מסך TCL 55 דגם P605 מאתר best buy ארה"ב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
SARAS פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931

שליחה

אשמח לקבל קישור והמלצה
לשנאי 110v שיעבוד עם טלויזיה מארהב

תודה מראש על כל ההבהרות בנושא
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

אישית אני ממליץ על רכישה מכאן: http://www.shanaim.co.il/%D7%A9%D7%A0%D ... -115V.html

המחיר גם זול יותר משאר המקומות שבהם חיפשתי (קניתי אצלו שנאי 750VA במחיר של 500VA במקומות אחרים בתחילת השנה). וגם מקום שמייצר ובודק את השנאים. וגם בן אדם נחמד מאד. אהה כן, ואחריות לשנתיים לעומת שנה בשאר המקומות.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641

שליחה

אני גם ממש רוצה לקנות את הTCL נשמע כמסך מעולה למחיר שלו ולכן עד עכשיו חיכיתי שהוא יגיע לטארגט, יש למישהו צפי מתי זה יגיע?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

אין עדיין צפי, ולא ברור אם הוא בכלל יגיע לשם.

SARAS פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931

שליחה

נצטרך למצוא בדרך כלשהי חנות ששולחת את מסך ה- TCL הזה לארץ
כל הביקורות עליו בכל מקום שאני קורא ברמת המחיר שלו מעולות
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@TheCoolest
·

הסתכלתי על המסך הזה ונראה שלא ניתן לשלוח אותו לארץ, כתוב רק בחנויות.
Vizio M55-E0
נערך לאחרונה על ידי gofmarat ב 09/08/2017 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

תריץ חיפוש באתר, אי אפשר להוסיף אותו לסל בדף של המסך עצמו, אבל בעמוד תוצאות החיפוש אפשר.
וזה Vizio, לא Visio.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ווא! באמת עובד

מתקן :)

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229

שליחה

אני מנסה להבין מה ההבדלים העיקריים בין ה Vizio M55-E0 לבין ה Vizio M55-E1, שניהם נמצאים לי כרגע בסל הקניות לצד ה TCL 55S405 כל שנותר לעשות הוא ללחוץ על כפתור הקניה.

אשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא בשבילי, הטלוויזיה תחליף מסך פנסוניק th42px80u מזדקן, ההבדל יהיה גדול? סורי על הבורות לא קניתי טלוויזיה חדשה כבר כמעט 10 שנים.

במידה וכל עניין הקנייה והמשלוח ילכו חלק אחליף גם את המסך המרכזי של הבית בסלון th-50phd8 למסך חדש (מתקדם יותר כמובן מהמסך שמספק אותי לחדר השינה).

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

@OOkladek
·
ה-S405 מסך פשוט מאד ונחות מבחינת ביצועים. ולדעתי לא כל כך כדאי לקנות אותו ולייבא אישית לארץ.
אין דבר כזה M55-E1. אולי אתה מסתכל על סדרת E ולא M. סדרת ה-E נחותה, בערך באותה רמה כמו ה-S405.

ההבדל יהיה גדול, לא רק בגלל גודל המסך אלא גם האיכות של התמונה.
מסכי פלסמה (כמו שיש לך) שונים מהותית ממסכי LCD. זווית הצפיה בפלסמה רחבה וחלק מהאנשים יגידו שהם טובים יותר מבחינת "תנועה". למסכי LCD עם פאנל VA (כמו המדוברים כאן) יש זווית צפיה מוגבלת יחסית. זאת נקודה שיכולה להיות חשובה למי שהתרגל במשך 10 שנים לצפות בפלסמה.
דבר חשוב נוסף הוא שהרבה אנשים יגידו ששידורי כבלים\לוויין נראים טוב יותר בפלסמה, אישית לא יצא לי להשוות כך שאני לא יודע אם ההבדל באמת משמעותי. אבל שים לב שכאשר אתה עובר ממסך "40 למסך "55, אתה אמנם מגדיל את המסך ב-"15, אבל שטח המסך גדל ב-225%. כך שאיכות התמונה במקורות גרועים כמו כבלים\לוויין בהתחלה תראה לך פחות טובה, בעיקר ערוצי SD. אבל מצד שני תכני HD טובים ותכני 4K ו-HDR יראו מדהים.

רמת השחורים, למרות היותה מצוינת ביחס למסכי LCD אחרים הזמינים בשוק הישראלי ברמת המחיר הזאת, יכולים לא להראות מושלם ביחס למה שפלסמה טובה יכולה לעשות, אבל ההבדל לרוב לא יהיה גדול ויכול להיות שיהיה תלוי מאד דווקא בזווית הצפיה. (מסכי LCD מאבדים ניגודיות ככל שהזווית גדלה)

עם זאת, אתה מקבל מסך מודרני עם יכולות הארה וגאמוט צבע שהפלסמה שלך לא תגיע לקרסוליים שלו. הפלסמה לא תומכת ב-HDR, ושם המסכים האלו (ה-TCL P605 או P607 וה-VIOZIO M55-E0) מצטיינים (כמובן ברמת התקציב שלהם).
בסה"כ ממה שיצא לי לקרוא, מרבית האנשים שעוברים מפלסמה למסכים האלו מרוצים, למרות שזה דורש מעט התרגלות.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@TheCoolest

המון תודה על ההשקעה בתגובה ובעזרה!

אכן התכוונתי ל E55-E1 טעות שלי, עושה רושם שעם השנים החברות החליטו לבלבל את הלקוחות יותר ויותר עם הקודים שלהם, או שאני סתם מזקן ;).

הצלחתה לשכנע אותי להשקיע מעט יותר וללכת על ה M55-E0, אם להיות כנה לחלוטין פשוט הלכתי לאיבוד בין שלל האופציות פה בארץ ובחו"ל כך ששידרוג הבחירה מהוויזיו סדרת E לוויזיו סדרת M לא נראה לי בעיה בכלל.

שאלה, פה בארץ בהתחלת הדרך של חיפוש טלוויזיה חדשה לחדר השינה שמתי עין על הפיליפס 55PUS6101, איך ההיית משווה בינה לבין הוויזיו M55-E0? אני שואל כיוון ששדרוג לוויזיו הזו מהוויזיו סדרת E בהזמנה גורמת לזינוק די גבוהה בתשלום למכס לעומת התשלום ל E55-E1 ומההתחלה הרעיון על יבוא דרך טרגת היה בשביל לחסוך בעלויות שרירותיות של קניית מסך דרך היבואנים בארץ.

האמת שבינתיים שמתי בחדר השינה טלוויזיה שאשתי לקחה מאחותי פנסוניק th-l37s10m LCD (הסיבה היחידה שהורדתי את ה 42 אינץ היא שאשתי "הגדילה ראש" בנסיון לנקות את המסך בצורה נפלאה עד כדי כך שחלק משכבת ה ANTI GLARE ירד ועכשיו יש כתמים על המסך ובנוסף עצם העובדה שהמסך הוא 720P בלבד), ואם לומר את האמת לא הרשימה אותי בכלל, כמובן שהיא גם די ישנה אך צפיה בה, כמו שאמרתה, מזווית די חדה מהמיטה שלי פשוט גורמת לסצנות שחורות להיות בלתי נראות (זו בעיה של קונטרסט או בהירות בטלוויזיה?), לדוגמא בפרק האחרון של משחקי הכס כאשר סנסה נפגשת עם אחותה לא ראיתי כלום, אין לי מושג אם הן דיברו בתור ארמון/מערה/בונקר ממלחמת העולם השניה, את פרוצפן לא הצלחתי לראות אפילו ואם הייתי צופה ללא סאונד לא היה לי מושג מי הן שתי הדמויות, האם עליי לצפות לאותו הדבר מהוויזיו? יש להוסיף שכרגע אומנם הטלוויזיה יושבת על הקיר אך לטלוויזיה החדשה מחכה זרוע ברקן 4 תנועות שתבטל את עניין הזווית בתקווה שזו הבעיה ולא כיוון שמדובר ב LCD.

המון תודה מראש על העזרה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

הפיליפס עם פאנל IPS, אז זווית הצפייה שלה תהיה טובה יותר. אבל ה-Vizio עדיפה ממנה בכל שאר הפרמטרים.
זאת הסדרה הכי נמוכה וזולה של פיליפס.
המסכים האלה של ויזיו לא ממש ברי השוואה לשום דבר בטווח מחירים הזה. גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים אנשים קנו את המסכים האלה בכמויות פשוט בגלל שאיכות התמונה והפיצ'רים שהם סיפקו היו טובים ממסכים שעולים כמעט כפליים פה בארץ.
היום המצב קצת השתפר, ובכפול מחיר אפשר כבר לקנות OLED "55 או את ה-XE900 של סוני. אבל זה כבר 8K+ ₪ ולא 4K- ₪.

alvox
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251

שליחה

בדקתי בטארגט, M55-E0 כרגע לא שולחים - only in stores.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

@alvox
·
תקרא כמה הודעות אחורה...

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אם אתה מצליח להימנע מספויילרים של משחקי הכס בכל אתרי החדשות בעולם... אז דווקא פה חייבים להרוס לך...
:?

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@gofmarat

אני ממש מתנצל לא חשבתי על זה בכלל, ובכלל מי ייתן לכמה ימים לעבור מצאת הפרק לעולם הפתוח ולא לצפות? איך אתה יכול לעמוד בזה? 8O

יחד עם זאת אני לא מצליח להבין מה הוא הספוילר.... שהן דיברו? לא מוסיף כלום לעלילה המידע שהן דיברו...

@alvox

אם אתה בדף הטלוויזיה אכן אי אפשר להוסיף את המוצר לעגלה אך אם אתה מחפש את המוצר ידנית בין שאר הטלוויזיות ישנה אפשריות להוסיף את המוצר לעגלת הקניות.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”