שרשור תגובות מאמר 'TVIX 4000 של חברת DVICO'
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חייםא1 ,
תודה רבה על תגובתך !
יש הרבה במה שאתה אומר - ה-OPPO 971 מפיק איכות VIDEO מדהימה . רק בחודש האחרון שבו התחלתי לראות יותר תכני HD מאשר תכני טלויזיה\ DVD\ DIVX רואה עד כמה הוידאו שה-OPPO מפיק קרוב לאיכות HD . זה פשוט מדהים !
אני חושב שהדגם 971 הוא כל כך מבוקש בגלל שיש לו גם יציאות אנלוגיות בנוסף לדיגיטליות , בניגוד ל-981 החדש יותר שלו יש רק יציאה וידאו דיגיטלית .
הנטיה שלי כרגע היא דוקא לשמור עליו למרות שיש מתעניינים בו שממש מוציאים אותו מידיי ( הציעו לי גם 1600 שח עליו - שזה קצת חריג בגלל שביקשתי עליו רק 1300 שח ...) . מדיי פעם אני צופה ב-DVD שמוריד מהרשת , אבל הנוחות של השימוש ב-TVIX-4000 שיכול להציג ישירות קבצי ISO מבלי שיהיה צורך בצריבתם , גרמה לי לגעת פחות ב-OPPO בתקופה האחרונה .
אבל חוץ מהתכנים החדשים שמוריד יש לי הרבה מאוד תכנים על DVD , רובם על DVD מקוריים ולא הורדות מהרשת ובהרצת התכנים האלה , ה-OPPO עולה על ה-TVIX לא רק בתחום האיכות , אלא גם באיכות .
אז בינתיים לא חושב שאמכור את ה-OPPO. אחרי שאני רואה את ההתנפלות הזו עליו , אני חושב שקונים\מעוניינים יהיו גם אם ארצה למכור אותו בעוד שנה .
תודה רבה על תגובתך !
יש הרבה במה שאתה אומר - ה-OPPO 971 מפיק איכות VIDEO מדהימה . רק בחודש האחרון שבו התחלתי לראות יותר תכני HD מאשר תכני טלויזיה\ DVD\ DIVX רואה עד כמה הוידאו שה-OPPO מפיק קרוב לאיכות HD . זה פשוט מדהים !
אני חושב שהדגם 971 הוא כל כך מבוקש בגלל שיש לו גם יציאות אנלוגיות בנוסף לדיגיטליות , בניגוד ל-981 החדש יותר שלו יש רק יציאה וידאו דיגיטלית .
הנטיה שלי כרגע היא דוקא לשמור עליו למרות שיש מתעניינים בו שממש מוציאים אותו מידיי ( הציעו לי גם 1600 שח עליו - שזה קצת חריג בגלל שביקשתי עליו רק 1300 שח ...) . מדיי פעם אני צופה ב-DVD שמוריד מהרשת , אבל הנוחות של השימוש ב-TVIX-4000 שיכול להציג ישירות קבצי ISO מבלי שיהיה צורך בצריבתם , גרמה לי לגעת פחות ב-OPPO בתקופה האחרונה .
אבל חוץ מהתכנים החדשים שמוריד יש לי הרבה מאוד תכנים על DVD , רובם על DVD מקוריים ולא הורדות מהרשת ובהרצת התכנים האלה , ה-OPPO עולה על ה-TVIX לא רק בתחום האיכות , אלא גם באיכות .
אז בינתיים לא חושב שאמכור את ה-OPPO. אחרי שאני רואה את ההתנפלות הזו עליו , אני חושב שקונים\מעוניינים יהיו גם אם ארצה למכור אותו בעוד שנה .
עשיתי Mount ל DVD DRIVE שלי לתוך הספרייה tvixhd1 בשביל לצפות בסרט DVD ישירות מהכונן (לא ISO מהועבר למחשב)
התמונה שאני מקבל הינה מסך שחור.
איך ניתן לשלב decrypter על מנת שה tvix יוכל להציג סרטי DVD ישירות מהכונן במחשב?
תודה
שרון
התמונה שאני מקבל הינה מסך שחור.
איך ניתן לשלב decrypter על מנת שה tvix יוכל להציג סרטי DVD ישירות מהכונן במחשב?
תודה
שרון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מזל טוב חיים!!!!! תתחדש!!!!!!!sf_haim10 כתב:התחדשתי בtvix 4000!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אוטוטו יגיעו השאלות ......
הגיע הזמן שתקנה סוף סוף סטרימר שדונה תוכל לעשות עליו את צרכיה...
ותתחדש גם על הספות שלמרות הכל יש לך בסוף מקום לסטנדים שלך ואתה לא מביא לי אותם...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא.
אין צפי למכשירים בעלי יכולות MKV כרגע. למרות שהפורמט "פתוח", יש לו כמה אלמנטים שמסבכים את זה.
עיקר הבעיה היא לא המימוש אלה ההבהרה לגורמים המעורבים לגבי החשיבות ההולכת וגוברת של הפורמט הזה.
אין צפי למכשירים בעלי יכולות MKV כרגע. למרות שהפורמט "פתוח", יש לו כמה אלמנטים שמסבכים את זה.
עיקר הבעיה היא לא המימוש אלה ההבהרה לגורמים המעורבים לגבי החשיבות ההולכת וגוברת של הפורמט הזה.