יש תוכנה קטנה... אולי אפילו מובנית במע' ההפעלה לבדיקה של צריכת חשמל של המחשב.
בזמנו בדקתי ונתן לי בסביבות 60-100w תלוי בעומס. ושיש לי ספק כח של 500w.
ה nas שלי צורך בין 20-60w. שניהם לא עוברים את ה 160w בעומס מלא שזה בערך חצי ממה שה br550 יכול לשאת.
אפשר בכיף לחבר גם את המסך ויהיה לו עוד "מיץ" למכשיר נוסף.
בקיצור, אין לך בעיה.
שוחחתי עם חברת aviem, לא רק שהומלץ לי לקחת דגם חזק יותר אלא צויין שבגלל שספק הכח שלי הוא active pfc, לא בטוח במאה אחוז שהאלפסק יעבוד, שעליי לרכוש את הדגם עם הסינוס הטהור (מה שהרבה יותר יקר) ושזה לא יהווה עילה להחזרת המוצר....
מישהו יכול לאושש או להפריך?
guys כתב:שוחחתי עם חברת aviem, לא רק שהומלץ לי לקחת דגם חזק יותר אלא צויין שבגלל שספק הכח שלי הוא active pfc, לא בטוח במאה אחוז שהאלפסק יעבוד, שעליי לרכוש את הדגם עם הסינוס הטהור (מה שהרבה יותר יקר) ושזה לא יהווה עילה להחזרת המוצר....
מישהו יכול לאושש או להפריך?
...
לגבי דגם חזק יותר ,לדעתי, מיותר והוסבר פה למה.
לגבי הצורך בסינוס טהור , כתלות בספק הייחודי, אין לי מושג.
לא חייב סינוס טהור,
צריך שהספק ה- UPS יהיה גדול פי 1.25 לפחות מהספק ספק הכח במחשב.
זאת כדי שבזמן מעבר בין עבודה מהמצבר לרשת החשמל, או הפוך, ספק הכח לא ימשוך יותר הספק מההספק שה- UPS יכול לספק ביציאה שלו.
ספק טרום עידן ה- PFC, זו לא הייתה בעיה גדולה,
אבל ספקי PFC, לא עומדים בנפילת המתח הרגעית הזו.
ההמלצה ל- UPS סינוס טהור לא נובעת מעצם היות ה- UPS בטכנולוגיה זו.
פשוט הם כל הזמן מספקים את ההספק מהמצבר, ואין את המעברים בין אספקה מהרשת או מהמצבר.
אני כנראה אליך על ה-BR550 לאור ההמלצות, מישהו יכול לאשר שזה מגיע עם כמה כבלים מתאימים בקופסא (ואם כן כמה מקבלים) כדי שאוכל לחבר אליו מיד את המחשבים או שאצטרך לקנות בנוסף?
עריכה: לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם, פשוט בדקתי סרטוני אנבוקס ביוטיוב ונראה שאכן מקבלים שניים.
אני מניח שזה רלוונטי גם לחבילה שמוכרים בארץ כי לא מדובר במתאים לחיבור לקיר אלא רק בכבלי קומקום.
עד כמה שזכור לי, אדוויס היא חברה ישראלית שמרבית מוצריה מיצור עצמי.
...
·
אדוויס אכן חברה ישראלית, ויש לה בגדול 2 סדרות מוצרים, תעשיתיים, ו"ביתיים". התעשיתיים אכן מיוצרים בארץ (לפחות חלקית), אבל הקטנים הביתיים מיובאים מסין, ולמיטב ניסיוני רמת האמנות שלהם די נמוכה (יש לי כמה עשרות כאלו פה בארגון וכמעט כל חודש כמה מתפגרים).
tomllic כתב:אני כנראה אליך על ה-BR550 לאור ההמלצות, מישהו יכול לאשר שזה מגיע עם כמה כבלים מתאימים בקופסא (ואם כן כמה מקבלים) כדי שאוכל לחבר אליו מיד את המחשבים או שאצטרך לקנות בנוסף?
עריכה: לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם, פשוט בדקתי סרטוני אנבוקס ביוטיוב ונראה שאכן מקבלים שניים.
אני מניח שזה רלוונטי גם לחבילה שמוכרים בארץ כי לא מדובר במתאים לחיבור לקיר אלא רק בכבלי קומקום.
...
·מגיע עם שני כבלים רק בדוק היטב כי מנסיון אישי, לא תמיד 2 הכבלים בקופסא.
@istarmini
·
תגיד, יכול להיות שהוא מגיע בלי כבל קומקום לחיבור לחשמל בקופסא? אני מתכוון חיבור לחשמל של האל-פסק עצמו, לא כבלים לחבר אליו דברים אחרים? במקרה יש לי פה איזה כמה זרוקים ללא שימוש אבל זה מוזר.
tomllic כתב:@istarmini
·
תגיד, יכול להיות שהוא מגיע בלי כבל קומקום לחיבור לחשמל בקופסא? אני מתכוון חיבור לחשמל של האל-פסק עצמו, לא כבלים לחבר אליו דברים אחרים? במקרה יש לי פה איזה כמה זרוקים ללא שימוש אבל זה מוזר.
tomllic כתב:נקודה מעניינת, כשהתצוגה שלו כבויה (העברתי לפאוור סייב) אז הרעש חזק יותר.כשאני לוחץ על אחד הכפתורים והמסך נדלק העוצמה של הצליל יורדת בחצי בערך.