חיזוי מחיר עבור LG OLED 65 C7 במהלך ה blackfriday הקרוב
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@evgenetic
·
אף אחד לא אומר שבוודאות יהיו מבצעים מדהימים (או בכלל מבצעים כלשהם למען האמת), אך זה הפך להיות מעין מסורת למען האמת.
כמעט בכל שנה בשנים האחרונות ח.י יוצאים במבצעים בבלאק-פראיידיי. זה נעשה נטו לקידום מכירות נקודתי, יצירת באז סביב המוצרים וחדירה לשוק. וזה עובד. עובדתית לא מעט שאני מכיר ממש מחכים למבצעים שלהם מידי שנה, הם לא מעט פעמים גורמים לכאלה שיושבים על הגדר תקופה לרדת מהגדר ולסגור עסקה. כולל עבדך הנאמן..
·
אף אחד לא אומר שבוודאות יהיו מבצעים מדהימים (או בכלל מבצעים כלשהם למען האמת), אך זה הפך להיות מעין מסורת למען האמת.
כמעט בכל שנה בשנים האחרונות ח.י יוצאים במבצעים בבלאק-פראיידיי. זה נעשה נטו לקידום מכירות נקודתי, יצירת באז סביב המוצרים וחדירה לשוק. וזה עובד. עובדתית לא מעט שאני מכיר ממש מחכים למבצעים שלהם מידי שנה, הם לא מעט פעמים גורמים לכאלה שיושבים על הגדר תקופה לרדת מהגדר ולסגור עסקה. כולל עבדך הנאמן..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@shapin
·
כנ"ל. גם אני מחכה לירידת מחיר ל- OLED בגודל 65 אינץ'.
אך אני ממש לא מאמין שנראה מסך 65 סביב מחירי ה- 55 (דהיינו סביב ה- 10K) בזמן הקרוב.
אני לפחות מצפה לתמחור כזה סביב סוף השנה הבאה ואז כאמור כנראה שאלך על זה.
·
כנ"ל. גם אני מחכה לירידת מחיר ל- OLED בגודל 65 אינץ'.
אך אני ממש לא מאמין שנראה מסך 65 סביב מחירי ה- 55 (דהיינו סביב ה- 10K) בזמן הקרוב.
אני לפחות מצפה לתמחור כזה סביב סוף השנה הבאה ואז כאמור כנראה שאלך על זה.
·jacko-il כתב:@evgenetic
·
כמעט בכל שנה בשנים האחרונות ח.י יוצאים במבצעים בבלאק-פראיידיי. זה נעשה נטו לקידום מכירות נקודתי, יצירת באז סביב המוצרים וחדירה לשוק. וזה עובד. עובדתית לא מעט שאני מכיר ממש מחכים למבצעים שלהם מידי שנה, הם לא מעט פעמים גורמים לכאלה שיושבים על הגדר תקופה לרדת מהגדר ולסגור עסקה. כולל עבדך הנאמן.....
לדעתי,הירידה הגדולה מ 21K ל 16.5K (מחיר קנייה סופי ללקוח) כבר בוצעה ע"ח הירידה במחיר בבלאק פרידיי.
אל תצפו
פן תתאכזבו
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@miki775
·
א' - כפי שרשמתי, אני לא מצפה כרגע לכלום. לא יודע אילו ירידות יהיו אם בכלל, אבל התמחור השנה בכל מקרה לא יגיע למחיר מטרה שלי.
ב' - כפי שאומרת החתימה שלי, אין צורך לצטט בשביל להגיב. בשביל זה יש "הגב".

·
א' - כפי שרשמתי, אני לא מצפה כרגע לכלום. לא יודע אילו ירידות יהיו אם בכלל, אבל התמחור השנה בכל מקרה לא יגיע למחיר מטרה שלי.
ב' - כפי שאומרת החתימה שלי, אין צורך לצטט בשביל להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני מתלבט בין 65E7 לבין סוני 900 או 940 75
הסוני כנראה לא תהיה הנחה לגבי הE7 לא בטוח גם בגלל שזה דגם קצת יותר גבוה.חוץ מזה עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה מסך 75 או 65 יש לי 4מטר מרחק בסלון ברוטו בהשנה שעברה המתנתי לבלייק פרדיי ורכשתי את c6 לחדר שינה ב12k במקום 16k בבליק פרדיי מאולסייל.
הסוני כנראה לא תהיה הנחה לגבי הE7 לא בטוח גם בגלל שזה דגם קצת יותר גבוה.חוץ מזה עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה מסך 75 או 65 יש לי 4מטר מרחק בסלון ברוטו בהשנה שעברה המתנתי לבלייק פרדיי ורכשתי את c6 לחדר שינה ב12k במקום 16k בבליק פרדיי מאולסייל.
·חושחאש כתב:אני מתלבט בין 65E7 לבין סוני 900 או 940 75
הסוני כנראה לא תהיה הנחה לגבי הE7 לא בטוח גם בגלל שזה דגם קצת יותר גבוה.חוץ מזה עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה מסך 75 או 65 יש לי 4מטר מרחק בסלון ברוטו בהשנה שעברה המתנתי לבלייק פרדיי ורכשתי את c6 לחדר שינה ב12k במקום 16k בבליק פרדיי מאולסייל....
קח את ה940. ל4 מטר מה שיותר גדול יותר טוב.
·jj88 כתב:·......
זה נכון בגדול אבל חשוב וכדאי שתדע שגדול יותר מעצים את החוויה משמעותית ועיבוד התמונה בסוני טוב יותר מזה שבמסכי LG....
תודה בכל מקרה אם אני אלך על סוני אני מעדיף את 940 אבל כרגע היא מעבר לתקציב שלי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
סביר להניח שאין. בינתיים מצאתי רק מתצוגה בהייטקזון.