מישהו מוכר אולי עוד OLED 65C6 ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·המלך כתב:הציעו לי c6 ב 15 אבל ויתרתי....
אם תעדיף לשלם על C7 כ 17k...סבבה. אבל למיטב זכרוני אתה לא מוכן לשלם מעל 15k.
נפלה לך אחלה הזדמנות לעמוד ביעד של עצמיך. למה לא ללכת על זה אם האופציה הראשונה לא רלוונטית?
·המלך כתב:לא מעוניין בקעור ואני מאמין שה c7 תעלה לפחות אותו דבר בקרוב.
אם לא נראה מה לעשות.
אני לא ממהר לשום מקום....
חכה כמה שבועות - אני משוכנע שאתה תקנה את ה- C7
אני מחכה לחבר עם ה-C6 כדי להשוות ראש בראש עם ה-C7 .
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9015
- נתן תודות: 1569 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
יש לך את הבלק פריידי עוד כמה שבועות, זה הזמן לרכישה.המלך כתב:אני מאוד מקווה שלא אצטרך לחכות לשנה הבאה....
בעוד כמה שבועות יהיו כאלה שישדרגו ל-C7 ואז תוכל למצוא C6 65' ביד שנייה.
avihuli אני יודע שאתה לא ממהר ולא לחוץ לקנות , בכל מקרה C6 65' צריכה לעלות כיום בחנויות גג 13K חדשה כמובן
מעבר ל-13 לא הייתי מוסיף אגורה.
אם תחכה מעט אתה תמצא (אני גם בודק לך עם חבר שחושב לשדרג מ-C6 ל-C7 .
avihuli אני יודע שאתה לא ממהר ולא לחוץ לקנות , בכל מקרה C6 65' צריכה לעלות כיום בחנויות גג 13K חדשה כמובן
מעבר ל-13 לא הייתי מוסיף אגורה.
אם תחכה מעט אתה תמצא (אני גם בודק לך עם חבר שחושב לשדרג מ-C6 ל-C7 .
@movieman
·
מבדיקות שאני עשיתי בחנויות המחיר אינו 13 אלא 15 וחצי בערך
(היו פה אנשים שקנו בחודש האחרון שפרסמו )המחיר שאני קיבלתי ל ל B6 היה 15900 וכנראה אפשר להוריד לכיון ה 15500
וה C6 מעט יותר יקרה כמעט ולא ניתן להשיג חדשה אולי יש אחת כזו בCROSSOCVER דבר עם רועי.
·
מבדיקות שאני עשיתי בחנויות המחיר אינו 13 אלא 15 וחצי בערך
(היו פה אנשים שקנו בחודש האחרון שפרסמו )המחיר שאני קיבלתי ל ל B6 היה 15900 וכנראה אפשר להוריד לכיון ה 15500
וה C6 מעט יותר יקרה כמעט ולא ניתן להשיג חדשה אולי יש אחת כזו בCROSSOCVER דבר עם רועי.
mreizik
אני כבר קניתי C7 אין לי מה לדבר עם אף אחד (לא קניתי משם) .
לפני חודש היה ניתן להשיג את ה- C7 במחיר של פחות מ- 17K ואתה אומר שהציעו לך בערך במחיר של 1000 ש"ח פחות (15.9K) את ה-B6 אז איפה ההגיון כאן ?
המחיר של ה-C7 ירד קצת וירד עוד בחודש הקרוב ויהיו גם כאלה שישדרגו וימכרו כיד שנייה במחיר עוד יותר נמוך (65E6 נמכרה/ת במחיר של 14.9K כיד שנייה כאן באתר - סדרה E)
עבור 65C6 מחיר ריאלי למי שבאמת רוצה למכור הוא כ- 13K .
אני כבר קניתי C7 אין לי מה לדבר עם אף אחד (לא קניתי משם) .
לפני חודש היה ניתן להשיג את ה- C7 במחיר של פחות מ- 17K ואתה אומר שהציעו לך בערך במחיר של 1000 ש"ח פחות (15.9K) את ה-B6 אז איפה ההגיון כאן ?
המחיר של ה-C7 ירד קצת וירד עוד בחודש הקרוב ויהיו גם כאלה שישדרגו וימכרו כיד שנייה במחיר עוד יותר נמוך (65E6 נמכרה/ת במחיר של 14.9K כיד שנייה כאן באתר - סדרה E)
עבור 65C6 מחיר ריאלי למי שבאמת רוצה למכור הוא כ- 13K .