·MikMak כתב:אם אני עושה עידכון זה מוחק את כל המידע במכשיר ? או שזה שומר על המידע הכוונה פלאפונים - פתקים - IMessage וכו?
תודה ....
לא מוחק כלום.

·כןMikMak כתב:תודה רבה לכם ,
איך אני עושה גיבוי דרך איטונס לפני עידכון ? ( אני חדש באפל)
וגם למישהו פעם באמת קרה משהו במהלך עידכון לקבצים ?...
·gmb כתב:·כן......
באחד העדכונים בעבר, עדכנתי גרסא בטלפון של אשתי, שמעולם לא גיביתי אותו לפני כן...
לא יודע נמ קרה, אבל הגרסא החדשה עלתה, עם טלפון נקי ומצוחצח... ללא אפליקציות, ללא הנתונים השמורים בו, ללא יומן שהיה מלא אצלה..
כמה שהיא התעצבנה עלי...
מיותר לציין שמאז אשתי אנטי עדכונים... בכל פעם עושה לי פרצוף וחצי יום של כעס אם אני מעדכן לה בכוח את הטאיפון שלה
רמי...
·MikMak כתב:החיסרון של ICLOUD שהוא מגבה הכל חוץ מIMESSAGE של הודעות SMS במכשיר , איפה אני אמור לסמן לו שיגבה את זה ? (ואם אני מצליח אז לא צריך גיבוי מ ITUNES שהוא ממש מחזיר כל דבר אפשרי , גם ב-ITUNES הוא לא מאפשר לבחור מה לשחזר אלה הוא משחזר הכל כמקשה אחת )...
·מה אתה מסמן בICLOUD שיגבה את ההודעות ? כי אם תשים לב שאתה נכנס ל ICLOUD דרך פלאפון הוא מסמן לך בשורה מה לגבות , והודעות לא מופיע . רק בגלל שהוא לא גיבה לי הודעות הייתי צריך לשחזר דרך ITUNES שהחזיר לי את כל הבלאגן שזה תמונות וכל מה שלא צריך ...Batnun כתב:·......
בוודאי ש-iCloud מגבה הודעות. יש לי בטלפון הנוכחי (אייפון 7) הודעות החל מנובמבר 2009, ואני מחליף מכשיר כל שנה ומגבה רק ל-iCloud.
Batnun
....

·idobi כתב:·גם אצלי (6+) מגמגם, סוללה נגמרת מהר ומתחמם..........

·וואלה!Piloter כתב:אחרי העדכון ל IOS 11 כשאתה "מכבים" את הבלוטוס או הויי פיי דרך CONTROL CENTER זה לא באמת מכבה אותם.
תכנסו להגדרות "המתקדמות" ותראו שהם לא נסגרים באמת.
זה פיצ'ר שאפל הוסיפה שמוצרים ברקע יוכלו לעבוד כמו אפל ווטש וכו'...