כפיה דתית בדלת ביתכם...
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
לפני שהדיון הופך לתאולוגי, דווקא לדעתי הציר המרכזי לא ממוקם בין 2 הצירים מהסיבה שבאמצע אין עומס, לא לחיצה, לא מעיכה ולא גזירה. לכן דווקא הגיוני, לאו דווקא מהסיבות הדתיות, למקם זוג צירים בחלק העליון.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
-
CUTNPASTE
-
- טרול

- תגובות: 260
·Shtirlitz כתב:לפני שהדיון הופך לתאולוגי, דווקא לדעתי הציר המרכזי לא ממוקם בין 2 הצירים מהסיבה שבאמצע אין עומס, לא לחיצה, לא מעיכה ולא גזירה. לכן דווקא הגיוני, לאו דווקא מהסיבות הדתיות, למקם זוג צירים בחלק העליון....
נניח וזה נכון, אז אתה רוצה להגיד שרק בארץ יודעים זאת? אז למה לא למקם שני צירים למטה היכן שיותר כוח מורגש?
בלי קשרף מטרת השרשור הזה היא רק לפתח דיון ולנסון להבין מה באמת עומד מאחורי הדבר הזה, בטח שלא לעורר דיון תיאולוגי או להעליב מנשקי מזוזות. איש איש באמונתו, או באי-אמונתו יחיה...
עדיין כל העניין מסקרן. בלי קשר לדת, לי אישית כאדם הסובל מהפרעות קשב ו OCD, חוסר הסימטריה הזה ממש מוציא אותי מדעתי...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5191
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
- idoavdi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
@CUTNPASTE
·
מציע לך לעשות ניסוי תיאורטי.
נניח והייתי מפרק את הציר התחתון של הדלת ושמאיר את העליון ובמקביל אומר לך להחזיק ביד את החלק התחתון של הדלת באותו אופן שבו הציר מחזיק אותה.
לאחר מכן, הייתי עושה אותו דבר אבל המקום הציר התחתון הייתי מפרק את העליון ונותן לך להחזיק את הדלת ביד במקום הציר.
איפה אתה חושב שהיית צריך להפעיל יותר כח?
·
מציע לך לעשות ניסוי תיאורטי.
נניח והייתי מפרק את הציר התחתון של הדלת ושמאיר את העליון ובמקביל אומר לך להחזיק ביד את החלק התחתון של הדלת באותו אופן שבו הציר מחזיק אותה.
לאחר מכן, הייתי עושה אותו דבר אבל המקום הציר התחתון הייתי מפרק את העליון ונותן לך להחזיק את הדלת ביד במקום הציר.
איפה אתה חושב שהיית צריך להפעיל יותר כח?
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
·CUTNPASTE כתב:·......
נניח וזה נכון, אז אתה רוצה להגיד שרק בארץ יודעים זאת? אז למה לא למקם שני צירים למטה היכן שיותר כוח מורגש?
בלי קשרף מטרת השרשור הזה היא רק לפתח דיון ולנסון להבין מה באמת עומד מאחורי הדבר הזה, בטח שלא לעורר דיון תיאולוגי או להעליב מנשקי מזוזות. איש איש באמונתו, או באי-אמונתו יחיה...
עדיין כל העניין מסקרן. בלי קשר לדת, לי אישית כאדם הסובל מהפרעות קשב ו OCD, חוסר הסימטריה הזה ממש מוציא אותי מדעתי......
סך הכוחות שפועלים על ציר בודד למעלה ולמטה בתנאי שהם סימטריים הם זהים. לציר האמצעי אין משמעות מכנית, אלא יותר למנוע עיוות אפשרי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
-
CUTNPASTE
-
- טרול

- תגובות: 260
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]