הפצות 4K - מה הן הקבוצות המוכרות?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

BUGY כתב:@Batnun
·אכן, סרטים מ2015 :?
יש לי את כל מה שיצע על 4K, אמיתי. זה לא הרבה. כי אין הרבה. לא פרצו את ההגנה והמעקף המדובר כבר לא מניב תוצאות על בסיס יומי, אלה פעם ב...תאמינו לי, ברגע שפורצים את ההגנה הכל ילך מהר יותר, הכנסת הטכנולוגיה חדשה הזאת לוקחת הרבה מאוד זמן מול מה שראינו בשנים קודמות רק בגלל ההגנה של בלורי. אנשים לא ממהרים לקנות טכנולוגיה חדשה שאין לה שימוש, כשהתוכן מאוד דל.
...
·

לדעתי דווקא כן פרצו את ההגנה:
https://torrentfreak.com/new-deuhd-tool ... cs-171002/

Batnun

.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

Batnun כתב:
...
...
·

זה מסודר לפי תאריך השחרורים, ב-2015 לא הייתה פריצה ל-UHD. כמו כן מוציאים עכשיו ב-UHD גם סרטים ישנים - יש ברשימה גם סרט משנת 1957, ואני די בטוח שלא היה אז UHD...

Batnun

.
...
·
למה לא?
סרט פילים איכותי אפשר לסרוק בלי בעיה ל4K. יש כולה כמה עשרות סרטים בודדים...שנמצאים שם כבר חצי שנה...אין שום דבר חדש.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Batnun כתב:
...
...
·

לדעתי דווקא כן פרצו את ההגנה:
https://torrentfreak.com/new-deuhd-tool ... cs-171002/

Batnun

.
...
·

לפחות תקרא מה כתוב בקישורים שאתה נותן...

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·

לפחות תקרא מה כתוב בקישורים שאתה נותן...
...
·

הנה הרשימה מאתר הייצרן, עם תאריכי הוספה לתוכנה:
https://www.deuhd.ru/4k_uhd_info.html

יש לך דוגמאות לסרטים שיצאו בגירסת UHD ולא נפרצו?

Batnun

.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·

. יש כולה כמה עשרות סרטים בודדים...שנמצאים שם כבר חצי שנה...אין שום דבר חדש.
...
·

אני מבין את הספקנות שלך...אבל כנראה פיספסתה את המפץ שקרה לפני שלושה חודשים בתחום הזה ומה שעשה ה-DEUHD (i)
ההגנה לא נפרצה.....אבל כמות ה"חולשות" שמוצאים,נותן לנו ספריה לא קטנה,שכרגע מעל 130 כותרים !!!!!
רק שבוע שעבר התאסף 23 כותרים,ופעם המי יודעה מוסיף את הקישור למה יש "העתק"
...

וכן כולל לא מעט כותרים של 2017,מוזמן לעבור על הרשימה 8)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Batnun כתב:
...
...
·

הנה הרשימה מאתר הייצרן, עם תאריכי הוספה לתוכנה:
https://www.deuhd.ru/4k_uhd_info.html

יש לך דוגמאות לסרטים שיצאו בגירסת UHD ולא נפרצו?

Batnun

.
...
·

אתה עונה לי בשאלה...תקרא מה כתוב שם. הם אומרים שזאת לא פירצה אלה מעקף שעובד על חלק מהתכנים ובצורה מאוד ספציפית. הם עובדים על כל סרט, אחד אחד. שים לב, זה גם לוקח הרבה מאוד זמן. יש גם מגבלות על חומרה מהצד של הפורצים. אנחנו פה מדברים על דקויות קטנות וצריך לדייק. לומר שפרצו את ה-AACS2 רק עם יש לך הוכחות לזה.

אתה רציני לגבי הרשימה?
איפה כל הסרטים הטובים?
Interstellar
The Dark Knight Trilogy
Inception

חסר שם עשרות...

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ocsi כתב:
...
...

וכן כולל לא מעט כותרים של 2017,מוזמן לעבור על הרשימה 8)
...
·

לא פספסתי כלום. פשוט כולם פה אומרים שחור על גבי לבן שהגנת ה-AACS2 נפרצה. וזה פשוט לא נכון.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ובכל שרשור אני חוזר ומסביר ,ועוד כמה פה,שממש לאאאאא...אין פריצה ל-AACS2 וגם לא ניראה לי שיהיה,אבל ללא ספק DEUHD מצא וואחד "חור" שמאפשר לעשות העתק 1:1 לכותרי UHD מסויימים וממשיכים לחפש ומוצאים באחרים .
עכשיו בקשר לסרטים שאתה משתוקק להם....הזמן יגיד,יש מצב שיהיה העתק ויש מצב שלא,אבל ללא ספק נכון לעכשיו ובקצב שיחרור שלהם,המצב לא רע בכלל,ולכל בעלי מסכים איכותיים עם HDR יש לנו חווית צפייה מרשימה בבית,שרק חלמנו על זה לפני זמן קצר.

ודרך אגב אני אישית גם "רוכש" את העותקי REMUX בלוריי של KRALIMARKO/FRAMESTOR,גם איכותיים ביותר...אבל HDR ללא ספק תוספת מבורכת אם יש אופציה.
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 08/12/2017 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·

אתה עונה לי בשאלה...תקרא מה כתוב שם. הם אומרים שזאת לא פירצה אלה מעקף שעובד על חלק מהתכנים ובצורה מאוד ספציפית. הם עובדים על כל סרט, אחד אחד. שים לב, זה גם לוקח הרבה מאוד זמן. יש גם מגבלות על חומרה מהצד של הפורצים. אנחנו פה מדברים על דקויות קטנות וצריך לדייק. לומר שפרצו את ה-AACS2 רק עם יש לך הוכחות לזה.

אתה רציני לגבי הרשימה?
איפה כל הסרטים הטובים?
Interstellar
The Dark Knight Trilogy
Inception

חסר שם עשרות...
...
·

זו שאלה מאוד פשוטה - יש לך דוגמאות לסרטים שכבר יצאו בגירסת UHD ולא נפרצו? פשוט קשה לפרוץ סרט שעוד לא יצא...

Interstellar - עוד לא יצא, יוצא עוד שבועיים:
http://www.blu-ray.com/movies/Interstel ... ay/187908/

The Dark Knight Trilogy - עוד לא יצא, יוצא עוד שבועיים:
http://www.blu-ray.com/movies/The-Dark- ... ay/191635/

Inception - עוד לא יצא, יוצא עוד שבועיים:
http://www.blu-ray.com/movies/Inception ... ay/187699/

Batnun

.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Batnun כתב:
...
...
·

זו שאלה מאוד פשוטה - יש לך דוגמאות לסרטים שכבר יצאו בגירסת UHD ולא נפרצו? פשוט קשה לפרוץ סרט שעוד לא יצא...

Interstellar - עוד לא יצא, יוצא עוד שבועיים:
http://www.blu-ray.com/movies/Interstel ... ay/187908/

The Dark Knight Trilogy - עוד לא יצא, יוצא עוד שבועיים:
http://www.blu-ray.com/movies/The-Dark- ... ay/191635/

Inception - עוד לא יצא, יוצא עוד שבועיים:
http://www.blu-ray.com/movies/Inception ... ay/187699/

Batnun

.
...
·

פיזדיץ, טעות שלי. משום מה הנחתי שסרט מ2004 כבר אמור להיות מופץ. אז הבעיה יותר עמוקה ממה שחשבתי. לשאלה שלך, כן, יש המון...יש כבר כ250 סרטים ולהם יש רק כ100. ושים לב, לא כל ה100 באיכות טובה ברשת.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ocsi כתב:ובכל שרשור אני חוזר ומסביר ,ועוד כמה פה,שממש לאאאאא...אין פריצה ל-AACS2
...
·

זאת כל הבעיה שלי...

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·

פיזדיץ, טעות שלי. משום מה הנחתי שסרט מ2004 כבר אמור להיות מופץ. אז הבעיה יותר עמוקה ממה שחשבתי. לשאלה שלך, כן, יש המון...יש כבר כ250 סרטים ולהם יש רק כ100. ושים לב, לא כל ה100 באיכות טובה ברשת.
...
·

שים לב שרשימת הסרטים לא מעודכנת - לפי החברה הם כבר פיצחו את ההצפנה של 162 סרטים מאז תחילת אוקטובר, מהם כ-40 רק בשבועיים האחרונים, אז נראה שלא יקח להם הרבה זמן להגיע ל-250. ברגע שההצפנה מפוצחת, זה כבר תלוי בקבוצה ובאיכות השחרור...

Batnun

.

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422

שליחה

גם אני שמתי לב שכמות ההפצות עלתה בצורה משמעותית, בערך 3-4 חדשות כל יום, עדיין מחכה להארי פוטר שיצא לא מזמן ב UHD.. |:

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

הורדתי את Passengers (2016) ונתקלתי בהגנת סינביה אחרי 20 דק כנראה שהתוכנה שלהם לא יודעת להתמודד עם ההגנה הזו
כנ"ל
Billy Lynn's Long Halftime Walk

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

zaviv כתב:הורדתי את Passengers (2016) ונתקלתי בהגנת סינביה אחרי 20 דק כנראה שהתוכנה שלהם לא יודעת להתמודד עם ההגנה הזו
כנ"ל
Billy Lynn's Long Halftime Walk
...
·

כרגיל יש סלט במה שאנשים מורידים....לא מפתיע :idea:
יש 2 גרסאות שהם תקינות:
LEGION-מלא
FRAMESTOR-רמוקס
ויש מלא NUKED !!
אז לא יודעה מאיפה אתה זורק את הטענות האלו,אבל כניראה אתה לא "שוחה" בעולם של הסצינה.
אותו סיפור היה גם עם 3D.....אנשים הורידו SBS של 4-10GB והיו מתלוננים בלי סוף :lol: תסביר להם עכשיו מה זה 3D MVC. (ברור שגם האולפנים לא מיצאו את היכולות של הטכנולוגיה,וכן החוסר נוחות של משקפיים...הרג את התחום)
בקיצור תמיד יהיו תלונות,מנגד עולם הסצנה ממש עובד לפי ספרים,דרישות ומהר מקבלים NUKED,ומגיע PROPER.....אבל רובם כנראה לא יבינו 8)

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

ocsi כתב:
...
...
·

יש 2 גרסאות שהם תקינות:
LEGION-מלא
FRAMESTOR-רמוקס
ויש מלא NUKED !!
אז לא יודעה מאיפה אתה זורק את הטענות האלו,אבל כניראה אתה לא "שוחה" בעולם של הסצינה.
אותו סיפור היה גם עם 3D.....אנשים הורידו SBS של 4-10GB והיו מתלוננים בלי סוף :lol: תסביר להם עכשיו מה זה 3D MVC. (ברור שגם האולפנים לא מיצאו את היכולות של הטכנולוגיה,וכן החוסר נוחות של משקפיים...הרג את התחום)
בקיצור תמיד יהיו תלונות,מנגד עולם הסצנה ממש עובד לפי ספרים,דרישות ומהר מקבלים NUKED,ומגיע PROPER.....אבל רובם כנראה לא יבינו 8)
...

תגיד אתה מחובר לשירשור אני מדבר איתך על הורדת סרטי 4K מאתרים שיש צורך בהזמנות (ראה צילום באחד הדפים הקודמים) אני לא מוריד ריפים וכל מיני גרסאות 1:1 מבין אני מזרים בנגן אופו 203 4K מלא כולל תפריטים במה אתה השחיין משתמש·

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

zaviv כתב:
...
...

תגיד אתה מחובר לשירשור אני מדבר איתך על הורדת סרטי 4K מאתרים שיש צורך בהזמנות (ראה צילום באחד הדפים הקודמים) אני לא מוריד ריפים וכל מיני גרסאות 1:1 מבין אני מזרים בנגן אופו 203 4K מלא כולל תפריטים במה אתה השחיין משתמש·
...
·

ממש לא מחובר לשרשור OPPO שלך כי ממש לא מעיניין אותי :חושב: .אז תפתח תלונה מול אופו או מי שיצר את התוכנה שמאפשר לך לנגן קובץ ISO מלא,שלא מתמודדים עם סינביה :!:
הרמוקס עובד נהדר....או שסתם הרגשתה צורך להתפרץ לעוד שירשור כדי להזכיר לנו שיש לך OPPO ?
יופי לך.....

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ocsi כתב:
...
...
·

יש 2 גרסאות שהם תקינות:
LEGION-מלא
FRAMESTOR-רמוקס
ויש מלא NUKED !!
...
·אכן. מסכים איתך. זה בטח יהיה גם עכשיו בהתחלה עם ה4K וHDR...

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ocsi כתב:
...
...
·

יש 2 גרסאות שהם תקינות:
LEGION-מלא
FRAMESTOR-רמוקס
ויש מלא NUKED !!
...
·

באתר החביב עלי ישנן שתי גירסאות:

Passengers 2016 2160p UHD Blu-ray HEVC Atmos 7.1-TERMiNAL - 54.64GB
Passengers 2016 2160p UHD Blu-ray Remux HEVC Atmos - KRaLiMaRKo - 47.63GB

אני אישית מעדיף תמיד את גירסאות הרמוקס של KRaLiMaRKo...

Batnun

.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

מה לגבי FGT? מצאתי המונים REMUX שלהם, אני מניח שהם קבוצה מוכרת?

חזור אל “סרטים וטלויזיה”