60KS8000 חדשה נהרסה ע"י שירות אלקטרוניקס-פרו
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2214
@TheCoolest
·ולכן אם במילא אין שירות עדיף לקנות מDVDCENTER לדוגמא ולחסוך הרבה כסף
אז בסמסונג תהיה בעיה עם הסמארט כל קופסא קטנה בכמה דולרים תכסה את זה
·ולכן אם במילא אין שירות עדיף לקנות מDVDCENTER לדוגמא ולחסוך הרבה כסף
אז בסמסונג תהיה בעיה עם הסמארט כל קופסא קטנה בכמה דולרים תכסה את זה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
זאת אחת הסיבות שאם תסתכל בפרופיל שלי, לא תראה בכלל מסכים שנמכרים בארץ. (ה-M55-C2 למכירה אגב
)
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2214
@TheCoolest
·לאיזה טיוי מחליף?
·לאיזה טיוי מחליף?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Eliran15
עידכון בהמשך.
עידכון בהמשך.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
·לא נותנים לשאול שאלות. זה מונולוג שיווקי והביתה. למרות שני מסכי הסמסונג שיש לי כרגע בבית, גם לי זה מוריד מסמסונג משנה לשנה...ra כתב:·מסכים לגמרי - פרט ל"ת" בטורח.........
- mrzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 205
אם לא נותנים לשאול שאלות אז צריך להחרים את הארוע.
מעניין מה דעתם של מנהלי האתר
מעניין מה דעתם של מנהלי האתר
-
tsuri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 110
סיכום
אוקיי,
אז הסכמתי להצעה העדכנית של א"פ: 65MU8000 בתוספת מחיר של 890 ש"ח.
ציינתי בפני נציגת השירות שאני מסכים להצעה אבל עדיין לא מרוצה מהשירות ולא מסכים עקרונית עם העובדה שאני צריך להוסיף כסף בשביל טלויזיה אחרת. כמו כן, למרות כל נסיונות השכנוע השיווקיים אני לא משוכנע שהדגם הנ"ל טוב יותר מהדגם שהיה לי.
עם כל זאת, השתכנעתי שההצעה הזאת היא כנראה המסלול העדיף עבורי.
אני רוצה לשבח שוב את ישראל מאניגמה על הטיפול המסור והמקצועי. הכל היה נראה אחרת אלמלא קניתי אצלו.
ראוי גם לשבח את הפורום, על כל משתתפיו ואת הכוח האמיתי שהוא נותן לצרכנים פשוטים ואובדי עצות. ממש מרשים.
לגבי א"פ, אני יודע שהם קוראים בפורום, אני חייב לומר שהאנשים שנתנו לי שירות היו כולם מאוד נחמדים. גם כשהייתי מתוסכל מחוסר התיאום וחוסר המקצועיות שלהם, שמתי לב שיש להם לפחות נכונות לעזור ולפתור דברים. לצערנו, כשכל המערכת חולה, נכונות ונחמדות זה לא מספיק. ישנה חוסר מודעות או היתממות של שירות הלקוחות ביחס למה שקורה בשטח. בכל מקרה המצב שם לא טוב ואני מקווה שסמסונג יתעוררו ויבינו שלמוצרים היוקרתיים שהם משווקים יש שירות לא ראוי בלשון המעטה.
אז המון תודה לכולכם, ידעתי שלא אתאכזב מהפורום הזה.
מקווה להעלות תמונה של המסך החדש בהקדם.
אז הסכמתי להצעה העדכנית של א"פ: 65MU8000 בתוספת מחיר של 890 ש"ח.
ציינתי בפני נציגת השירות שאני מסכים להצעה אבל עדיין לא מרוצה מהשירות ולא מסכים עקרונית עם העובדה שאני צריך להוסיף כסף בשביל טלויזיה אחרת. כמו כן, למרות כל נסיונות השכנוע השיווקיים אני לא משוכנע שהדגם הנ"ל טוב יותר מהדגם שהיה לי.
עם כל זאת, השתכנעתי שההצעה הזאת היא כנראה המסלול העדיף עבורי.
אני רוצה לשבח שוב את ישראל מאניגמה על הטיפול המסור והמקצועי. הכל היה נראה אחרת אלמלא קניתי אצלו.
ראוי גם לשבח את הפורום, על כל משתתפיו ואת הכוח האמיתי שהוא נותן לצרכנים פשוטים ואובדי עצות. ממש מרשים.
לגבי א"פ, אני יודע שהם קוראים בפורום, אני חייב לומר שהאנשים שנתנו לי שירות היו כולם מאוד נחמדים. גם כשהייתי מתוסכל מחוסר התיאום וחוסר המקצועיות שלהם, שמתי לב שיש להם לפחות נכונות לעזור ולפתור דברים. לצערנו, כשכל המערכת חולה, נכונות ונחמדות זה לא מספיק. ישנה חוסר מודעות או היתממות של שירות הלקוחות ביחס למה שקורה בשטח. בכל מקרה המצב שם לא טוב ואני מקווה שסמסונג יתעוררו ויבינו שלמוצרים היוקרתיים שהם משווקים יש שירות לא ראוי בלשון המעטה.
אז המון תודה לכולכם, ידעתי שלא אתאכזב מהפורום הזה.
מקווה להעלות תמונה של המסך החדש בהקדם.
- Arie10
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2577
החברה הזאת שרופה בעיני !
יש לי 4 מסכים שלהם (2 פלזמות).
בזמנו כתבתי כאן (תחת יוזר אחר), שנדרשתי לשירות (במסגרת אחריות) על מסך 32 שלהם.
זה היה סיוט אחד ארוך.
גם אצלי לקחו את המסך כמה פעמים למעבדה וכל פעם זרקו אותו בסיטרואן ברלינגו (או משהו דמוה) במושב האחורי עם שמיכה מסריחה שכאילו תשמור עליו.
הגעתי עד בית המשפט, שבו נציג סמסונג הגיע ונראה כאילו הוא מבלה שם 3 פעמים בשבוע לפחות.
הכיר את כל הנוכחים (בעלי התפקיד) באולם, הנהן לכולם בחיוך.
לבסוף נפסקו לזכותי 500 ש"ח בתלושים לאחת מרשתות החשמל.
היום לא אקנה סמסונג עם אחריות של יבואן רשמי גם אם יתנו לי את הסמך בחינם.
האחריות שלהם לא שווה שקל ואני מתכוון גם לאלקטרוניקס פרו.
יש לי 4 מסכים שלהם (2 פלזמות).
בזמנו כתבתי כאן (תחת יוזר אחר), שנדרשתי לשירות (במסגרת אחריות) על מסך 32 שלהם.
זה היה סיוט אחד ארוך.
גם אצלי לקחו את המסך כמה פעמים למעבדה וכל פעם זרקו אותו בסיטרואן ברלינגו (או משהו דמוה) במושב האחורי עם שמיכה מסריחה שכאילו תשמור עליו.
הגעתי עד בית המשפט, שבו נציג סמסונג הגיע ונראה כאילו הוא מבלה שם 3 פעמים בשבוע לפחות.
הכיר את כל הנוכחים (בעלי התפקיד) באולם, הנהן לכולם בחיוך.
לבסוף נפסקו לזכותי 500 ש"ח בתלושים לאחת מרשתות החשמל.
היום לא אקנה סמסונג עם אחריות של יבואן רשמי גם אם יתנו לי את הסמך בחינם.
האחריות שלהם לא שווה שקל ואני מתכוון גם לאלקטרוניקס פרו.
- erez67
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
טוב עשית ששדרגת וההצעה שנתנו לך הוגנת ומיטיבה איתך מאוד - דגם חדש וגדול יותר
לגבי השירות נשמע שיש להם בעיה. בעבר רטפון נתנו שירות והיה בסדר גמור - לפחות מניסיוני.
לגבי השירות נשמע שיש להם בעיה. בעבר רטפון נתנו שירות והיה בסדר גמור - לפחות מניסיוני.
- JoeJoe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
לא פגשתי עדיין נותן שירות אחד/ יבואן שנותן שירות הוגן ללקוח בארץ
מצד שני גם הלקוח הממוצע בארץ קשה וחושב שמגיע לו הרבה פעמים שלא בצדק (וזה ממש לא המקרה פה)
כנראה שהיחס שאנחנו מקבלים מנותני השירות מגיע לנו
מצד שני גם הלקוח הממוצע בארץ קשה וחושב שמגיע לו הרבה פעמים שלא בצדק (וזה ממש לא המקרה פה)
כנראה שהיחס שאנחנו מקבלים מנותני השירות מגיע לנו
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אחת הבעיות שלנו כאן בארץ היא שאין כאן רגל של היצרנים עצמם. אנחנו תקועים מול חוליה בשרשרת שקוראים לה יבואן שהוא מצידו בכלל זורק את מערך השירות על קבלן חיצוני. בעיה.
אם היצרנים עצמם היו היבואנים והמפיצים של עצמם והיו הם אחראים על מערך השירות לאחר המכירה (אחריות) אולי היינו במקום טוב יותר.
נותר לנו רק לאחל ליום שאמזון יתחילו לפעול כאן בהיקף רשמי הרבה יותר גדול ואז נוכל להגיד לכולם שלום ולא להתראות.
אם היצרנים עצמם היו היבואנים והמפיצים של עצמם והיו הם אחראים על מערך השירות לאחר המכירה (אחריות) אולי היינו במקום טוב יותר.
נותר לנו רק לאחל ליום שאמזון יתחילו לפעול כאן בהיקף רשמי הרבה יותר גדול ואז נוכל להגיד לכולם שלום ולא להתראות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

לא מגיע, פשוט כולם מיישרים קו וחוסכים כל אגורה. ולכן כך נראה השירות שאנחנו מקבלים.
בארה"ב יש רשתות שבהן אתה קונה טלוויזיה, ויש לך 3 חודשים להחליט אם אתה מרוצה ממנה או לא. ואתה יכול להחזיר אותה לחנות עבור זיכוי\החזר מלא מכל סיבה שהיא. את אמזון מרביתנו מכירים, שירות הלקוחות שלהם מצויין.
רק בארץ אנחנו אוכלים אותה כי פשוט אין תודעת שירות ואין חוקים, והכל קומבינות, ואיכות השירות זה לא משהו להתגאות בו.
בארה"ב יש רשתות שבהן אתה קונה טלוויזיה, ויש לך 3 חודשים להחליט אם אתה מרוצה ממנה או לא. ואתה יכול להחזיר אותה לחנות עבור זיכוי\החזר מלא מכל סיבה שהיא. את אמזון מרביתנו מכירים, שירות הלקוחות שלהם מצויין.
רק בארץ אנחנו אוכלים אותה כי פשוט אין תודעת שירות ואין חוקים, והכל קומבינות, ואיכות השירות זה לא משהו להתגאות בו.
- Tomerco
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
@TheCoolest
אני מסכים איתך לגמרי שתודעת השירות בארץ היא נמוכה בצורה יוצאת דופן, עם זאת חשוב לזכור שכח הקנייה בארץ הוא חלש מאוד ביחס לארה״ב או אירופה, על כל מסך שמחזירים בארהב קונים המון שלא מחזירים, מה שיוצר מודל משתלם לרשתות וליצרנים.
היצרנים לא נכנסים לארץ כי אין להם מוטיבציה לעשות זאת, אנחנו 8 מליון אנשים מול 300 מליון בארהב, אמנם אנחנו בזבזנים גדולים אבל המודל הכלכלי בארץ לא מעודד את הצרכן לבזבז כסף, בארהב יש להם ניקוד אשראי מה שמעודד אץ הצרכנים להשתמש באשראי וכמה שיותר.
אני חושב שהיבואנים כלכך צמאים לכסף שלא מוכנים לוותר על מכירה ולנהל מול היצרניות מערכת של החזרות...
השירות בארץ חייב להשתפר לפחות בפן של תיקונים ותקלות, לא יתכן שבן אדם רכש מסך מדגם עם טכנולוגיה מסויימת (quantom dot) ועכשיו יקבל דגם ללא הטכנולוגיה בגלל שהספק הרס לו את המסך, ועוד יצטרך להוסיף על זה כסף (מסך גדול יותר אמור להיות פיצוי הולם על הטרחה).
אפשר להתלונן עד מחר על השירות ויוקר המחיה, אך אנחנו הצרכנים ממשיכים לקנות, בין אם זה טלויזיה במחיר פי 2 מחו״ל או בירה ב30 שקלים בבר.
כל עוד אנשים ימשיכו לשלם, המחירים ימשיכו לעלות.
שוב, המחירים בארץ גבוהים מפני שהיקף המכירות נמוך אך הוצאות החברה גבוהות מפני שישראל עדיין אחת המדינות היקרות בעולם.
לפותח הפוסט
אני חושב שעדיף להמשיך להלחם מול אלקטרוניקס פרו וסמליין... בהיעדר פיצוי הולם הייתי מבקש את הכסף בחזרה!
עדיין ניתן למצוא 65ks8500 ב10k.
אני מסכים איתך לגמרי שתודעת השירות בארץ היא נמוכה בצורה יוצאת דופן, עם זאת חשוב לזכור שכח הקנייה בארץ הוא חלש מאוד ביחס לארה״ב או אירופה, על כל מסך שמחזירים בארהב קונים המון שלא מחזירים, מה שיוצר מודל משתלם לרשתות וליצרנים.
היצרנים לא נכנסים לארץ כי אין להם מוטיבציה לעשות זאת, אנחנו 8 מליון אנשים מול 300 מליון בארהב, אמנם אנחנו בזבזנים גדולים אבל המודל הכלכלי בארץ לא מעודד את הצרכן לבזבז כסף, בארהב יש להם ניקוד אשראי מה שמעודד אץ הצרכנים להשתמש באשראי וכמה שיותר.
אני חושב שהיבואנים כלכך צמאים לכסף שלא מוכנים לוותר על מכירה ולנהל מול היצרניות מערכת של החזרות...
השירות בארץ חייב להשתפר לפחות בפן של תיקונים ותקלות, לא יתכן שבן אדם רכש מסך מדגם עם טכנולוגיה מסויימת (quantom dot) ועכשיו יקבל דגם ללא הטכנולוגיה בגלל שהספק הרס לו את המסך, ועוד יצטרך להוסיף על זה כסף (מסך גדול יותר אמור להיות פיצוי הולם על הטרחה).
אפשר להתלונן עד מחר על השירות ויוקר המחיה, אך אנחנו הצרכנים ממשיכים לקנות, בין אם זה טלויזיה במחיר פי 2 מחו״ל או בירה ב30 שקלים בבר.
כל עוד אנשים ימשיכו לשלם, המחירים ימשיכו לעלות.
שוב, המחירים בארץ גבוהים מפני שהיקף המכירות נמוך אך הוצאות החברה גבוהות מפני שישראל עדיין אחת המדינות היקרות בעולם.
לפותח הפוסט
אני חושב שעדיף להמשיך להלחם מול אלקטרוניקס פרו וסמליין... בהיעדר פיצוי הולם הייתי מבקש את הכסף בחזרה!
עדיין ניתן למצוא 65ks8500 ב10k.
- Cohen26
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
-
tsuri
-
- חבר פעיל מאוד

@Tomerco
א"פ הציעו לי את הדגם הזה (KS8500) אבל אני לא מעוניין במסך קעור אז זה ירד מהפרק מהר.
תודה על ההתייחסות.
·
א"פ הציעו לי את הדגם הזה (KS8500) אבל אני לא מעוניין במסך קעור אז זה ירד מהפרק מהר.
תודה על ההתייחסות.
·
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
שאלה, בכל התיאור שלך לא עולה בכלל השם סמליין, כאילו הם מחוץ לארוע.
מדוע?
מדוע הם! לא אלה שמלווים אותך בנושא הזה?
נראה כאילו היחידים הבעייתיים הם אלקטרוניקס פרו.
לא ברור לי או שלא הבנתי...
מדוע?
מדוע הם! לא אלה שמלווים אותך בנושא הזה?
נראה כאילו היחידים הבעייתיים הם אלקטרוניקס פרו.
לא ברור לי או שלא הבנתי...
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@Star-Blazer
·
כי סמליין, כמו הרבה יבואנים אחרים בארץ, מסיימים את תפקידם ברגע שאתה מעביר את הכסף ומקבל את המוצר. לא ממש מעניין אותם מה קורה איתך הלאה כלקוח.
העיקר תוקעים לך בגאווה את הלוגו חסר המשמעות הזה על בקמפייני הפרסום, על האריזות ועל מה לא
קיבלו הכסף, קבלת המוצר - תודה רבה ולהתראות ברכישה הבאה

·
כי סמליין, כמו הרבה יבואנים אחרים בארץ, מסיימים את תפקידם ברגע שאתה מעביר את הכסף ומקבל את המוצר. לא ממש מעניין אותם מה קורה איתך הלאה כלקוח.
העיקר תוקעים לך בגאווה את הלוגו חסר המשמעות הזה על בקמפייני הפרסום, על האריזות ועל מה לא
קיבלו הכסף, קבלת המוצר - תודה רבה ולהתראות ברכישה הבאה

-
tsuri
-
- חבר פעיל מאוד

@Star-Blazer
·
כלקוח אין לי אפשרות בכלל לדבר עם סמליין. כל נסיון התקשרות אליהם מוביל לא"פ.
אני כן שלחתי להם את ההודעה מראש השרשור דרך עמוד "צור קשר" באתר שלהם וקיבלתי מענה לעחר מכן, אבל אין לי דרך לדעת אם חזרו אלי בגלל זה או בגלל פניות אחרות שעשיתי.
הרבה יותר סביר שחזרו אלי בזכות פניות של ישראל מאניגמה.
·
כלקוח אין לי אפשרות בכלל לדבר עם סמליין. כל נסיון התקשרות אליהם מוביל לא"פ.
אני כן שלחתי להם את ההודעה מראש השרשור דרך עמוד "צור קשר" באתר שלהם וקיבלתי מענה לעחר מכן, אבל אין לי דרך לדעת אם חזרו אלי בגלל זה או בגלל פניות אחרות שעשיתי.
הרבה יותר סביר שחזרו אלי בזכות פניות של ישראל מאניגמה.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
תסכימו איתי שזה לא הפוסט הראשון ולא האחרון בנושא מסכי סמסונג.
אגב, זו אחת הסיבות שבחרתי לא לרכוש מסך שלהם.
לישראלים יש זכרון קצר וגם ניחנים באפקט העדר, פמפמו להם שסמסונג זה מסך טוב אז כולם יקנו אותו ללא סקר שוק ואפילו בלי לראות אותו.
כמובן שהם לא יבדקו את טיב השירות והאחריות.
אני לדוגמא, מעולם לא הייתי לקוח של הוט. למה? אחרי שקראתי מה עברו אנשים איתם החלטתי לוותר על התענוג.
גם יס לא יכנסו אליי הביתה יותר.
אנשים לא עומדים על העקרונות שלהם וחוטפים אכזבות ומפחי נפש ורצים לכתוב על זה בפייסבוק וברשת.
אגב, זו אחת הסיבות שבחרתי לא לרכוש מסך שלהם.
לישראלים יש זכרון קצר וגם ניחנים באפקט העדר, פמפמו להם שסמסונג זה מסך טוב אז כולם יקנו אותו ללא סקר שוק ואפילו בלי לראות אותו.
כמובן שהם לא יבדקו את טיב השירות והאחריות.
אני לדוגמא, מעולם לא הייתי לקוח של הוט. למה? אחרי שקראתי מה עברו אנשים איתם החלטתי לוותר על התענוג.
גם יס לא יכנסו אליי הביתה יותר.
אנשים לא עומדים על העקרונות שלהם וחוטפים אכזבות ומפחי נפש ורצים לכתוב על זה בפייסבוק וברשת.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@shraga007
·
אתה צודק 100 אחוז.
רק אל תשכח שכאתה במצב בו כולם נותנים לך שירות לקוי עד גרוע אז אין לך ממש לאן לברוח..
אנצל את הבמה ואזכיר שנכון לשנה הזו, גם יורוקום וגם ישפאר העבירו את השירות לאחר המכירה ומימוש האחריות וכו' לקבלני חוץ. (פרוניקס אם זכור לי נכון שזו אותה הגברת בשינוי אדרת).
·
אתה צודק 100 אחוז.
רק אל תשכח שכאתה במצב בו כולם נותנים לך שירות לקוי עד גרוע אז אין לך ממש לאן לברוח..
אנצל את הבמה ואזכיר שנכון לשנה הזו, גם יורוקום וגם ישפאר העבירו את השירות לאחר המכירה ומימוש האחריות וכו' לקבלני חוץ. (פרוניקס אם זכור לי נכון שזו אותה הגברת בשינוי אדרת).