במרחק צפייה של 4.4 מ' אני חושב שבכלל אין התלבטות וצריך ללכת על מסך ה-75" הגדול ביותר שמאפשר התקציב.
בטח כאשר הצפייה ב-SD תרד משמעותית כתוצאה ממעבר ערוצי הברודקאסט ל-HD.
אם יש 85 בתקציב הייתי גם שוקל אותה (וזה אחד שיש לו 65B6 רק בגלל שמרחק הצפייה הוא 3.5 מ' וגם ככה אני מתבאס לצפות בתכני 21:9).
Samsung 65 Q8F
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
-
Bernardoko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
·idan309 כתב:במרחק צפייה של 4.4 מ' אני חושב שבכלל אין התלבטות וצריך ללכת על מסך ה-75" הגדול ביותר שמאפשר התקציב.
בטח כאשר הצפייה ב-SD תרד משמעותית כתוצאה ממעבר ערוצי הברודקאסט ל-HD.
אם יש 85 בתקציב הייתי גם שוקל אותה (וזה אחד שיש לו 65B6 רק בגלל שמרחק הצפייה הוא 3.5 מ' וגם ככה אני מתבאס לצפות בתכני 21:9)....
אחד ה"בעיות" שלי בצפייה במסכים 75 היא רוחב השדה, היום יש לי 50 של סמסונג ונראה לי שמעבר ל-75 אני לא אספיק לקראו את כל הכתוביות
- NetG9
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
·Bernardoko כתב:·......
אחד ה"בעיות" שלי בצפייה במסכים 75 היא רוחב השדה, היום יש לי 50 של סמסונג ונראה לי שמעבר ל-75 אני לא אספיק לקראו את כל הכתוביות...
עוד טעות טיפוסית.
אתה יודע לפני לא הרבה שנים למרחק שלך צפינו עם מסכי CRT בגודל 21 אינץ' והיה לנו סבבה ואם מישהו היה אומר לך אז שיהיה לך יום אחד 50 אינץ' בטח היית צוחק ואומר "נראה לך?? מה זה אולם קולנוע??"
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
Bernardoko
אני צפיתי עד לפני שנה וחצי במסך בפורמט 16:9 בגודשל של 120" ממרחק של 5 מ' ואכן הרגשתי שהוא קצת גדול בגלל גובה התמונה ולא רוחבה.
אני גם מכיר כאלה שיושובים מול תמונה גדולה יותר ממרחק דומה.
אני בקרוב מתכוון לשבת במרחק של 3.8 מ' ממסך 21:9 של 125" ואני בטוח שלא ארגיש שום בעיה ואם היתה לי אפשרות במחיר כלכלי סביר, הייתי מגדיל את התמונה.
אני אהיה בהלם מוחלט אם תהיה לך את הבעיה שאתה מאתר במסך של 75" ואפילו של 90".
אני צפיתי עד לפני שנה וחצי במסך בפורמט 16:9 בגודשל של 120" ממרחק של 5 מ' ואכן הרגשתי שהוא קצת גדול בגלל גובה התמונה ולא רוחבה.
אני גם מכיר כאלה שיושובים מול תמונה גדולה יותר ממרחק דומה.
אני בקרוב מתכוון לשבת במרחק של 3.8 מ' ממסך 21:9 של 125" ואני בטוח שלא ארגיש שום בעיה ואם היתה לי אפשרות במחיר כלכלי סביר, הייתי מגדיל את התמונה.
אני אהיה בהלם מוחלט אם תהיה לך את הבעיה שאתה מאתר במסך של 75" ואפילו של 90".
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- שם מלא: daniel cohen
@idan309
·לפני שבוע לקחו לתיקון פעם שניה, את הטלוויזיה 65 אינטץ סמסונג, נתנו לי טלוויזיה חליפית 51 אינטץ. קשה לי מאוד לצפות בטלוויזיה 51 אינטץ לאחר שהתרגלתי ל-65. הכל נראה קטן, בכלל הרגשה מוזרה לאחר שאני רגיל ל-65. עברתי בחנויות אלקטרוניקה, ה-75 אינטץ מהפנטת אותי !! זה הגודל שאני יקנה בעתיד ! בכלל נראה לי שבעוד מספר שנים קצר עם טכנולוגיה 4K ה-75 אינטץ יהיה הבסיס. לדעתי מ- 80 ועד - 110 אינטץ יהיה הגודל המקובל לטלוויזיה בסלון. והמסכים ילכו ויגדלו וגם יוזלו.
·לפני שבוע לקחו לתיקון פעם שניה, את הטלוויזיה 65 אינטץ סמסונג, נתנו לי טלוויזיה חליפית 51 אינטץ. קשה לי מאוד לצפות בטלוויזיה 51 אינטץ לאחר שהתרגלתי ל-65. הכל נראה קטן, בכלל הרגשה מוזרה לאחר שאני רגיל ל-65. עברתי בחנויות אלקטרוניקה, ה-75 אינטץ מהפנטת אותי !! זה הגודל שאני יקנה בעתיד ! בכלל נראה לי שבעוד מספר שנים קצר עם טכנולוגיה 4K ה-75 אינטץ יהיה הבסיס. לדעתי מ- 80 ועד - 110 אינטץ יהיה הגודל המקובל לטלוויזיה בסלון. והמסכים ילכו ויגדלו וגם יוזלו.
-
Bernardoko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
חברים,
עשיתי טעות גורלית
הינו בקניות ונכנסתי אם אשתי לחנות לראות דגמי 75...
על המקום היא פסלה "הטלויזיה שלך לא תיקח את כל הקיר של הסלון" כמובן שזה היה קרב עבוד מראוש,
אז עכשיו באמת שאין ברירה ואני נשאר בגודל 65.
מבחינת איכות התמונה, מה לפי דעתכם המסך המנצח?
1- סמסונג Q8C
2- LG C7
3- LG E7
4- Sony 900E
עשיתי טעות גורלית
הינו בקניות ונכנסתי אם אשתי לחנות לראות דגמי 75...
על המקום היא פסלה "הטלויזיה שלך לא תיקח את כל הקיר של הסלון" כמובן שזה היה קרב עבוד מראוש,
אז עכשיו באמת שאין ברירה ואני נשאר בגודל 65.
מבחינת איכות התמונה, מה לפי דעתכם המסך המנצח?
1- סמסונג Q8C
2- LG C7
3- LG E7
4- Sony 900E
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
C7/E7.
Q8C יהיה הבהיר ביותר.
Q8C יהיה הבהיר ביותר.