C7 חווית התקנה ורשמים ראשונים מהמסך
- המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
מעניין שהרבה מקבלים מחיר טוב במחסני חשמל כשבאים לחנות
ובאתר שלהם יקר.
ובאתר שלהם יקר.
- bigib
-
- טרול

- תגובות: 195
·המלך כתב:מעניין שהרבה מקבלים מחיר טוב במחסני חשמל כשבאים לחנות
ובאתר שלהם יקר....
אתה מוזמן לשים פעמיך לחנות מחסני חשמל הקרובה לביתך ולקבל מחיר מצוין.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
תגדירו מהו "מחיר מצויין" בבקשה.
- Spook
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 990
ראיתי במחסני חשמל את הסטיקר על הטלויזיה במקרה לפני שבועיים. לא היה נמוך יותר ממקומות אחרים שבדקתי.
אלא אם מישהו כאן אומר שעשו לו הנחה מהסטיקר, אבל שיגיד גם בכמה הוא קיבל.
אלא אם מישהו כאן אומר שעשו לו הנחה מהסטיקר, אבל שיגיד גם בכמה הוא קיבל.
- המלך
-
- חבר מכור קשה

·מה היה המחיר בסטיקר?Spook כתב:ראיתי במחסני חשמל את הסטיקר על הטלויזיה במקרה לפני שבועיים. לא היה נמוך יותר ממקומות אחרים שבדקתי.
אלא אם מישהו כאן אומר שעשו לו הנחה מהסטיקר, אבל שיגיד גם בכמה הוא קיבל....
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
65' C7 = 16800 יבוא רשמי .
- המלך
-
- חבר מכור קשה

זה המחיר שקיבלתי מאתר לאסט פרייס לאחר שהצעתי
הצעה ולא זכיתי.
יכול להיות שנותנים עוד הנחה במחסני חשמל.
אני ימשיך במנוחה שלי, תעירו אותי כשהמחיר יהיה 14 או פחות.
הצעה ולא זכיתי.
אני ימשיך במנוחה שלי, תעירו אותי כשהמחיר יהיה 14 או פחות.
- IdanSiton
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
ברשת אלמ ברגבה התעניינתי קודם בlg 65 c6 אבל לצערי אחרי בדיקה של המוכר עם היבואן אין בכלל במלאי בכל הארץ וגם לא היה.
המוכר המליץ על הדגם החדש lg c7 אבל המחיר מעל 18 אלף.
אחרי שהייתי בעוד כמה מקומות התקשרתי למוקד מכירות של מחסני חשמל וקיבלתי הצעה הכי זולה מכל הרשתות הגדולות. כמובן שהמחיר לא יורד מ17000.
המחיר באתר כמעט 19אלף וזאת באמת הנחה משמעותית וכמובן ההצעה הכי זולה שקיבלתי. העדפתי גם במחיר הזה לקנות מחנות אמינה שיש אבא ואמא וכמובן דרך יבואן רשמי.
המוכר המליץ על הדגם החדש lg c7 אבל המחיר מעל 18 אלף.
אחרי שהייתי בעוד כמה מקומות התקשרתי למוקד מכירות של מחסני חשמל וקיבלתי הצעה הכי זולה מכל הרשתות הגדולות. כמובן שהמחיר לא יורד מ17000.
המחיר באתר כמעט 19אלף וזאת באמת הנחה משמעותית וכמובן ההצעה הכי זולה שקיבלתי. העדפתי גם במחיר הזה לקנות מחנות אמינה שיש אבא ואמא וכמובן דרך יבואן רשמי.
- dydy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
חלומות נעימיםהמלך כתב:זה המחיר שקיבלתי מאתר לאסט פרייס לאחר שהצעתי
הצעה ולא זכיתי.
אני ימשיך במנוחה שלי, תעירו אותי כשהמחיר יהיה 14 או פחות....
אני די בטוח שהדגם יאזל מהשוק הרבה לפני שיגיע למחיר של 15K ,
ואז תשב על הגדר של ה E7 ,
אם זה הדגם שאתה כל כך רוצה , אז הבדל של 10% - 15% עוצרים אותך? לא חבל?
·
- המלך
-
- חבר מכור קשה

E7 זה בכלל לא בתחום המחיר הסביר.
C7 יהיה עוד הרבה זמן והמחיר יצנח לדעתי.
בכמה לא יודע.
C7 יהיה עוד הרבה זמן והמחיר יצנח לדעתי.
בכמה לא יודע.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
חכו עוד חודשיים. אני מאמין שעוד מעט תהיה ירידת מחיר קטנה (אחרי שמבצע XBOX יסתיים) ואחרי זה נפילה בבלאק פריידי אי שם באמצע נובמבר כמו שהיה בשנתיים הקודמות.
- bigib
-
- טרול

..
- alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

@IdanSiton
·אם אתה רוצה באמת C6 גודל 65,אז בוואלה שופס קניתי ב15200 עם מבצע של XBOX
·אם אתה רוצה באמת C6 גודל 65,אז בוואלה שופס קניתי ב15200 עם מבצע של XBOX
- IdanSiton
-
- חבר שרק התחיל

[quote="alexa74"]@IdanSiton
·אם אתה רוצה באמת C6 גודל 65,אז בוואלה שופס קניתי ב15200 עם מבצע של XBOX[/quote]
בדקתי בכל הרשתות הגדולות ולא היה אצל היבואן בכלל במלאי בכל הארץ את הדגם הזה, מחיר קיבלתי 15 אלף אבל זה לא משנה שאין גודל 65 בכלל במלאי. בסופו של עיניין קניתי במחיר טוב דרך שירות מכירות של מחסני חשמל את הדגם החדש c7.
·אם אתה רוצה באמת C6 גודל 65,אז בוואלה שופס קניתי ב15200 עם מבצע של XBOX[/quote]
בדקתי בכל הרשתות הגדולות ולא היה אצל היבואן בכלל במלאי בכל הארץ את הדגם הזה, מחיר קיבלתי 15 אלף אבל זה לא משנה שאין גודל 65 בכלל במלאי. בסופו של עיניין קניתי במחיר טוב דרך שירות מכירות של מחסני חשמל את הדגם החדש c7.
- המלך
-
- חבר מכור קשה

מהו המחיר הטוב בבקשה?IdanSiton כתב:בדקתי בכל הרשתות הגדולות ולא היה אצל היבואן בכלל במלאי בכל הארץ את הדגם הזה, מחיר קיבלתי 15 אלף אבל זה לא משנה שאין גודל 65 בכלל במלאי. בסופו של עיניין קניתי במחיר טוב דרך שירות מכירות של מחסני חשמל את הדגם החדש c7..........
- bigib
-
- טרול

·המלך כתב:מהו המחיר הטוב בבקשה?.........
נשבע לך אם היה לך שקל על כל פעם ששאלת פה מחיר לגבי המסך הזה היית כבר יכול לקנות W7 בגודל 77 אינץ׳
- המלך
-
- חבר מכור קשה

·בעזרת השם.bigib כתב:·......
נשבע לך אם היה לך שקל על כל פעם ששאלת פה מחיר לגבי המסך הזה היית כבר יכול לקנות W7 בגודל 77 אינץ׳...
- IdanSiton
-
- חבר שרק התחיל

בקשר לc7 65 שהזמנתי
הטלוויזיה הותקנה אתמול ואני מאוהב:D, קצת מחירים של החברה שמתקינה ונותנת אחריות ח.י, מתקינים מקצועיים וסבלניים ובאמת עשו עבודה מעולה בהתקנה. הם נותנים עוד 3 שנים אחריות במחיר של שנה אחת, סך הכל 6 שנים. וברור לכולם שטלוויזיה כזאת יקרה וכך גם כל תיקון. לקחתי עוד שלוש שנים ושילמתי 2700 על שנה אחת נוספת. לפי דעתי שווה, ראש שקט ל6 שנים. בהתחלת ההתקנה הם הציעו לי המתקינים זרוע מיקצועית מתכווננת 160 מעלות. שם החברה nb הדגם p6. המחיר 700 כולל כבל hdmi בתקן 2.0 של חברת audio-line. כבל מקצועי שמתאים ל4K. לאחר בדיקה בזאפ המחיר של הזרוע והכבל יוצא באמת אותו מחיר. אני חייב להתוודות שבהתחלה המתקין אמר לי במפורש שאם אני לוקח מתקן רגיל, מה שמגיע לי חינם אני לא יוכל לחבר כבלים בעתיד, צריך להוריד 2 ברגים למטה ואז להרים את הטלוויזיה, ולא מומלץ להזיז את הטלוויזיה. הטלוויזיה דקה ואין אחריות על סדק או שבר. הטלוויזיה הותקנה בהתחלה על מתקן צמוד קיר ואחרי כמה דקות של מחשבה אמרתי למתקין שהתחרטתי ואני אשמח עם יתקין לי את הזרוע המיקצועית וכמובן גם מקבלים כבל hdmi מתנה. המתקין בהתחלה סרב אבל לאחר שכנוע ו״שוחד״ קטן בדמות קפה הותקן לי הזרוע המיקצועית. חייב לציין שהזרוע אומנם בולטת 1-2 סנטימטר אבל באמת שווה את השקט שלי. ואני חוזר אין אחריות על סדק, שבר או קורוזיה. המתקין עוד ציין בפניי שיש גם אחריות על ההתקנה ועל הזרוע. הטלוויזיה פשוט מהממת, עולם אחר מהlg הרגילה שהייתה לי. יש מצב אני אפתח נושא חדש והפרסם שם תמונות של הטלוויזיה ושל המתקן וגם שהזרוע פתוחה שאנשים יתרשמו. שורה תחתונה נשאר רק להנות מהטלויזיה..😉
- shay_p
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
לטלוויזיה הזאת אין מעמד ? בשביל מה יש מעמד שמגיע עם הטלוויזיה ? אם אתה חייב להצמיד לקיר או זרוע אז משהו לא בסדר עם מעמד הטלוויזיה.
אגב, מה לגבי ה-55" ? האם גם הוא חייב זרוע או תלייה על הקיר ?
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?
- bigib
-
- טרול

·shay_p כתב:לטלוויזיה הזאת אין מעמד ? בשביל מה יש מעמד שמגיע עם הטלוויזיה ? אם אתה חייב להצמיד לקיר או זרוע אז משהו לא בסדר עם מעמד הטלוויזיה.
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?...
זה הלחם והחמאה שלהם.
הם יעשו הכל כדי לשכנע אותך שאתה פשוט חייב לרכוש את הזרוע שלהם אחרת המסך ילך קאפוט ואין אחריות
כמו שניתן לראות בשרשורים פה הם עושים עבודה מצוינת.