כמו שחשבתי ולכן שאלתי
האם תוכל לגשת במסגרת הזאת כמו לקוח רגיל של פרטנר TV ולהרשם ל5 מכשירים ולהשתמש בכולם בו-זמנית?
האם העלות הנמוכה רומזת לעלות עבור משתמשי האפליקציה הסלולרית בלבד?
@AvielGhermezian
·ניסיתי הרגע להיכנס לאפליקציה בשני סמארטפונים שונים ללא הצלחה...
מקפיץ לי הודעה:
"לא הצלחנו להתחבר"
אני לא חושב שזה קשור לזה שאני מנוי 4GTV אלא בשירות עצמו.
אני לא רוצה להסיר את הנתונים שלי מהאפליקציה ולנסות להתחבר בו כרגע בגלל שאם יש בעיה בשירות עצמו אז לא אוכל להתחבר בכלל.
צריך מישהו שמנוי לשירות הטלוויזיה שלהם שיבדוק את הנושא הזה. במידה והוא מצליח להתחבר אז זה בגלל שאני מנוי 4GTV.
לאחר כניסה לחשבון שלי באתר פרטנר TV שמתי לב לאותיות הקטנות:
"לקוחות בתכנית Partner tv App Only Update, המיועדת למנויים שהיו רשומים לשירות 4GTV/חבילת My TV,
זכאים לשימוש באפליקציה בלבד ובמכשיר נייד אחד בלבד."
עכשיו זה מסביר למה אני לא מצליח להתחבר במכשירים נוספים.
לאחר הסרה של המכשיר שהתחבר באפליקציה דרך האתר בקטגוריית "ניהול מכשירים" לא נתקלתי עוד בהודעה "לא הצלחנו להתחבר".
Gershon99 כתב:לאחר כניסה לחשבון שלי באתר פרטנר TV שמתי לב לאותיות הקטנות:
"לקוחות בתכנית Partner tv App Only Update, המיועדת למנויים שהיו רשומים לשירות 4GTV/חבילת My TV,
זכאים לשימוש באפליקציה בלבד ובמכשיר נייד אחד בלבד."
עכשיו זה מסביר למה אני לא מצליח להתחבר במכשירים נוספים.
לאחר הסרה של המכשיר שהתחבר באפליקציה דרך האתר בקטגוריית "ניהול מכשירים" לא נתקלתי עוד בהודעה "לא הצלחנו להתחבר".
...
·היי
אשמח אם תוכל לבדוק לי באחת מהחשבוניות איך הם קראו לזה בשנה האחרונה (לפני ההשקה החדשה) השורה של הטי וי.
וקיבלת את זה במסגרת הטבה בעבר או שילמת כל חודש ה20 שקל?
יעזור לי לדעת הייתי רשום בעבר ואולי עדיין.
תודה רבה
התקנתי את האפליקציה אחרי שהם שלחו לי אתמול שם וסיסמא לשימוש.
אחרי ההתקנה הראשונית האפליקציה אמרה לי שהיא לא מזהה את פרטי המשתמש שלי אבל משום מה אחרי יום זה הסתדר והתחבר.
יש עדיין הרבה ״מחלות ילדות״ לאפליקציה שאני מקווה שהם יסדרו.
לדוגמא, על המסך מופיעות המון ״קוביות״ עם הכותרת ״שם התכנית לא נמצא״ ותמונה ברירת מחדל של מסך טלויזיה ריק.
לחיצה על התמונה מעבירה לפרטי התוכנית שגם שם לא רשום כלום אבל לאחר מכן, לחיצה על האייקון של צפייה אכן פותח את הצפייה בערוץ.
יש בהחלט למה לצפות....
מקווה שהם יתקנו את כל הבאגים הקטנים האלה
הפעלתי על מכשיר android box V99. אין תמיכה בשלט ועושה בעיות בהפעלת התכנים. מאכזב ביותר. כנראה אבטל את ההתקנה לשבוע הבא. אני לא מוכן לשלם על עוד 3 ממירים 90 ש"ח. זה כבר משתווה למחיר של הוט ויס.
היי ותודה על המענה.
אתה משלם כל השנים אותם 62 בדיוק?
ומוזר הפירוט אצלך התוכנית גלישה +הטי וי רק 12 שקלים(?!) והתעריפים גבוה, אצלי להפך.
מה זה התעריפים אצלך? שיחות וSMS כלולים שם גם?
איך האפליקציה החדשה שווה לריב איתם על זה שהסירו לי ההטבה?
(ממש שונא לדבר ולריב עם נציגים גם אני צודק)
ופתוח לך כל התכנים שיש?
אני מכיר רק האפליקציה הישנה ואז נשבר לי הסמארטפון אז הפסקתי להשתמש.
עוד דבר יש לך מושג(או לאחרים פה) כמה פרטנר מבקשים על החדשה? על הישנה הם ביקשו 20 שקל ממי שלא קיבל כהטבה.
אני מנוי של פרטנר בסה"כ משהו כמו שנתיים לפני כן הייתי מנוי של חברת פלאפון שנים רבות משהו כמו 15-17 שנה ובגלל העבודה שלי עברתי לחברת פרטנר כי הציעו לי חבילה יותר משתלמת.
שיחות וSMS כלולים.
אני מאוד מרוצה מהאפליקציה החדשה שלהם זה שידרוג מאוד משמעותי לעומת האפליקציה הקודמת.
עכשיו יש לך באמת טלוויזיה ביד ולא כמו קודם עם האפליקציה הקודמת שלהם שיש לך ערוצים עם רצף של תוכניות שהם בחרו לך וחוזר אחרי 3-4 פרקים על אותם פרקים.
כל התכנים פתוחים אצלי כולל הטבת ערוצי הספורט למשך חצי שנה.
אין לי מושג כמה הם דורשים על האפליקציה החדשה.
לא יעזור לך לריב איתם בגלל שאין כרגע מה לעשות בגלל שאם עברת חבילה התנאים שלך משתנים.
וחוץ מזה אני מניח שאם הם שינוי לך את החבילה אתה אישרת את זה אז...