מאוכזב מהרכישה שלי מסך SJ800Y של LG - יש פיתרון תיכנסו !!!
- idanh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 347
אוקיי... אז המסך הזה יורד מהרשימה... נראה לי שנזרום עם ה B6 של LG וזהו.
-
gabiuzan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 654
זה גם מה שאני רשמתי להם בבקשה, אני מקווה שהם יאשרו לי את השדרוג, תקשיב אני לא האמנתי שב 2017 יש מסכים כאלה, בדקתי את "התופעה" הזאת במסך סמסונג F6400 שלי ואין דבר כזה !!!!
אצלי 4 וחצי שנים ואת האמת לא הרגשתי שיפור גם בלי קשר לתאורה הלבנה, היה שיפור קטן אבל ממש לא מה שחשבתי שיהיה ....
פשוט במילה אחת אכזבה !
אצלי 4 וחצי שנים ואת האמת לא הרגשתי שיפור גם בלי קשר לתאורה הלבנה, היה שיפור קטן אבל ממש לא מה שחשבתי שיהיה ....
פשוט במילה אחת אכזבה !
- idanh
-
- חבר פעיל מאוד

@gabiuzan
תעדכן לגבי השדרוג... בטח תצטרך להוסיף קצת.
תעדכן לגבי השדרוג... בטח תצטרך להוסיף קצת.
-
gabiuzan
-
- חבר פעיל במיוחד

כמובן שאני יעדכן, קצת זאת לא מילה, משהו בטחבאיזור ה 2000 ש"ח....
אני מקווה רק שיחליפו לי אותה ושאני לא יתקע איתה לנצח
אני מקווה רק שיחליפו לי אותה ושאני לא יתקע איתה לנצח
- nsg8
-
- טרול

- תגובות: 36
·gabiuzan כתב:כמובן שאני יעדכן, קצת זאת לא מילה, משהו בטחבאיזור ה 2000 ש"ח....
אני מקווה רק שיחליפו לי אותה ושאני לא יתקע איתה לנצח...
כתראה את ההבדלים לעומת הטרגדיה שתלויה לך על הקיר עכשיו לא תחשוב יותר אף פעם עלה2000 ש"ח האלה.
- idanh
-
- חבר פעיל מאוד

מזמן רציתי את ה B6... עוד מהבלאק פריידי הקודם, אבל הייתי צריך לחכות (לא היתה לי ברירה
) אז עכשיו אני מתחיל לחפור שוב....
הטלוויזיות של סוני נראים אשששש אבל למה כל כך יקר?! גם הסמסונג MU8000 נראה סביר מאוד, אבל במחיר הזה כבר שווה לקחת B6 OLED ולגמור את הסיפור... זה כזה מעצבן - אני רואה את המחירים בחול, הם קוראים ל X900E - טלוויזיה בינונית, בעוד שה B6 היא טלוויזית פרמיום, אז למה בארץ ה X900E עולה איזה 4 אלף יותר מ B6?
הטלוויזיות של סוני נראים אשששש אבל למה כל כך יקר?! גם הסמסונג MU8000 נראה סביר מאוד, אבל במחיר הזה כבר שווה לקחת B6 OLED ולגמור את הסיפור... זה כזה מעצבן - אני רואה את המחירים בחול, הם קוראים ל X900E - טלוויזיה בינונית, בעוד שה B6 היא טלוויזית פרמיום, אז למה בארץ ה X900E עולה איזה 4 אלף יותר מ B6?
- GuyElya
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
@idanh
·כמה עולה b6 65?
·כמה עולה b6 65?
- nsg8
-
- טרול

- תגובות: 36
·idanh כתב:מזמן רציתי את ה B6... עוד מהבלאק פריידי הקודם, אבל הייתי צריך לחכות (לא היתה לי ברירה) אז עכשיו אני מתחיל לחפור שוב....
הטלוויזיות של סוני נראים אשששש אבל למה כל כך יקר?! גם הסמסונג MU8000 נראה סביר מאוד, אבל במחיר הזה כבר שווה לקחת B6 OLED ולגמור את הסיפור... זה כזה מעצבן - אני רואה את המחירים בחול, הם קוראים ל X900E - טלוויזיה בינונית, בעוד שה B6 היא טלוויזית פרמיום, אז למה בארץ ה X900E עולה איזה 4 אלף יותר מ B6?...
התמחור של ישפאר למסכי סוני בארץ זו הזיה. ביבוא מקביל ניתן להשיג את ה900 ב8k.
- idanh
-
- חבר פעיל מאוד

@GuyElya
לא נראה לי יש 65".. יש 55" - עולה 8790 ב HTZONE
לא נראה לי יש 65".. יש 55" - עולה 8790 ב HTZONE
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
·gabiuzan כתב:כמובן שאני יעדכן, קצת זאת לא מילה, משהו בטחבאיזור ה 2000 ש"ח....
אני מקווה רק שיחליפו לי אותה ושאני לא יתקע איתה לנצח...
לא הבנתי, המסך שקנית ב-6700 זה "55 או "65? אם זה "65, אז שדרוג ל-OLED של "65 יעלה הרבה יותר מ-2000.
אם מדובר על מסך "55, והשדרוג ל-OLED יעלה רק 2000, כמובן שזה מחיר טוב.
-
gabiuzan
-
- חבר פעיל במיוחד

55 אינץ' , עכשיו צריך לחכות למשיח (ח.י) שיתנו שירות טוב ויעיל ולא יבאסו אותי ...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
בהצלחה 
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
המסך לפי הוידאו נראה תקול. זו לא "התנהגות" של מסך תקין.
לא הייתי שולל גם/ו או בנוסף לזה, כבל HDMI בעייתי/תקול.
לא הייתי שולל גם/ו או בנוסף לזה, כבל HDMI בעייתי/תקול.
- idanh
-
- חבר פעיל מאוד

האמת שהמסך באמת נראה לא תקין.... יש המון רעשים בוידאו הראשון, כל מיני נקודות לבנות על המסך.... אולי זה רק ספציפית בעיה עם המסך שלך?
- MaorOvadia794
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Maor Ovadia
זה גם היה אצלי זה בעיה בדגם הספציפי
-
gabiuzan
-
- חבר פעיל במיוחד

·ומה עשית איתו ???MaorOvadia794 כתב:זה גם היה אצלי זה בעיה בדגם הספציפי...
- MaorOvadia794
-
- חבר שרק התחיל

אני ביטלתי לפני שהמסך הגיע
הלכתי לחנות עם דיסק און קי כדי לראות איך רואים את הסדרות שהורדתי מהמחשב והזדעזעתי מהאיכות התמונה הכל היה חשוך והיו מין הפרעות כאלה על המסך
והחלטתי מיד לבטל לפני שהמסך יגיע והם לקחו לי 100 שקל דמי ביטול
הלכתי לחנות עם דיסק און קי כדי לראות איך רואים את הסדרות שהורדתי מהמחשב והזדעזעתי מהאיכות התמונה הכל היה חשוך והיו מין הפרעות כאלה על המסך
והחלטתי מיד לבטל לפני שהמסך יגיע והם לקחו לי 100 שקל דמי ביטול
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
ואחרי זה באים כאן בתלונות לפורום שיש פה תמיד את אותה מקהלה של חברים שמזהירה אחרים מקניית מסכים עם פאנל IPS לשימוש בקולנוע ביתי.
חבר'ה, הדעות הכל כך נחרצות הללו נכתבו בדם. בדם, יזע ודמעות שהרבה עברו כאן מנסיון אישי ומנסיון של אחרים בתחום.
המסכים האלה נחמדים אולי בחדר מואר בתכנים בהירים על מסך מלא וכדומה אך פשוט יאכזבו שוב ושוב עם תכנים קולנועיים בסביבה צפייה מעט חשוכה.
אחרי שזה נאמר, יכול גם להיות שכאן נקודתית עם המסך יש בעיה של התאמה טובה בין התאורה במסגרת לבין הדיפיוזר (מוליך האור) מאחורי המטריצה בפאנל. לפעמים בהרכבה במפעל או בהובלה משהו שם לא יושב טוב (או זז בהובלה עקב זעזוע) ואז מקבלים גם כן סוג של גועל נפש בתאורה האחורית שדי דומה למה שרואים בוידאו. כמובן שגם במצב אידיאלי לחלוטין המסכים האלה די מוגבלים,
IPS + תאורה מסגרתית + מערכת שליטה אזורית קלוקלת + חדר חשוך + עוצמות גבוהות של HDR = וקבלתם משהו שנראה ממש לא טוב בעין.
חבר'ה, הדעות הכל כך נחרצות הללו נכתבו בדם. בדם, יזע ודמעות שהרבה עברו כאן מנסיון אישי ומנסיון של אחרים בתחום.
המסכים האלה נחמדים אולי בחדר מואר בתכנים בהירים על מסך מלא וכדומה אך פשוט יאכזבו שוב ושוב עם תכנים קולנועיים בסביבה צפייה מעט חשוכה.
אחרי שזה נאמר, יכול גם להיות שכאן נקודתית עם המסך יש בעיה של התאמה טובה בין התאורה במסגרת לבין הדיפיוזר (מוליך האור) מאחורי המטריצה בפאנל. לפעמים בהרכבה במפעל או בהובלה משהו שם לא יושב טוב (או זז בהובלה עקב זעזוע) ואז מקבלים גם כן סוג של גועל נפש בתאורה האחורית שדי דומה למה שרואים בוידאו. כמובן שגם במצב אידיאלי לחלוטין המסכים האלה די מוגבלים,
IPS + תאורה מסגרתית + מערכת שליטה אזורית קלוקלת + חדר חשוך + עוצמות גבוהות של HDR = וקבלתם משהו שנראה ממש לא טוב בעין.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- MaorOvadia794
-
- חבר שרק התחיל

מסכים עם כל מילה אבל הדגם SJ800 הכי נוראי שראיתי בחיים שלי
יש לי מסך LG ישן מאוד ורואים בו יותר טוב בהרבה מהדגם הזה
יש לי מסך LG ישן מאוד ורואים בו יותר טוב בהרבה מהדגם הזה
-
gabiuzan
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב אז נכון לכרגע ח.י קיבלו את הקבלת רכישה שלי והעבירו את זה לטיפול של מנהלת מכירות או משהו כזה, אני מאוד מקווה שהם לא יאכזבו אותי...
רוב הסיכויים שתשובה תהיה לי רק בראשון
רוב הסיכויים שתשובה תהיה לי רק בראשון