן יכול להתחבר ולהזדהות עם הקונספט.
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
הבעיה היא שבמקום לתת לך לעשות את זה בצורה נורמלית דרך המשחק מכריחים אותך לשלם עוד. DAY ONE DLC זה עוד אחד מהבזיונות הגדולים.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

@ag43
זה בכלל אצלי מחוק מהלקסיקון - לא מתקרב למשחקים כאלו, לראייה, סדרת באטלפילד האהובה עלי, לא רכשתי את האחרון רק בגלל זה.
ועד שהוא לא ייצא בכמה עשרות שקלים כולל כל ההרחבות, אני לא ארכוש אותו.
האמת, אני גם לא מרגיש שההפסד כולו שלי, אני רק מרוויח מזה ורוכש משחקים אחרים, כאלו שלא גונבים אותי כמו EA.
זה בכלל אצלי מחוק מהלקסיקון - לא מתקרב למשחקים כאלו, לראייה, סדרת באטלפילד האהובה עלי, לא רכשתי את האחרון רק בגלל זה.
ועד שהוא לא ייצא בכמה עשרות שקלים כולל כל ההרחבות, אני לא ארכוש אותו.
האמת, אני גם לא מרגיש שההפסד כולו שלי, אני רק מרוויח מזה ורוכש משחקים אחרים, כאלו שלא גונבים אותי כמו EA.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

גל, אני לגמרי איתך.
אני לא אנטי רכישות אקסטרא. אבל שיהיה תכן ובטוב טעם. בלי התחושה הזו שעושקים אותך ושמסתירים ממך תכן שהיה אמור להיות שם מראש או שמכניסים מערכת למשחק שהופכת אותו לגמרי ל PAY-TO-WIN כמו ב Star Wars האחרון ודומים אחרים..
אני לא אנטי רכישות אקסטרא. אבל שיהיה תכן ובטוב טעם. בלי התחושה הזו שעושקים אותך ושמסתירים ממך תכן שהיה אמור להיות שם מראש או שמכניסים מערכת למשחק שהופכת אותו לגמרי ל PAY-TO-WIN כמו ב Star Wars האחרון ודומים אחרים..
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הפיאסקו סביב מערכת ה- PAY-TO-WIN במשחק SW BATTLE FRONT לא הסתיימה.
למי שעוקב, המשחק קיבל בעיקר ביקורות שליליות, במיוחד ממבקרים עצמאים (אך גם באתרים גדולים ומוכרים) בעיקר (אך לא רק) בגלל מערכת ה- PAY-TO-WIN הכל כך בוטה ולא כיפית ש- EA הכניסה למשחק (או יותר נכון - ביססה עליה את המשחק כולו).
נראה כאילו שלא תמיד הציבור כל כך מטומטם ולא תמיד כנראה הוא משלם. EA ניסתה לפני מספר ימים למזער נזקים ושינה מעט את המנגנון של המשחק כך שיעלה לשחק משמעותית פחות כדי לפתוח דמויות מיוחדות שהיו נעולות. כל המערכת של המשחק מוטה לטובת מי שמוכן לזרוק על המשחק כסף ולא לטובת מי שבאמת טוב ומשקיע במשחק את הזמן והיכולת שלו.
אחת התגובות של EA ב- REDDIT היא, נכון להיום, התגובה הכי שנואה (DOWN VOTED) בהיסטוריה של REDDIT. נראה שהמשחק לא מכר טוב כפי ש- EA ציפתה ושלא מעט לקוחות ביטלו את הזמנת המשחק ודרשו זיכוי. שעות בודדות לפני השקת המשחק EA הודיעה כי היא "קלטה את המסר" ושהיא מבטלת לחלוטין בשלב הזה את ה- Micro-Transactions שיש במשחק. חשוב להדגיש כי היא הודיעה שהיא מתכוונת להחזיר את המערכת בעתיד רק לאחר שהם ימצאו את האיזון הנכון עבור המשחק.
במקביל לכל זה, וכתוצאה ישירה לכל, שפיאסקו הזה מניית EA צללה בכ- 7% בימים האחרונים, נכון לכתיבת שורות אלו.
https://www.cnbc.com/2017/11/17/wall-st ... -game.html
למי שעוקב, המשחק קיבל בעיקר ביקורות שליליות, במיוחד ממבקרים עצמאים (אך גם באתרים גדולים ומוכרים) בעיקר (אך לא רק) בגלל מערכת ה- PAY-TO-WIN הכל כך בוטה ולא כיפית ש- EA הכניסה למשחק (או יותר נכון - ביססה עליה את המשחק כולו).
נראה כאילו שלא תמיד הציבור כל כך מטומטם ולא תמיד כנראה הוא משלם. EA ניסתה לפני מספר ימים למזער נזקים ושינה מעט את המנגנון של המשחק כך שיעלה לשחק משמעותית פחות כדי לפתוח דמויות מיוחדות שהיו נעולות. כל המערכת של המשחק מוטה לטובת מי שמוכן לזרוק על המשחק כסף ולא לטובת מי שבאמת טוב ומשקיע במשחק את הזמן והיכולת שלו.
אחת התגובות של EA ב- REDDIT היא, נכון להיום, התגובה הכי שנואה (DOWN VOTED) בהיסטוריה של REDDIT. נראה שהמשחק לא מכר טוב כפי ש- EA ציפתה ושלא מעט לקוחות ביטלו את הזמנת המשחק ודרשו זיכוי. שעות בודדות לפני השקת המשחק EA הודיעה כי היא "קלטה את המסר" ושהיא מבטלת לחלוטין בשלב הזה את ה- Micro-Transactions שיש במשחק. חשוב להדגיש כי היא הודיעה שהיא מתכוונת להחזיר את המערכת בעתיד רק לאחר שהם ימצאו את האיזון הנכון עבור המשחק.
במקביל לכל זה, וכתוצאה ישירה לכל, שפיאסקו הזה מניית EA צללה בכ- 7% בימים האחרונים, נכון לכתיבת שורות אלו.
https://www.cnbc.com/2017/11/17/wall-st ... -game.html
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

@jacko-il
גם אני עוקב, ושמח מאוד לראות שהמניה ירדה, טוב מאוד!!!
אמנם זו טיפה בים, אבל זה כיוון טוב.
גם אני עוקב, ושמח מאוד לראות שהמניה ירדה, טוב מאוד!!!
אמנם זו טיפה בים, אבל זה כיוון טוב.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@gal-cohen
·
הרגע הזה ש- EA פשוט לגמרי מקבלת בראש.
ייתכן מאד ששיטת ה- LOOT BOXES (או כל מה שקשור לרכישות + מזל/אקראי מבלי שתדע מה אתה קונה בדיוק) יוצאו מהחוק.
·
הרגע הזה ש- EA פשוט לגמרי מקבלת בראש.
ייתכן מאד ששיטת ה- LOOT BOXES (או כל מה שקשור לרכישות + מזל/אקראי מבלי שתדע מה אתה קונה בדיוק) יוצאו מהחוק.
- mdno
-
- טרול

- תגובות: 24
לא לא מטומטם
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

EA ממשיכה לאבד כסף (והרבה) בשבועות האחרונים בהמשך להשקת המשחק SW:BF II
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

MUSIC TO MY EARS
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

זמני. הם יבצעו קצת בקרת נזקים וזה יחזור. מובטח.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

Activision Blizzard הרוויחה 4 מיליארד(!!!) ב 2017 ממיקרוטראנסאקטיון (יותר מחצי מהרווחים שלהם!). מה שאומר שהחולי הרע הזה ימשיך לככב ובחוזקה בעתיד. עצוב להיות גיימר בימינו:
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

יש לי מכר שטוען שלא רק שמשחקי שחקן יחיד לא הולכים ונעלמים אלא שבשנים האחרונות יש אפילו פריחה בתחום הזה ושיש רק 3 חברות גדולות שמתרכזות בעיקר במשחקי מולטיפלייר (Activision, Epic, EA). מה דעתכם?